A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor

Wat is de Cloud Werkplek?

Een cloud werkplek biedt medewerkers binnen organisaties een manier om vanuit welke locatie dan ook aan het werk te gaan. Met toegang tot software, bestanden en gegevens binnen servers in de cloud maakt een cloud werkplek op afstand veilig en toegankelijk. Vanaf elk device met internetverbinding is het mogelijk toegang te krijgen en flexibel te kunnen werken en samenwerken. Ongeacht de locatie.

Altijd en overal veilig werken

Stel je voor dat jouw medewerkers overal en altijd direct aan de slag kunnen, benieuwd hoe je dat voor je moet zien? Dat is wat een Cloud Werkplek biedt. Of ze nu werken vanaf hun laptop, pc of mobiel. Op kantoor, onderweg of misschien wel op kantoor én onderweg. Waar ze ook zijn, ze hebben al hun bestanden altijd veilig en overal bij de hand. Het enige wat ze nodig hebben is internetverbinding. Zo kunnen ze overal eenvoudig en zorgeloos aan het werk in de voor hun ideale werkomgeving.

Richt je cloud werkplek in met PCI

Door de verschillende pakketten maakt het niet uit waar of met hoeveel collega’s er wordt samengewerkt. De Cloud Werkplek bestaat uit verschillende productiviteitsapps en diensten zoals Outlook, Word, Excel, Powerpoint, OneDrive, SharePoint en Teams. En inclusief PCI servicedesk, automatische back-ups, e-mail archief en beveiliging. De cloud werkplek bevordert de productiviteit, samenwerking en continuïteit binnen het bedrijf.

 

Welke Cloud Werkplek past bij jou?

De PCI Cloud Werkplek is speciaal ontwikkeld voor het MKB. Jouw IT (online werkplek) nemen wij uit handen, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Wij zorgen voor jouw eigen digitale werkomgeving, in jouw huisstijl met applicaties die jij nodig hebt om te kunnen presteren. Veilig en zorgeloos werken, beter samenwerken en efficiënter werken staan hierin centraal.

Wist je dat...
Wist je dat...

80% van de medewerkers niet tevreden is met de apps die men gebruikt

en dat...
en dat...

1/3 van de cyberaanvallen bij bedrijven zich in 2020 richt op schaduw IT

of dat...
of dat...

88% van de bedrijven niet meer zeker is dat zij datalekken van gevoelige data kunnen vaststellen of voorkomen

Zo helpt een cloud werkplek je verder

Dit zijn de voordelen van een cloud werkplek voor jouw organisatie:

  • Toegang tot applicaties en gegevens vanaf elk apparaat met internet, vanaf iedere locatie
  • Hogere productiviteit en samenwerking door online eenvoudiger te communiceren
  • Besparen van kosten door betalen naar gebruik
  • Gegevens worden veilig bewaard, van waaruit je ook werkt
  • Minder onderhoud vereist vanwege centraal beheerde updates en beveiliging
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Cloud werkplek

Veilig en zorgeloos online werken

Jij moet altijd door kunnen gaan met je werk. Veilig en zorgeloos. PCI zorgt voor jouw cloud werkplek met de beste beveiliging tegen spam- en virusaanvallen. Met Data Loss Prevention en e-mail-encryptie ben je tevens beschermd tegen diefstal van data en documenten. Daarnaast is je e-mail archivering verzorgd buiten de Microsoft Cloud, met het oog op compliance. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met een cloud werkplek?

Spreek één van onze specialisten

onderweg it
50%

is het percentage medewerkers dat meer besteed aan samenwerken dan 20 jaar geleden

37%

van de medewerkers werkt mobiel

43%

van de cyberaanvallen is gericht op MKB

office

Samen werken in de Cloud

Een presentatie voorbereiden met z’n tweeën op kantoor? Of is er een belangrijke meeting met 20 collega’s op 4 vestigingen en moeten actuele documenten beschikbaar zijn? Elke vorm van samenwerken is anders. De cloud werkplek is flexibel, veilig en helemaal op jouw manier. Met één klik kun je op kantoor of onderweg vanaf elk apparaat deelnemen aan een vergadering. In Microsoft Teams maak je samen met je collega’s presentaties en deel je eenvoudig documenten.

PCI als jouw strategische IT partner

Jouw medewerkers de mogelijkheid bieden om flexibel en veilig aan de slag te gaan met hun werkdag? PCI helpt je met een cloud werkplek die geheel aansluit op jouw organisatie en visie. Met een cloud werkplek heeft jouw organisatie een streepje voor door vanaf welke locatie dan ook aan het werk te kunnen met de vereiste software, applicaties en documenten. En dat met de juiste IT-veiligheid. Laat PCI je verder helpen door de ideale digitale werkomgeving te creëren.

 

Ook voor een Print- en audiovisuele oplossing jouw partner!

Wist je dat je bij PCI voor meer terecht kunt dan enkel het creëren van een veilige IT-omgeving binnen je organisatie? Wij staan ook voor je klaar als het gaat om print & scan oplossingen. Dan kun je denken aan oplossingen als een printer leasen en managed print services. Ook helpt PCI verder bij alles op het gebied van audiovisuele oplossingen met onze AV Services dienst. Ontdek hier meer over!

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Credential Phishing Prevention

onderweg it

Download onze gratis whitepaper over Credential Phishing Prevention voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Een cloud werkplek is een digitale omgeving waar medewerkers toegang hebben tot hun werkbestanden en applicaties vanaf elk apparaat met een internetverbinding, ongeacht hun locatie. Deze manier van werken bevordert flexibiliteit, efficiëntie en samenwerking binnen een organisatie. Het biedt ook veilige opslag voor bestanden, waaronder back-ups, en beschermt tegen gegevensverlies.

De kosten van werken in de cloud kunnen variëren, maar het systeem is doorgaans ontworpen om kosten te besparen door alleen te betalen voor het daadwerkelijke gebruik. Hierdoor wordt onderhoud verminderd door centraal beheerde updates en beveiliging, en kunnen organisaties profiteren van hogere productiviteit en efficiëntie.

PCI pakt werken in de cloud aan door een verscheidenheid aan diensten en applicaties aan te bieden, zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, SharePoint en Teams. Bovendien zorgt PCI voor automatische back-ups, e-mail archivering, en beveiliging, terwijl ook een servicedesk beschikbaar is voor ondersteuning. Het doel van PCI is om de IT van MKB-bedrijven over te nemen, zodat deze zich kunnen concentreren op hun core business.

Het kiezen voor PCI voor een cloud werkplek kan voordelig zijn vanwege DE specifieke aanpak voor MKB-bedrijven. PCI biedt niet alleen technische ondersteuning en beveiliging, maar zorgt ook voor een digitale werkomgeving in de huisstijl van het bedrijf met de benodigde applicaties. De aangeboden diensten zijn gericht op veilig en zorgeloos werken, het bevorderen van samenwerking en het verbeteren van de efficiëntie. Bovendien biedt PCI bescherming tegen spam- en virusaanvallen, diefstal van data en documenten, en zorgt voor e-mailarchivering buiten de Microsoft Cloud met het oog op naleving van regelgeving.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte