In vrijwel elke organisatie staan printers, of jouw organisatie nu 2 of 10.000 medewerkers telt er blijft een noodzaak om documenten geprint of gescand te hebben. Of je nu heel veel print of juist heel weinig wij helpen je met het vinden van een printer die past bij jou organisatie.

Wat zijn zakelijke printers?

In de laatste jaren zijn organisaties steeds bewuster geworden van kosten die faciliterende oplossingen met zich meebrengen. We zijn hierdoor in rap tempo gegaan van, op ieder bureau een losse printer naar een centraal geplaatste multifunctionele printer waarmee je kan printen, kopiëren, scannen naar email of netwerkmap en in sommige gevallen faxen. De technologie blijft zich ontwikkelen en de zakelijke multifunctionele printer kan tegenwoordig bijna gezien worden als een pc die op een centrale locatie staat.

HP a3 printer

Merkonafhankelijk

Als onafhankelijk leverancier kunnen wij je perfect adviseren op het gebied van zakelijke printers. Als je interesse hebt in een printoplossing voor op kantoor sta je vaak voor een lastige keuze. PCI helpt jou om de juiste keuze te maken en wordt er geholpen bij [onderhoud] van de aangeschafte printer of multifunctional. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Vraag vrijblijvend advies

Groot of klein, voor iedereen

Printers moeten doen waar ze voor gemaakt zijn en vallen pas op wanneer er iets mis is. Voor een vast periodiek bedrag per maand besteed jij alle printerzorgen volledig aan ons uit. Wij dragen de zorg dat de machines altijd maximaal presteren en jij kunt je bezig houden met de hoofdzaak van jouw organisatie.

Wij bieden flexibele leasemogelijkheden, maar helpen je ook graag bij het aanschaffen van een printer.

Sheila Abdoelrahman
Benieuwd geworden naar de zakelijke printers van PCI, neem direct contact op

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Neem dan direct contact met ons op.

Benieuwd hoeveel jij op printkosten kan besparen?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte