Wil jij kunnen vertrouwen op jouw audiovisuele systemen en gebruik maken van technische ondersteuning als dat nodig is? PCI biedt services aan voor een optimaal werkende audiovisuele systemen. Wij zijn jouw AV-partner en zorgen ervoor dat jouw systemen optimaal presteren, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsgroei.

Optimale audiovisuele systemen in organisatie

Met onze AV Services bieden we dienstverlening aan waarbij jij ons inschakelt voor het beheer en onderhoud van jouw audiovisuele (AV) systemen. Hieronder kun je verstaan: het monitoren, onderhouden en verbeteren van systemen om ervoor te zorgen dat ze altijd optimaal functioneren. Dit kan bijvoorbeeld inhouden: het bijhouden van software-updates, het diagnosticeren en oplossen van problemen en het vervangen van onderdelen wanneer dit nodig is. Deze services helpen bij het verbeteren van de betrouwbaarheid en prestaties van AV-systemen zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

LG_CONFERENCE_ROOM

Waarom PCI voor jouw audiovisuele systemen?

Dit zijn de voordelen van de AV services van PCI:

  • Problemen met je systeem worden vroegtijdig opgespoord en opgelost voordat ze zich voordoen
  • Verbeterde prestaties en betrouwbaarheid van je AV-systemen
  • Tijd- en kostenbesparend door het voorkomen van mogelijke uitval en complexe problemen
  • Up-to-date AV software door regelmatige updates
  • Optimaal niveau van jouw AV-systemen

Verbeter jouw systemen met de AV Services van PCI

Kies jij voor AV Services? Door je systemen met de AV Services van PCI te verbeteren, verhoog je de technische prestaties en efficiëntie van je audiovisuele systeem. Dit kan door middel van upgrades van hardware of software, het optimaliseren van de configuratie en instellingen of door het implementeren van nieuwe technologieën. Het doel is om te zorgen voor een betere gebruikerservaring en een maximale beschikbaarheid van het audiovisuele systeem.

PCI helpt je met de beste audiovisuele oplossingen voor jouw organisatie. Je kunt bij ons terecht voor verschillende AV Services oplossingen, namelijk: AV Support, AV Maintenance, AV Device Management, AV Asset Management en AV Inventarisatie. Wij denken met je mee over de beste mogelijkheden voor jouw organisatie om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van jouw AV-systemen.

Niet alleen AV, maar ook IT

Naast audiovisuele oplossingen voor je organisatie helpen wij je ook verder op IT-gebied. Van thema’s als samenwerken, veilig printen en clouddiensten tot de juiste veiligheid, digitale transformatie en managed IT services. Wij helpen je met een optimale IT-infrastructuur en bovenal: het creëren van een ideale moderne werkplek.

Deze organisaties gingen je voor
Onze partners in het creëren van een optimale werkplek voor jouw organisatie

Benieuwd geworden naar de audiovisuele oplossingen van PCI?

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte