IT4Kids groeit snel en krijgt het voor elkaar om heel veel kinderen te helpen aan een sportkans. Een ongekend mooie prestatie, maar Colette Zee (IT4Kids) wil meer. En dat wil PCI natuurlijk ook. Samen wordt hard gewerkt om zoveel mogelijk hardware te verzamelen, zodat kinderen kunnen sporten. Want dat is iets wat bijna niet is voor te stellen, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

De kar trekken

Door oude hardware in te leveren komt er geld in het laatje van IT4Kids. De waarde hiervan wordt ingezet om kinderen, die vanuit hun thuissituatie minder mogelijkheden hebben om zich te ontwikkelen op sportief vlak, de kans te geven om te sporten. Alona Balaba (PCI) trekt de kar, letterlijk. ‘Op de foto staat een kar met ‘oude hardware’. Het mag dan wel oud klinken als je het zo zegt, maar het heeft een onschatbare waarde. We kunnen door deze oude hardware 108 kinderen laten sporten, dat vind ik echt fantastisch!,’ zegt een stralende Alona.

IT4kids

Op naar 2021

IT4Kids heeft een prachtige line up aan ambassadeurs. Van Michael van Praag tot Barbara de Loor om maar wat namen te noemen. En deze lijst groeit. Evenals het aantal projecten. ‘DLW, de stichting van PCI is trots om hier onderdeel van uit te maken en iets bij te kunnen dragen. Op naar 2021 en nog meer kinderen die we kunnen helpen,’ aldus Alona.

Wil je ook helpen?

Meer weten over hardware doneren? Mail dlw@pcinederland.nl. Lees alles over DLW, de stichting van PCI of ga naar de site van IT4KIDS

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte