Je wilt dat jouw medewerkers altijd overleg kunnen hebben en overal bereikbaar zijn. Op welke locatie dan ook. Want zo kun je zorgen dat jouw business door gaat en er efficiënt gewerkt wordt. Met de juiste tools en adviezen is deze oplossing binnen handbereik voor elke ondernemer. PCI helpt al jaren organisaties met de inrichting van de ideale vergaderomgeving.

LG_CONFERENCE_ROOM_A

Wat is video conferencing / online videovergaderen?

Tegenwoordig zijn er diverse (gratis) video conferencing tools beschikbaar die online vergaderen mogelijk maken. Door middel van beeld, spraak en delen van documenten, sturen we informatie over en weer naar elkaar. Daarbij wil je het liefst dat dit ook veilig gebeurt. Enkele video conferencing tools zijn bijvoorbeeld: Skype for business, lifesizeMicrosoft Teams of Google Meet. Wil jij weten welke software, hardware en meubilair het beste bij jouw organisatie passen om optimaal te kunnen vergaderen? PCI geeft je advies op maat.

• Bespaar onnodige (reis)tijd en kosten
• Verhoog de interactie
• Verhoog de productiviteit

Vraag vrijblijvend advies

Van video conferencing tot interactief samenwerken

Om informatie tijdens het online vergaderen over te brengen, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van interactie met de deelnemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het delen van je scherm, maken en delen van digitale aantekeningen, chatten en delen van documenten. Door een online vergadering interactief te maken zorg je ervoor dat de deelnemers makkelijker en efficiënter met elkaar kunnen samenwerken.

Verrijdbare videoconferentie oplossingen

In veel organisaties zijn ze aanwezig, maar meestal vast aan de muur. Maar wat nu als je vergaderruimte niet altijd op dezelfde plek is? Met de verrijdbare videoconferentie oplossing kan je het scherm overal mee naartoe nemen. Zo kan je snel en gemakkelijk videobellen of vergaderen op afstand waar je maar wil.

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Video Conferencing ook iets voor jullie organisatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte