Relaties van PCI Consultants
 

Relaties van PCI Consultants

 

PCI Talen

Pimentel Communications International

Al meer dan 15 jaar verzorgt Pimentel Communications International (PCI) trainingen in meer dan 30 talen voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Wilt u snel en intensief een andere taal en cultuur leren kennen? Op een tijdstip en plaats die u het beste uitkomen? Denk dan eens aan ons kwaliteitsprogramma “Intensief & Op Maat”.

Wij werken uitsluitend met ‘native speakers’ en maken gebruik van de modernste, interactieve lesmethoden voor individuele of groepslessen die desgewenst leiden tot internationaal erkende diploma’s.

Wilt u meer weten? Klik op het logo hiernaast of bel 072-5121190.
Plover systems
Plover Systems BV gestart in 1999 is gespecialiseerd in het leveren en implementeren van hard- en software producten. Onze diensten kunnen bestaan uit het leveren en installeren van stand-alone en mobiele werkplekken alsmede complete netwerken. Alle daarbij voorkomende werkzaamheden worden door ons gerealiseerd en gecoördineerd; waar nodig in samenwerking met een van onze partners. Hierdoor is het voor u niet meer nodig om verschillende partijen te benaderen. Wij realiseren uw complete projecten van A tot Z.
PH-F consultancy
PH-F Consultancy is een internet service provider die diverse maatwerk en consultancydiensten levert in de Benelux. PH-F Consultancy ontwikkelt onder andere web-applicaties, mailing applicaties, stand-alone applicaties en websites.