SAP NETWEAVER/BASIS BEHEERDER
 

Zoekresultaten

Amsterdam

Als Senior Ontwerper lever je een belangrijke bijdrage aan het onder architectuur herbouwen van de core applicatie.

5069


Boeiende Information Security positie met EMEA-verantwoordelijkheid. En als lid van het Global Security Team hoofdrol in informatie beveiligingsbeleid van wereldconcern dat actief is in 80 landen. 

5125


Als Senior System Engineer  zorg je voor een ongestoorde informatievoorziening door monitoring, installatie, onderhoud, evaluatie en ontwerp van applicaties en  werkplek-/server-infrastructuur.  

5127
Amersfoort

Als Sr/Jr. Business Information Planner/Architect breng je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen mee om complexe zaken tot de essentie terug te brengen en je bent vertrouwd met de architectuurprincipes van bedrijfsprocessen en informatie management.

5020
Amersfoort

Als BRMS-specialist draag je zorg voor de verdere (door)ontwikkeling van de ILOG JRules opstelling en aanverwante systemen. De uitdaging ligt in het ontwikkelen en onderhouden van de product- en procesconfiguraties.

5055
Amersfoort

Als Java/JEE-Ontwikkelaar ontwerp en ontwikkel je webapplicaties. Als Senior ben je daarnaast verantwoordelijk voor meerdere projecten, spar je met de software architect over de architectuur en begeleid je je collega's ontwikkelaars.

5056
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Systeembeheerder beheer je en los je proactief knelpunten en storingen op op servers (en desktops) en doen je projecten. Je analyseert, evalueert, diagnosticeert en installeert complexe technische systemen en netwerken in zo kort mogelijke tijd.

5059
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Je bent bij ABN AMRO Hypotheken Groep verantwoordelijk voor de Dynamics CRM-implementaties, -migraties en -integraties met het hypotheekplatform.

5125
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Senior Software Engineer bouw je zelfstandig of in teamverband aan bedrijfskritische sites en applicaties voor het ABN AMRO hypothekenplatform. Je maakt hierbij gebruik van de nieuwste technieken en methoden.

5099
Rotterdam

Handelsconcern is bezig met uitrol van global SAP- Commodity Trading platform.In Rotterdam zijn zij op zoek naar een SAP Basis Administrator. 

5081

< Pagina: 1 of 4 Volgende>>
terug naar selectiescherm