SYSTEEM-/NETWERKBEHEERDER WINDOWS/EXCHANGE/VMWARE
 

ZoekresultatenBoeiende Information Security positie met EMEA-verantwoordelijkheid. En als lid van het Global Security Team hoofdrol in informatie beveiligingsbeleid van wereldconcern dat actief is in 80 landen. 

5125


Als Senior System Engineer  zorg je voor een ongestoorde informatievoorziening door monitoring, installatie, onderhoud, evaluatie en ontwerp van applicaties en  werkplek-/server-infrastructuur.  

5127


Als Business Proces Analist verdiept je je in de bedrijfsprocessen en de wijze waarop deze optimaal vertaald kunnen worden in bestaande en nieuwe JDE IT-systemen.

5149
Amersfoort

Als Sr/Jr. Business Information Planner/Architect breng je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen mee om complexe zaken tot de essentie terug te brengen en je bent vertrouwd met de architectuurprincipes van bedrijfsprocessen en informatie management.

5020
Rotterdam

Handelsconcern is bezig met uitrol van global SAP- Commodity Trading platform.In Rotterdam zijn zij op zoek naar een SAP Basis Administrator. 

5081


  • Als Systeembeheerder Microsoft  bestaan je werkzaamheden  uit het geven van 2de en 3de lijns ondersteuning op locatie bij klanten en daarnaast heb je als System Engineer ook de mogelijkheid om mee te werken aan diverse projecten.
5133
NAR, Enschede

Als PHP-Developer, ontwerp en ontwikkel je applicaties onder architectuur en interfaces met andere systemen.

5024
Amsterdam

Als Senior Windows Beheerder ben je verantwoordelijk voor de Windows infrastructuur in de Cloud by Amazon. Je zorgt voor een veilige en optimaal functionerende omgeving en je automatiseert alles wat los en vast zit.

5083


Daar de eerste fase van de inrichting is uitgevoerd, is het nu tijd voor verdere invulling van de interne ICT-organisatie met een Coordinator ICT-Operations die fungeert als 2e man verantwoordelijk voor een ongestoorde ICT-operations.

5091


Als Systeem-/Netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het in de lucht houden van de totale ICT-Infrastructuur. Je beheert, monitort, back-upt, migreert, beveiligt, test, verbetert en doet projecten.

5102

< Pagina: 1 of 2 Volgende>>
terug naar selectiescherm