ICT ARCHITECT
 

Zoekresultaten

Amsterdam

Als Senior Ontwerper lever je een belangrijke bijdrage aan het onder architectuur herbouwen van de core applicatie.

5069
Amersfoort

Als Sr/Jr. Business Information Planner/Architect breng je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen mee om complexe zaken tot de essentie terug te brengen en je bent vertrouwd met de architectuurprincipes van bedrijfsprocessen en informatie management.

5020
Amersfoort

Als BRMS-specialist draag je zorg voor de verdere (door)ontwikkeling van de ILOG JRules opstelling en aanverwante systemen. De uitdaging ligt in het ontwikkelen en onderhouden van de product- en procesconfiguraties.

5055
Amersfoort

Als Java/JEE-Ontwikkelaar ontwerp en ontwikkel je webapplicaties. Als Senior ben je daarnaast verantwoordelijk voor meerdere projecten, spar je met de software architect over de architectuur en begeleid je je collega's ontwikkelaars.

5056
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Systeembeheerder beheer je en los je proactief knelpunten en storingen op op servers (en desktops) en doen je projecten. Je analyseert, evalueert, diagnosticeert en installeert complexe technische systemen en netwerken in zo kort mogelijke tijd.

5059
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Senior Software Engineer bouw je zelfstandig of in teamverband aan bedrijfskritische sites en applicaties voor het ABN AMRO hypothekenplatform. Je maakt hierbij gebruik van de nieuwste technieken en methoden.

5099
Rotterdam

Het aanspreekpunt voor Release, Test & IT Platform Management. Hoofdrol in uitfasering huidige applicatielandschap in richting van SAP.

5088
Rotterdam

Handelsconcern is bezig met uitrol van global SAP- Commodity Trading platform.In Rotterdam zijn zij op zoek naar een SAP Basis Administrator. 

5081


Als Sr. Functioneel Applicatiebeheerder verantwoordelijk voor stabiel functionerende corporate finance systems door efficiënt incident afhandeling en pro-actief reageren op wijzigingsverzoeken van gebruikers.

5054
Zuid-Holland

In kaart brengen van huidige infrastructuur en geven van adviezen over verbetering. Complexe ICT-omgeving in dynamische organisatie.

5068

< Pagina: 1 of 3 Volgende>>
terug naar selectiescherm