PCI helpt organisaties met IT en kijkt daarbij naar de complete werkomgeving.

Want met een sterke IT-infrastructuur bouw je de basis voor de ideale werkomgeving voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan alle verbindingen met devices die je gebruikt om te kúnnen werken.

Zoals de printer waar je veilig mee wilt printen, het informatiescherm bij de ingang van een winkel of kantoor, een beeldscherm in de vergaderruimte die je gebruikt voor een Teams-meeting of het delen van bestanden via je laptop. PCI zorgt dat dit voor iedere medewerker, iedere dag op de beste manier werkt. En denk ook aan de faciliteiten daar omheen. Zoals een ergonomische werkplek en altijd papier voor de printer.

PCI IT 2

Verder met IT.

De ideale werkplek of werkomgeving is voor iedereen anders. En verandert per individu ook regelmatig. Daarom kijkt PCI van bovenaf naar de IT omgeving en alles wat daarbij komt kijken. De audiovisuele middelen om te kunnen vergaderen en verbinden, praktische thuiswerkplekken van stoel tot printer en alles wat je op kantoor, thuis of op locatie nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren. Om dit voor klanten te kunnen realiseren, delen we onze kennis en trainen onze medewerkers continu, zodat zij alles weten van de diensten, producten, service en training van PCI en zo klanten verder kunnen helpen.

Bekijk onze diensten

Meer over ons

Wil je meer weten over ons? Over PCI en een ideale werkomgeving voor iedereen? Klik dan verder naar onze oplossingen, bekijk een uitgebreide selectie business cases van mooie merken en organisaties of kom in contact. We helpen je graag verder met IT en een jouw ideale werkomgeving.

Van overal werken tot
altijd bij jou in de buurt
Vestigingen

PCI is gecertificeerd

Bij PCI zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatie en processen. Om de kwaliteit van deze ambitie een duurzaam fundament te geven én omdat hoogwaardige kwaliteit en service voor ons vanzelfsprekend is, heeft PCI onder andere een ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000-1 en NEN7510 certificering.

Certificeringen

Wil je nog meer weten over PCI?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte