(SENIOR) SOFTWARE ENGINEER MICROSOFT
 

Zoekresultaten

Amsterdam

Als Senior Ontwerper lever je een belangrijke bijdrage aan het onder architectuur herbouwen van de core applicatie.

5069


Boeiende Information Security positie met EMEA-verantwoordelijkheid. En als lid van het Global Security Team hoofdrol in informatie beveiligingsbeleid van wereldconcern dat actief is in 80 landen. 

5125


Als Senior System Engineer  zorg je voor een ongestoorde informatievoorziening door monitoring, installatie, onderhoud, evaluatie en ontwerp van applicaties en  werkplek-/server-infrastructuur.  

5127
Amersfoort

Als Sr/Jr. Business Information Planner/Architect breng je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen mee om complexe zaken tot de essentie terug te brengen en je bent vertrouwd met de architectuurprincipes van bedrijfsprocessen en informatie management.

5020
Amersfoort

Als BRMS-specialist draag je zorg voor de verdere (door)ontwikkeling van de ILOG JRules opstelling en aanverwante systemen. De uitdaging ligt in het ontwikkelen en onderhouden van de product- en procesconfiguraties.

5055
Amersfoort

Als Java/JEE-Ontwikkelaar ontwerp en ontwikkel je webapplicaties. Als Senior ben je daarnaast verantwoordelijk voor meerdere projecten, spar je met de software architect over de architectuur en begeleid je je collega's ontwikkelaars.

5056


Als  Technisch Applicatiebeheerder beheer je de applicaties van ABN AMRO Hypotheken en  je draagt bij aan een stabiele omgeving waarin de business optimaal ondersteund wordt.

5145
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Software Engineer Sitecore ben je lid van een van Agile/Scrumteams binnen de Software Factory en je ontwikkelt met je team Sitecore (web) softwarecomponenten, applicaties, mobile apps en interfaces/integratie met SharePoint en Dynamics CRM.

5147
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Business (Software) Engineer/Analist opereer je op het snijvlak van business en IT en jij weet als geen ander hoe je klantwensen kunt omzetten in werkende oplossingen. 

5098
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Senior Software Engineer Microsoft bouw je met je SCRUM- team componenten, applicaties, databases, interfaces en/of mobile apps voor de digitale ABN AMRO hypothekenketen.

5099

< Pagina: 1 of 4 Volgende>>
terug naar selectiescherm