Upgrade je favoriete clickshare-apparaat en profiteer van hoge kortingen. Zo optimaliseer je jouw vergaderruimte simpel, draadloos en voordelig.

Optimaliseer en profiteer

Wanneer je eenmaal ervaren hebt hoe gemakkelijk het draadloos delen van inhoud en het samenwerken met ClickShare is, kun je je geen vergadering meer voorstellen zonder. Maak van je organisatie een digitale werkplek en optimaliseer alle vergaderruimtes naar hybride vergaderruimtes. Zo kunnen de deelnemers op afstand of op kantoor vergaderen. ClickShare Conference laat de apps op je laptop direct op het beeldscherm in de vergaderruimte zien, verbindt ze met de camera en luidsprekers in de ruimte voor de beste hybride vergaderingen.

Profiteer direct

 

led screen barco

Bekijk de nieuwste generatie ClickShare apparaten om perfecte vergaderingen te houden en profiteer van hoge korting op een nieuw ClickShare model, wanneer je een oud Barco- of concurrerend apparaat inruilt.

Ontdek hier welke (oude) apparaten in aanmerking komen voor het inruilprogramma

Heb je een ClickShare model, maar herken je het model niet? Raadpleeg dan de volgende website voor het herkennen van jouw ClickShare model.

Profiteer direct

Vragen over het ClickShare inruilprogramma?

Upgrade je favoriete clickshare-apparaat en profiteer van hoge kortingen. Vul onderstaande contactformulier in om jouw inruilverzoek in te dienen. Zo optimaliseer je jouw vergaderruimte simpel, draadloos en voordelig.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte