SENIOR SOFTWARE ENGINEER SOFTWARE FACTORY
 

Zoekresultaten

Amsterdam

Als Senior Ontwerper lever je een belangrijke bijdrage aan het onder architectuur herbouwen van de core applicatie.

5069


Boeiende Information Security positie met EMEA-verantwoordelijkheid. En als lid van het Global Security Team hoofdrol in informatie beveiligingsbeleid van wereldconcern dat actief is in 80 landen. 

5125


Als Senior System Engineer  zorg je voor een ongestoorde informatievoorziening door monitoring, installatie, onderhoud, evaluatie en ontwerp van applicaties en  werkplek-/server-infrastructuur.  

5127


Als Business Proces Analist verdiept je je in de bedrijfsprocessen en de wijze waarop deze optimaal vertaald kunnen worden in bestaande en nieuwe JDE IT-systemen.

5149
Amersfoort

Als Sr/Jr. Business Information Planner/Architect breng je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen mee om complexe zaken tot de essentie terug te brengen en je bent vertrouwd met de architectuurprincipes van bedrijfsprocessen en informatie management.

5020
Amersfoort

Als Java/JEE-Ontwikkelaar ontwerp en ontwikkel je webapplicaties. Als Senior ben je daarnaast verantwoordelijk voor meerdere projecten, spar je met de software architect over de architectuur en begeleid je je collega's ontwikkelaars.

5056


Als  Technisch Applicatiebeheerder beheer je de applicaties van ABN AMRO Hypotheken en  je draagt bij aan een stabiele omgeving waarin de business optimaal ondersteund wordt.

5145
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Business Engineer/Analist Blueriq weet jij klantwensen  omzetten in werkende BPM-oplossingen. Proactief meedenkend en een goed inzicht in de producten en processen staan daarbij voorop.

5098
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Software Engineer Sitecore ben je lid van een van Agile/Scrumteams binnen de Software Factory en je ontwikkelt met je team Sitecore (web) softwarecomponenten, applicaties, mobile apps en interfaces/integratie met SharePoint en Dynamics CRM.

5147
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Software Engineer Software Factory ben je verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en verdere ontwikkeling van alle software- (en test) tools van de Software Factory.

5148

< Pagina: 1 of 5 Volgende>>
terug naar selectiescherm