Wij werken al jarenlang met vertrouwde A-partners

Als merkonafhankelijk leverancier kunnen wij je adviseren op het gebied van zakelijke en professionele print- en scanoplossingen. Als je een printoplossing nodig hebt voor je bedrijf blijkt het vaak toch complexer dan het in eerste instantie lijkt. PCI helpt jou om de juiste beslissing te maken. Bekijk op deze pagina met welke printoplossingen PCI jouw organisatie kan helpen.

Voor elke organisatie een passende print- & scan-oplossing

Wil jij jouw organisatie voorzien van een optimale print- en scan omgeving? Dan is PCI hiervoor de beste partij. Als merkonafhankelijk en vertrouwd A-partner voor alle premium merken wordt jouw organisatie bij PCI volledig ontzorgd en voorzien van alle apparatuur om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van professionele printers. Heb jij een printer of scanner nodig voor zakelijk gebruik? Profiteer van een printer leasen bij PCI!

Geen idee welke printer? Doe de Printerkeuzewijzer!

Wil jij graag een optimale print- en scan omgeving faciliteren op kantoor, maar vind je het lastig om te kiezen welke printer het beste bij jouw organisatie past? Doe de gratis Printerkeuzewijzer van PCI! Dankzij onze keuzewijzer ontdek jij wat voor jouw organisatie van belang is als het gaat om een goede printomgeving. Op basis van jouw antwoorden kunnen wij je vervolgens direct verder helpen met jouw print- en scan omgeving!

Start de keuzewijzer

Zo helpt PCI je verder in met print en scan

Support en een betrouwbare IT-omgeving Met meer dan 400 PCI Ambassadeurs werken we dagelijks met én voor duizenden organisaties. Met als doel om iedereen een stap verder te helpen. Veilig, snel en altijd in de buurt als het nodig is.

  • De juiste PCI Ambassadeurs worden gekoppeld en helpen je verder
  • Met jouw IT-medewerkers delen wij onze kennis
  • As-a-service oplossingen voor iedere organisatie
  • Het beste advies over welke services het beste passen bij jouw organisatie
  • Veilig en betrouwbaar MPS en IT-beheer voor jouw organisatie
Start vandaag met printen en scannen met de Managed Print Services van PCI

Ook voor een IT- en audiovisuele oplossing jouw partner!

Wist je dat je bij PCI voor meer terecht kunt dan enkel de beste printoplossing voor jouw organisatie? Wij staan ook voor je klaar als het gaat om het creëren van een veilige IT-omgeving binnen je organisatie. Dan kun je denken aan oplossingen als Phishing Simulatie om de IT-security te waarborgen. Ook helpt PCI verder bij alles op het gebied van audiovisuele oplossingen met onze AV Services dienst. Ontdek hier meer over!

Meer dan 10.000+ organisaties kiezen voor Print en Scan, jij ook?

Benieuwd geworden naar onze Print en scan oplossingen?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte