Het beheer van een printoplossing kan jou veel tijd en energie kosten. Wij beseffen dat dit voor jou slechts een bijzaak is, gelukkig is deze bijzaak onze hoofdzaak. Met de inzet van PCI MPS zorgen wij ervoor dat jij deze tijd en energie kan besteden aan zaken die echt belangrijk zijn.

Wat is managed print services (MPS)?

Niets is vervelender dan iets wat niet werkt, dit is bij printers niet anders. Met PCI MPS automatiseren wij taken als het bestellen van toners, doorgeven van tellerstanden en het melden van onderhoud. Daarnaast kunnen onze ervaren helpdesk medewerkers meekijken en ingrijpen als er iets fout gaat. Wij bieden als één van de weinigen in de markt volledig preventief onderhoud. Dit bespaart jou veel tijd, energie en voorkomt ergernis.

Vraag vrijblijvend advies

Hoe werkt managed print services?

Wij hebben verschillende tools tot onze beschikking waarmee we de problemen van de printer op afstand kunnen inzien en oplossen. Dit zorgt er voor dat een groot gedeelte van de problemen telefonisch kan worden opgelost, wat veel kostbare tijd scheelt. Als het telefonisch niet lukt komt er een gespecialiseerde monteur langs. De monteur zorgt er bijna altijd voor dat het probleem direct wordt opgelost. Managed print services zijn merkonafhankelijk, waardoor het niet uitmaakt welk merk of type printer je op kantoor hebt staan. Onze monteurs kunnen met elk merk overweg. Zo zit je met managed print services nooit lang in de problemen en kan het werk snel vervolgd worden.

Verbeter je prestaties met MPS

MPS is er niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om de prestaties te verbeteren en efficiënter te maken. Zo wordt er gekeken naar je printomgeving en kijken we hoe de aanwezige printers en multifunctionals beter kunnen presteren. Met MPS wordt er gekeken of er niet te weinig of te veel printers zijn en hoe deze printers efficiënter kunnen worden ingezet.

Ook kan je op afgesproken tijden een helder rapport over de prestaties van de printers en multifunctionals ontvangen. Zo weet je hoe je printerpark functioneert en kan je constant verbeteringen doorvoeren.

Meten is weten

Met de uitgebreide rapportagemogelijkheden van PCI MPS kun jij inzicht krijgen in het functioneren van jouw printerpark. Met een rapportage over het printgedrag van jouw organisatie krijg je meer grip op de kosten. Dit inzicht kun je gebruiken om een gestaafde voorspelling te doen over hoe het printgedrag zich ontwikkelt binnen jouw organisatie. Combineer deze informatie met een goed advies en realiseer een besparing op kosten en CO2 uitstoot.

Contact opnemen

Service portal

Met onze portal heb jij altijd een duidelijk overzicht van jullie printerpark. Hier kun je gemakkelijk bestellingen doen, storingen melden, historie van meldingen inzien en de status van de melding volgen. Via deze portal zijn wij 24/7 bereikbaar.

HP a3 printer
Sheila Abdoelrahman
Benieuwd geworden naar de PCI Managed print services, neem direct contact op

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Neem dan direct contact met ons op.

Verder helpen?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.
Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte