A-Partners waar we trots op zijn
Meer dan 1000+ organisaties gingen je voor

Volledige ontzorging door onze print services

Wat is managed print services (MPS)?

Niets is vervelender dan iets wat niet werkt. Dit is bij printers niet anders. Met PCI managed print services automatiseren wij taken zoals het bestellen van toners, het doorgeven van tellerstanden en het melden van onderhoud. Daarnaast kunnen onze ervaren helpdeskmedewerkers meekijken en ingrijpen als er iets fout gaat.

Wij bieden volledig preventief onderhoud. Dit bespaart jou veel tijd en energie en voorkomt ergernis.

Vraag vrijblijvend advies

Een optimale print- en scan-omgeving

Het beheer van een printoplossing kan je veel tijd en energie kosten. Met de inzet van PCI managed print services zorgen wij ervoor dat jij je tijd en energie kan besteden aan zaken die echt belangrijk zijn.

✓ Wij creëren een sterke en eenvoudig te beheren print- en scan-omgeving voor jouw organisatie.

✓ Dit doen wij, zodat deze werkomgeving altijd en overal optimaal werkt; of het nu vanuit kantoor of thuis is.

✓ Met managed print services werken jij en je medewerkers altijd efficiënter.

Alle print problemen snel opgelost, door onze specialisten

Hoe werkt managed print services?

Wij hebben verschillende tools tot onze beschikking waarmee we de problemen van de printer op afstand kunnen inzien en oplossen. Dit zorgt ervoor dat een groot gedeelte van de problemen telefonisch opgelost kan worden, wat veel kostbare tijd scheelt. Als het telefonisch niet lukt, komt er een gespecialiseerde monteur langs.

PCI is merkonafhankelijk, waardoor het niet uitmaakt welk merk of type printer je op kantoor hebt staan. Met managed print services zit je nooit lang in de problemen en kan het werk snel vervolgd worden.

 

Constant verbeteren door te weten hoe je printerpark functioneert

Verbeter je prestaties met MPS

Managed print services is er niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om de prestaties te verbeteren en efficiënter te maken. Zo wordt er gekeken naar je printomgeving en kijken we hoe de aanwezige professionele printers en multifunctionals beter kunnen presteren. Met managed print services wordt er gekeken of er niet te weinig of te veel printers zijn en hoe deze printers efficiënter kunnen worden ingezet.

Ook kun je op afgesproken tijden een helder rapport over de prestaties van de printers en multifunctionals ontvangen. Zo weet je hoe je printerpark functioneert en kun je constant verbeteringen doorvoeren.

 

De perfecte printomgeving voor jouw organisatie

Managed print services door PCI

Een veilige, efficiënte printomgeving? PCI begint bij het beoordelen van je huidige print-infrastructuur. Hoe zijn de flows voor print, scan en documentatie nu en waar zien wij nog kansen voor verbetering? Aan de hand van deze beoordeling maken wij een digitaal – op maat gemaakt – plan op basis van jouw wensen en de mogelijkheden binnen je organisatie. Wij bundelen onze print- en scan kennis, vaardigheden en ervaringen samen om de perfecte printomgeving te creëren.

PCI kijkt echter verder dan alleen het creëren van de ideale omgeving. Want dat is stap 1. De kunst is om deze sterke print-infrastructuur te behouden. Daarom kun je bij PCI rekenen op 24/7 support en onderhoud. Zo blijven jouw medewerkers en apparatuur zo optimaal, veilig én efficiënt mogelijk doorwerken.

 

Krijg meer grip op de kosten!

Meten is weten

Met de uitgebreide rapportagemogelijkheden van PCI managed print services kun jij inzicht krijgen in het functioneren van jouw printerpark. Met een rapportage over het printgedrag van jouw organisatie krijg je meer grip op de kosten. Dit inzicht kun je gebruiken om een gestaafde voorspelling te doen over hoe het printgedrag zich ontwikkelt binnen jouw organisatie. Combineer deze informatie met een goed advies en realiseer een besparing op kosten en CO2-uitstoot.

HP a3 printer

Service portal

Met onze portal heb jij altijd een duidelijk overzicht van jullie printerpark. Hier kun je gemakkelijk bestellingen doen, storingen melden, historie van meldingen inzien en de status van de melding volgen. Via deze portal zijn wij 24/7 bereikbaar.

Service portal

Zo helpt managed print services je verder

Dit zijn de voordelen van managed print services:

 • Tijd- en kostenbesparend door een efficiëntere werkwijze
 • Verhoogt de productiviteit onder medewerkers
 • Samenwerken op afstand wordt eenvoudiger
 • Vanuit kantoor én thuis toegang tot de print- en scan-omgeving van organisatie
 • Prints en scans van hoogwaardige kwaliteit
 • Goede beveiliging van vertrouwelijke informatie op print services
 • Heldere rapportages met mogelijkheden voor verbeteren prestaties
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van print en scan
printer
hp desk printer

Jouw printomgeving optimaliseren met PCI

Kies jij voor een veilige print & scan door je print-infrastructuur over te laten aan PCI? Met onze managed print services dienst nemen wij het up-to-date houden, beveiligen en beheren van je print- en scan-omgeving geheel uit handen. Wij adviseren je op het gebied van zakelijke en professionele print- en scanoplossingen. Voor het leveren van zakelijke printers en scanners tot de gehele Print Management, scan & herken en Print-as-a-Service: wij helpen jou verder met de ideale printomgeving.

PCI neemt werk uit handen

Ga je voor managed print services voor jouw organisatie? Dan neemt PCI het beheren van jouw printomgeving volledig uit handen. Iets mis met de printer of scanner? Dan hebben wij altijd een alternatief plan klaarliggen. Als merkonafhankelijke organisatie heeft PCI altijd een print- of scanoplossing op voorraad. PCI helpt je verder bij het creëren en behouden van de ideale printomgeving.

Ervaar de voordelen van PCI!

hp printer
printer canon

Altijd een passende oplossing voor jouw vraagstuk

PCI denkt met je mee als het gaat om oplossingen voor zorgeloos printen en scannen. Maar daar blijft het niet bij. Ook voor vraagstukken over de IT-omgeving staan wij altijd klaar met een passende oplossing. Bij iedere organisatie geldt immers dat een sterke IT-infrastructuur de basis is. Zie PCI in dit proces als je strategische IT-partner die klaar staat voor al jouw IT-oplossingen.

De ideale werkomgeving creëer je met PCI

Klaar om van jouw organisatie de ideale werkplek te maken? PCI helpt jouw organisatie met IT en kijkt daarbij naar de complete werkomgeving. Dit gaat dus verder dan enkel de print- en scan-omgeving. Denk eens aan alle devices waarmee medewerkers werken  (DaaS), samenwerken in een complete vergaderruimte en zakelijk printen. Maar ook voor de juiste veiligheid voor managed IT-services door middel van Security Awareness en Security Insights.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

hp printer

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Vragen? Neem contact met ons op

Heb jij vragen over onze managed print services en wat hiervan de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Of ben je benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag mee met jouw print- of IT-vraagstuk. Ook kun je altijd een offerte aanvragen op onze website.

Via het formulier op deze pagina kom je direct is het mogelijk met ons in contact te komen. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print en documentstromen

printer office

Download onze gratis whitepaper over Print en documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Snel overzicht krijgen van de belangrijkste vragen rond de Managed Print Services van PCI? Vind ze hier!

Managed Print Services (MPS) is een dienst waarbij een organisatie externe hulp krijgt bij het beheren van hun printer- en printinfrastructuur. Dit omvat onder andere het bewaken van de voorraad van verbruiksartikelen, het oplossen van technische problemen en het optimaliseren van de workflow. Hierdoor kunnen bedrijven hun kosten voor printen verminderen en hun efficiëntie verhogen. PCI biedt hierbij ook rapporten en analyse om bedrijven te helpen bij het bepalen van hun printbehoeften en hoe ze hierop kunnen reageren.

PCI is een leverancier van printers en biedt een aantal bekende merken aan, zoals Sharp, Xerox, HP, Kyocera, Ricoh en Canon. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Door deze brede selectie van merken, kan PCI een printer selecteren die het beste bij jullie specifieke behoeftes past.

Managed Print Services biedt bedrijven verschillende voordelen, zoals:

 • Kostenbesparing: door efficiënter te printen en beter te beheren, kunnen bedrijven hun kosten voor printen verminderen.
 • Proactief onderhoud: PCI kan problemen met printers proactief opsporen en oplossen, waardoor bedrijven minder tijd kwijt zijn aan reparaties.
 • Verbeterde workflow: MPS kan bedrijven helpen om hun printproces te optimaliseren, waardoor ze efficiënter kunnen werken.
 • Inzicht in printgedrag: bedrijven kunnen met behulp van rapporten en analyse inzicht krijgen in hun printgedrag en hierop reageren.
 • Flexibiliteit: PCI biedt verschillende oplossingen en pakketten aan, waardoor bedrijven kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeftes past.

PCI’s Managed Print Services biedt een breed scala aan diensten om je bedrijf te ondersteunen bij het beheer van je printer- en printinfrastructuur. Dit omvat onder andere:

 • Proactief monitoren en onderhouden van printers
 • Beheren van verbruiksartikelen
 • Printbeheer
 • Document workflow analyse
 • Oplossen van technische problemen
 • Rapporten en analyse voor inzicht in printgedrag
 • Print security
 • Cloud print management
 • Print cost management
 • Flexibele contracten
 • Remote monitoring and management

Door deze diensten kan je bedrijf efficiënter printen, kosten besparen en de productiviteit verhogen.

De printomgeving wordt beheerd door printfleet. Dit is een softwareapplicatie die automatisch de tellerstanden uitleest en de tonerlevel bijhoudt. Indien het tonerlevel 25% of lager is krijg je automatisch een nieuwe toner toegestuurd. Dit om ervoor te zorgen dat de gebruiker nooit met een lege toner komt te zitten. Verder houdt dit programma de storingsregistratie bij.

Wanneer de klant gebruik maakt van een servicecontract zit hierbij ook een SLA (service level agreement). Bij een storing kan de klant contact opnemen met ons servicenummer. Hierbij wordt er een servicecall ingeschoten. Binnen 8 werkuren is er een monteur ter plaatste om de storing op te lossen. PCI heeft haar eigen serviceorganisatie en hierdoor kunnen wij snel acteren indien er problemen voortdoen. All to keep YOU going.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte