IT-bedrijf PCI in Goes heeft sinds september een nieuw pand aan Klein Frankrijk in Goes. Het bedrijf groeit en het was tijd voor de vestiging in Goes om uit te breiden naar een locatie die ruimte geeft voor groei en klaar is voor de toekomst.

PCI is een IT-bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland. Het bedrijf helpt organisaties verder met IT op het gebied van de werkplek en werkomgeving. Je kunt er terecht voor IT-service, zoals Cloud-oplossingen en cyber security, maar ook voor multifunctionele printers en andere kantoorbenodigdheden. De audiovisuele (AV) tak van het bedrijf maakt PCI compleet. Deze afdeling helpt onder andere bij de inrichting van complete vergaderruimtes met digitale schermen, zodat je vanaf verschillende locaties veilig kunt samenwerken. Maar ook de digitale billboards langs de snelweg worden geleverd door de AV-specialisten van PCI.

PCI en internetbode

IT-service

Het groeiende bedrijf timmert aan de weg en ziet sinds het begin van corona een toename van aanvragen wanneer het gaat om IT-service. “Waar we eerst meer kantoorbenodigdheden verkochten, verschoof dat in het afgelopen jaar naar veel meer IT-vragen, zoals het inrichten van digitale werk- en leeromgevingen voor bedrijven en scholen”, vertelt Patrick Lindhout, salesmanager bij PCI Zuidwest-Nederland. ”Ons belangrijkste doel is helpen bij de inrichting van een ideale online werkomgeving. We helpen bedrijven bij het inrichten van zowel een fysieke werkplek, als een veilige online omgeving. Zo kunnen ondernemers zich focussen op hun onderneming en wij op IT-service. Met de diensten, producten en service die PCI biedt is er voor ieder bedrijf IT-hulp. Met ons aanbod kunnen we samenwerken met bedrijven om de hoek, maar ook met middelgrote bedrijven en multinationals”, aldus Lindhout.

Nieuwe locatie

Het vorige pand waarin het bedrijf gevestigd was, aan de Columbusweg in Goes, had meer magazijnruimte dan kantoorruimte. “Omdat het magazijn nu vanuit een andere plek beheerd wordt, was het tijd om naar een ander pand met meer mogelijkheden te verhuizen’’, vertelt de salesmanager. In het nieuwe pand toont PCI het complete aanbod van een ideale werkomgeving. “We zijn bezig met het maken van een experience / showroom, waar we klanten onze diensten en producten kunnen laten zien en ook laten beleven.” Het is de bedoeling dat het pand in januari volledig ingericht en klaar is om de eerste klanten te ontvangen.

bron: internetbode.nl

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Wil je meer informatie?

Wil je advies of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 – 543 08 08.

Of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte