Informatie kandidaat
 

Informatie kandidaat

 

Professionele en gedegen procedure
PCI Consultants staat al 25 jaar bekend om de kwaliteit van haar procedure. Een kwaliteit die er voor zorgt dat u optimaal voorbereid bij een werkgever aan tafel komt. Een betrouwbare en beproefde methodiek voor het opstellen van een persoonsprofiel zorgt ervoor dat het verwachtingspatroon van de werkgever en de toekomstige omgeving aansluiten bij uw persoonlijkheid. Hierdoor kunnen wij voor u een baan vinden waarin u met plezier en goed gemotiveerd uw werk kunt uitvoeren.

Vrijblijvend informeren in anonimiteit
PCI brengt u pas in contact met een werkgever als we beiden overtuigd zijn van een maximale kans van slagen. Tot dat moment kun u in alle anonimiteit ten opzichte van de werkgevers met onze Consultants een ruime keus aan toepasselijke vacatures onderzoeken. Wij verstekken u daarbij gedetailleerde informatie over bedrijf, functie en te volgen procedure.

Ruime keus uit een gevarieerd aanbod
PCI doet zaken met een breed scala aan interessante en gerenommeerde werkgevers. Handel of Industrie, (Financiële) dienstverleners of automatiseringsbedrijven; ze doen allemaal al jaren lang naar volle tevredenheid zaken met PCI. Deze bedrijven weten dat een wervingsopdracht bij PCI in goede handen is. Hierdoor hebben we altijd een baan die bij u past en anders vinden we die voor u. Een enkel gesprek met een consultant van PCI geeft u kans op meerdere vacatures.

Een juist advies door specialisatie
Om deze kwaliteit snel en scherp te onderscheiden, is PCI Consultants geen generalist maar gespecialiseerd op de functiegebieden financieel/economisch en ICT. In deze verwante functiegebieden kunnen we u met kennis van zaken adviseren over uw carrière en beloning en u ondersteunen bij een juiste keuze uit een breed scala aan functies en werkgevers.

Waarom nog in de file staan?
Vanuit 4 vestigingen, verspreid over Nederland, werken meer dan 16 Consultants met kennis van zaken en grote betrokkenheid aan de executive search en werving en selectie van kandidaten. Door deze regionale spreiding is PCI in staat om ook voor u een nieuwe baan in uw eigen regio te vinden. Waarom zou u nog dagelijks in de file gaan staan?

Goede bereikbaarheid van de consultants van PCI
Tijdens kantooruren, maar ook `s-avonds (tussen 20.00 en 22.00 uur) en in het weekend (tussen 16.00 en 18.00 uur) zijn onze consultants beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Gratis mailservice
Zowel via onze internetsite als via bestandsselectie kunt u in aanmerking komen voor een gratis mailservice. Zodra bij PCI een nieuwe vacature binnenkomt die aansluit bij uw wensen, ontvangt u een email of een brief met nadere informatie.