PCI helpt organisaties met IT en kijkt daarbij naar de complete werkomgeving

Want met een sterke IT-infrastructuur bouw je de basis voor de ideale werkomgeving voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan alle verbindingen met devices die je gebruikt om te kunnen werken. Zoals de printer waar je veilig mee wilt printen, het informatiescherm bij de ingang van een winkel of kantoor, een beeldscherm in de vergaderruimte die je gebruikt voor een Teams-meeting of het delen van bestanden via je laptop. PCI zorgt dat dit voor iedere medewerker, iedere dag op de beste manier werkt. En denk ook aan de faciliteiten daar omheen. Zoals een ergonomische werkplek en altijd papier voor de printer.

PCI als jouw strategische partner

Zie ons als de ideale digitale partner die met je meedenkt op alle fronten om jouw organisatie van de beste werkplek te voorzien. Jouw partner voor niet enkel één expertise: wij helpen organisaties binnen iedere branche met verschillende thema’s en diensten – elk met een op maat gemaakte oplossing.

PCI helpt je verder. Altijd en overal. Dit doen we met onze uitgebreide ervaring en expertise om organisaties te ondersteunen met groeien. Wil jij de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie efficiënter maken? Wij werken graag met je verder om de ideale werkomgeving te creëren. Met allereerst een sterke basis, namelijk een goede IT-infrastructuur.

Een oplossing op maat voor iedere organisatie

Onze IT-oplossingen bieden de ideale werkomgeving, zodat jij altijd en overal door kunt werken. Van IT-security tot printoplossingen, wij helpen jou én jouw organisatie verder. Bij PCI begrijpen we namelijk dat elk bedrijf unieke uitdagingen heeft die vragen om specifieke oplossingen. Of het nu gaat om IT-veiligheid, samenwerken, clouddiensten of een moderne werkplek creëren, wij bieden oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Zelfs als jouw uitdaging niet in ons portfolio staat, zijn we er nog steeds om jouw bedrijf te helpen met op maat gemaakt advies. Bij PCI vinden we geen enkel IT-vraagstuk te groot, te klein of te complex. Laat ons jouw bedrijf helpen groeien met de perfecte IT-oplossing.

Bekijk ons overzicht van IT-oplossingen en creëer de ideale werkomgeving voor jouw organisatie.

PCI IT 2

Verder met IT.

De ideale werkplek of werkomgeving is voor iedereen anders. En verandert per individu ook regelmatig. Daarom kijkt PCI van bovenaf naar de IT-omgeving en alles wat daarbij komt kijken. De audiovisuele middelen om te kunnen vergaderen en verbinden, praktische thuiswerkplekken van stoel tot printer en alles wat je op kantoor, thuis of op locatie nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren. Om dit te kunnen realiseren, delen we onze kennis en trainen we onze medewerkers continu, zodat zij alles weten van de diensten, producten, service en training van PCI om organisaties verder te kunnen helpen.

Bekijk onze diensten

Premium partner bij AAA merken

PCI heeft veel ervaring in het bieden van oplossingen op IT-, print- en audiovisueel gebied. Wij verzorgen oplossingen en diensten bij grote internationale organisaties, enterprises en kleine lokale organisaties: bij PCI maakt de grootte van je organisatie niet uit. Iedere organisatie verdient immers een ideale werkomgeving. Benieuwd naar onze partners? Hieronder lichten we er een aantal uit.

Kennis delen

Als strategisch digitale partner biedt PCI oplossingen op maat voor jouw organisatie. Met onze jarenlange kennis en ervaring kijken wij vanuit een helikopterview naar jouw complete werkomgeving om je te voorzien van de beste oplossingen. Of het nu gaat om audiovisuele middelen, printers of IT-vraagstukken: met PCI als jouw strategisch digitale partner ben je verzekerd van de beste oplossingen voor jouw ideale werkomgeving. En onze kennis? Die willen we graag met je delen. Bekijk daarom eens op je gemak onze whitepapers. Wie weet zit daar waardevolle informatie voor jouw organisatie bij.

PCI als jouw digitale partner

Wil jij de IT-infrastructuur van jouw organisatie verbeteren? Of ben je benieuwd naar onze diensten en oplossingen op het gebied van IT, audiovisuele middelen, print en supplies? Aarzel dan niet en neem contact op met PCI. Wij helpen je graag verder met passende oplossingen. Onze experts denken met je mee en voorzien jouw organisatie van de ideale werkplek. Of je nu op kantoor werkt, thuis of op een andere locatie. Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen en wij nemen snel contact met je op.

Circulariteit & Duurzaamheid

In lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie, zet PCI zich in voor circulariteit in de printindustrie. Via circulaireprinter.nl streven wij naar een missie om meer printers een tweede leven te geven. Het hergebruiken en vernieuwen van deze apparaten is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Door te kiezen voor circulaire oplossingen, draag je actief bij aan een duurzamere toekomst. Samen met jou willen we verder gaan op deze groene weg, zodat we samen zorgen voor een betere wereld én besparingen realiseren.

PCI is gecertificeerd

Bij PCI zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatie en processen. Om de kwaliteit van deze ambitie een duurzaam fundament te geven én omdat hoogwaardige kwaliteit en service voor ons vanzelfsprekend is, heeft PCI onder andere een ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000-1 en NEN7510 certificering.

Certificeringen

Wil je nog meer weten over PCI?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte