SYSTEEMBEHEERDERS
 

Zoekresultaten

Amsterdam

Als Senior Ontwerper lever je een belangrijke bijdrage aan het onder architectuur herbouwen van de core applicatie.

5069


Boeiende Information Security positie met EMEA-verantwoordelijkheid. En als lid van het Global Security Team hoofdrol in informatie beveiligingsbeleid van wereldconcern dat actief is in 80 landen. 

5125


Als Senior System Engineer  zorg je voor een ongestoorde informatievoorziening door monitoring, installatie, onderhoud, evaluatie en ontwerp van applicaties en  werkplek-/server-infrastructuur.  

5127
Amersfoort

Als Sr/Jr. Business Information Planner/Architect breng je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen mee om complexe zaken tot de essentie terug te brengen en je bent vertrouwd met de architectuurprincipes van bedrijfsprocessen en informatie management.

5020
Amersfoort

Als BRMS-specialist draag je zorg voor de verdere (door)ontwikkeling van de ILOG JRules opstelling en aanverwante systemen. De uitdaging ligt in het ontwikkelen en onderhouden van de product- en procesconfiguraties.

5055
Amersfoort

Als Java/JEE-Ontwikkelaar ontwerp en ontwikkel je webapplicaties. Als Senior ben je daarnaast verantwoordelijk voor meerdere projecten, spar je met de software architect over de architectuur en begeleid je je collega's ontwikkelaars.

5056
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Business (Software) Engineer/Analist opereer je op het snijvlak van business en IT en jij weet als geen ander hoe je klantwensen kunt omzetten in werkende oplossingen. 

5098
ABN AMRO Hypotheken, Amersfoort

Als Senior Software Engineer Microsoft bouw je met je SCRUM- team componenten, applicaties, databases, interfaces en/of mobile apps voor de digitale ABN AMRO hypothekenketen.

5099
Rotterdam

Handelsconcern is bezig met uitrol van global SAP- Commodity Trading platform.In Rotterdam zijn zij op zoek naar een SAP Basis Administrator. 

5081


  • Als Systeembeheerder Microsoft  bestaan je werkzaamheden  uit het geven van 2de en 3de lijns ondersteuning op locatie bij klanten en daarnaast heb je als System Engineer ook de mogelijkheid om mee te werken aan diverse projecten.
5133

< Pagina: 1 of 4 Volgende>>
terug naar selectiescherm