Organisaties hebben een betrouwbare, efficiënte, innovatieve bedrijfsvoering en IT-omgeving nodig. De web-based BusinessITScan® biedt uw organisatie in het dashboard kwalitatief en doelmatig 360-graden inzicht in de IT-tevredenheid en de zes succesfactoren voor digitale transformatie©. Dit is self service, meertalig, multi persona en onafhankelijk. Met het realtime adviesrapport, de prioriteitenmodule en de hermetingsmodule kunt u digitaal verbeteren zónder lang en duur adviestraject.

IT’s Teamwork verhoogt het rendement en plezier van IT in organisaties. Dit doen wij vanuit jarenlange ervaring in lijn- en projectrollen bij bekende IT-dienstverleners en middelgrote en grote gebruikersorganisaties, in diverse sectoren. Praktisch, zorgvuldig, positief-kritisch en resultaatgericht. Wij hebben veel praktijkervaring in veel facetten van bedrijfsvoering en IT. Met deze ervaring en met onze partners, richten wij ons in verschillende rollen op het verder vergroten van het succes van úw organisatie.

PCI IT

Wilt u direct inzicht in úw organisatie?

Start de gratis sneak preview voor een goede eerste indruk in slechts enkele minuten of start de volledige BusinessITScan® voor een kickstart transformatie met alle relevante betrokkenen! De BusinessITScan® kunt u met meerdere Business- en IT-stakeholders inzetten in workshopverband, of op een tijdstip dat hen uitkomt in binnen- of buitenland. Desgewenst kunnen wij dit begeleiden en verbetering met u realiseren.

Wij zijn altijd gericht op het evenwicht tussen de mens, de techniek, en de processen in uw organisatie. Wij geloven in de kracht van het verschil. Verschillende visies, kennis en persoonlijkheden vergroten het succes van een team. In deze overtuiging ligt de oorsprong van onze naam: “IT’s Teamwork”.

Bestuurders, directeuren, managers, IT-gebruikers en IT-dienstverleners kunnen met IT de efficiëntie en innovatie in uw organisatie versterken. Onze adviseurs en partners zijn erin gespecialiseerd om snel en adequaat uw situatie te leren kennen, en vervolgens snel waarde toe te voegen. Waarde waarmee u uw organisatie versterkt.

Oplossingen van BusinessITScan

Verbeteren van IT-dienstverlening

Versterken van Business/IT Alignment

  • Draagvlak voor Business&IT-verandering
  • Business/IT Roadmapping
  • Opstellen van digitale & IT-strategie
  • Business&IT-verbetervoorstellen
  • Voorbereiden van pakket&cloudselecties
  • Organisatiedoorlichting bij M&A
  • Verhogen waardecreatie met digital & IT
  • Versterken van IB, AVG en compliance
  • Betere teaming met IT-leveranciers
  • Grip op IT-kosten en IT-investeringen

Waar kunnen we je mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*