Wauw!

Wat een gave stichting is dit! Medewerkers, leveranciers en partners van PCI stropen keer op keer de mouwen op om kinderen te helpen. De ene keer is dat een aangepaste fiets, waarvan de kosten niet wordt gedekt via de verzekering. De andere keer is het een bijdrage aan de wachtruimte van een kinderafdeling van een ziekenhuis. DLW zorgt dat er geld op tafel komt en start acties om geld op te halen voor deze goede doelen.

IT4kids

De vrienden van DLW

Zonder vrienden red je het niet. En juist dát kunnen we bij onze stichting maar al te goed beamen. Samen met onze vrienden kiezen we keer op keer om initiatieven te steunen waarbij we kinderen helpen die het zelf niet kunnen. En dat in de breedste zin van het woord. De voorbeelden hiervan zie je op deze pagina. De vrienden van DLW zijn voor ons bijzonder, omdat ze helpen met het inzamelen van geld door bijvoorbeeld producten en diensten beschikbaar te stellen, waardoor wij geld kunnen inzamelen en kinderen kunnen helpen. Wij zijn daarom ook enorm dankbaar en omarmen deze vrienden voor hun steun en inzet.

Vrienden van DLW

Goed initiatief!

De afgelopen jaren hebben we met het geld dat we gedoneerd hebben gekregen heel veel initiatieven mogen helpen. Hieronder lees je meer over deze initiatieven. Wil jij een initiatief steunen of een donatie doen aan onze stichting? Dat kan natuurlijk. Onderaan deze pagina vind je een formulier om met ons in contact te komen.

Door leren wijzer

Sinds 2012 steunt PCI met stichting DLW meerdere goede doelen. Bij elk goed doel helpen wij kinderen in de leeftijdscategorie tot 18 jaar. Het bedrag dat wij doneren moet bijdragen aan het welzijn en de gemoedstoestand van het kind, of een toevoeging zijn om dit te bereiken. Aanvankelijk ondersteunde de stichting leerhulpmiddelen voor kinderen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot hulp aan kinderen bij ziekte, revalidatie en zorg.

DLW & IT4Kids

DLW & IT4Kids hebben de handen ineen geslagen om de ambitie van IT4Kids na te streven. Omdat deze hulp gaat over kinderen en IT de gemene deler is, is de samenwerking voor dit prachtige doel dan ook niet meer dan logisch. Want jouw IT-hardware is waardevol, helpt deze groep kinderen en kost je niets. Wordt bij jouw organisatie nieuwe hardware geïnstalleerd, doneer dan de oude aan IT4Kids, dan help jij kinderen aan het sporten. Vraag je contactpersoon bij PCI om meer informatie of mail dlw@pci.nl.

Over IT4Kids
Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen waarvoor sport en spel niet vanzelfsprekend is. Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 423.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst één op de acht kinderen. Veel kinderen uit deze groep missen de kans om te kunnen sporten. IT4Kids vindt dat elk kind moet kunnen sporten en zamelt hiervoor gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die zich in zetten voor kinderen.

Neem contact op en steun DLW!

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte