90% van alle data-inbreuken begint bij een menselijke fout. Daarom is het meer dan ooit nodig in te zetten op de menselijke factor om cyberaanvallen te voorkomen. Op die manier bescherm je je geld, reputatie, werknemers en activa. Met Awareness-as-a-Service zorg je ervoor dat jouw collega’s bewust zijn van cybergevaar en kun je adequaat reageren op phishing en andere dreigingen.

Leerplan voor iedere medewerker
Beperk het aantal klikken op phishinglinks met 96% door middel van volledig geautomatiseerde en gepersonaliseerde phishingsimulaties. Leer medewerkers de benodigde vaardigheden om echte bedreigingen te herkennen en aan te pakken. We maken daarvoor gebruik van een AI-driven Awareness Training. Een leerplan op basis van automatisatie en neuroscience, samengesteld door onderwijs- en cybersecurity experts.

De kennis die dankzij snackable micro-learnings wordt opgedaan in de leeromgeving, wordt meteen in de praktijk getest dankzij gepersonaliseerde phishingsimulaties. Op die manier ontwikkelen gebruikers een always-on-mentaliteit die hen actief beschermt tegen cyberdreigingen en zo de organisatie als geheel beter beveiligt.

christina-wocintechchat-com-L85a1k-XqH8-unsplash

AWaaS-pakket
Bescherm jouw medewerkers en organisatie met een AwaaS-pakket. Dit bestaat uit doeltreffende awareness activiteiten voor jouw medewerkers bestaande, verpakt in een jaarprogramma met de volgende onderdelen:

  • Een interactieve startsessie (online of op locatie)
  • Doorlopende Awareness E-learning
  • Maandelijks Phishing Simulaties

Vraag vrijblijvend advies

Een holistisch Awareness-leerplan

Leer jouw medewerkers automatisch hoe ze met elk type bedreiging om moeten gaan via verschillende snackable microlearnings. Efficiënt en onderbouwd door neuroscience.

AI-gestuurde phishingsimulaties

De AI-gestuurde phishingsimulaties zijn volledig geautomatiseerd, gepersonaliseerd en gebaseerd op het profiel en de kennis van iedere individuele ontvanger. Deze continue knowledge testing zorgt voor een always-on-mentaliteit die in de praktijk brengt wat medewerkers leren in de leeromgeving.

Next-Gen Threat Intelligence

Een diepgaande rapportage op basis van real-time prestaties, geeft een volledig inzicht in de gevoeligheid van jouw organisatie voor phishing. De Phished Report Button activeert gebruikers en helpt bedreigingen te stoppen, voordat ze schade aanrichten.

Jij krijgt:

  • een openingssessie voor alle medewerkers
  • toegang tot alle online modules
  • toegang tot privacy- en AVG-modules
  • toegang tot nieuw ontwikkelde modules
  • twaalf phising tests
  • twee keer per jaar een evaluatie met de staf van de organisatie
Mens en IT
Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je één of misschien wel meerdere vragen? Wil je meer weten over deze oplossing? Of wil je dat we naar je luisteren en verder helpen? Laat je gegevens achter en wij reageren snel.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.
Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte