A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Maak gebruik van een professionele printer op kantoor

In bijna elk bedrijf staan er wel printers. Ongeacht of jouw organisatie nu bestaat uit 2 of 10.000 medewerkers; de noodzaak blijft er altijd om documenten te printen of scannen. Hierbij maakt het niet uit of je veel of juist heel weinig print. Benieuwd welke printer het beste past bij jouw organisatie? PCI helpt je verder.

 

HP a3 printer

PCI als jouw merkonafhankelijke leverancier

Als merkonafhankelijke leverancier kunnen wij je perfect adviseren op het gebied van zakelijke printers. Als je interesse hebt in een printoplossing voor op kantoor sta je vaak voor een lastige keuze, want welke zakelijke printer past nu het beste bij jouw organisatie? PCI helpt jou de juiste keuze te maken. Maar daar blijft het niet bij. Onze specialisten helpen je verder bij onderhoud van de aangeschafte printer of multifunctional. Op die manier weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt én er nog lang van profiteert.

Vraag vrijblijvend advies

Wat zijn zakelijke printers?

In de laatste jaren zijn organisaties steeds bewuster geworden van kosten die faciliterende oplossingen met zich meebrengen. We zijn hierdoor in rap tempo gegaan van ‘op ieder bureau een losse printer’ naar een centraal geplaatste professionele printer waarmee je kan printen, kopiëren en scannen naar email of netwerkmap en in sommige gevallen faxen. De technologie blijft zich ontwikkelen en zakelijke printers kunnen tegenwoordig bijna gezien worden als een pc die op een centrale locatie staat.

 

Geen idee welke printer je nodig hebt? Doe de gratis Printerkeuzewijzer

Twijfel je over wat de beste keuze printer is voor jouw organisatie? Met onze gratis Printerkeuzewijzer ontdek jij binnen 3 minuten welke printer het beste past bij jouw organisatie en behoeften. Op basis van jouw antwoorden geven wij je namelijk advies voor de beste printer, specifiek voor jouw print- en scan omgeving.

Start de keuzewijzer

 

Zakelijk printen voor een vast bedrag per maand

Printers moeten doen waar ze voor gemaakt zijn en vallen pas op wanneer er iets mis is. Voor een vast periodiek bedrag per maand besteed jij alle printerzorgen volledig aan ons uit. Wij dragen de zorg dat de zakelijke printers altijd maximaal presteren, zodat jij je kunt bezig houden met de hoofdzaak van jouw organisatie.

Wij bieden flexibele leasemogelijkheden, maar helpen je ook graag bij het aanschaffen van een printer. Meer weten over onze zakelijke printers leasen?

 

Maak gebruik van zakelijke printers

Wil jij een efficiënte kantooromgeving creëren? Dan zijn goede zakelijke printers hierbij van essentieel belang. Bij PCI begrijpen we dit en helpen wij bedrijven klein en groot met het gebruik van de beste zakelijke printers. Als merkonafhankelijke partner denken wij mee met de beste printoplossing specifiek voor jouw behoeften en wensen, zodat jij en je medewerkers altijd en overal optimaal kunnen printen.

Ontdek hoe PCI jouw organisatie kan helpen met het efficiënt gebruiken van zakelijke printers.

Plan een gratis gesprek in

De voordelen van zakelijke printers bij PCI

  • Besparen op kosten
  • Verhoogde productiviteit
  • Ondersteuning bij onderhoud
  • Afdrukken van hoge kwaliteit
  • Voor een vast bedrag per maand altijd en overal printen

Waarom PCI voor jouw zakelijke printer?

Wil jij een optimale print omgeving creëren voor jouw organisatie? Kies voor PCI als jouw partner voor zakelijke printers. Onze specialisten begrijpen de unieke print behoeften van jouw organisatie en komen daarom altijd met een printoplossing op maat. En natuurlijk met zakelijke printers die voldoen aan de hoogste kwaliteit, snelheid én betrouwbaarheid. Je kunt rekenen op onze expertise en ondersteuning.

PCI helpt verder om de print omgeving van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen met onze hoogwaardige zakelijke printers.

 

Meer dan alleen zakelijke printers

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor andere printoplossingen dan enkel zakelijke printers? Zo kun je ook bij ons terecht voor scanners, een printer leasen, maar ook andere oplossingen op het gebied van veilig printen, zoals Printing-as-a-Service, printmanagement of professionele printers. PCI helpt je met ieder vraagstuk op printgebied. En dat voor iedere organisatie, binnen iedere branche.

 

Ook voor andere vraagstukken staat PCI voor je klaar

Streef je naar de optimalisatie van jouw werkomgeving? Overweeg PCI als jouw strategische IT-partner. Wij gaan verder dan alleen printmanagement en bieden deskundigheid in IT- en audiovisuele oplossingen. Ontdek hoe onze op maat gemaakte benadering naadloos aansluit op jouw unieke eisen en verlangens.

Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan en leer hoe je met PCI als jouw partner de ultieme werkomgeving voor jouw organisatie kunt creëren.

Ontdek onze printoplossingen
Ontdek onze audiovisuele oplossingen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Benieuwd hoeveel jij op printkosten kan besparen?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Sharp Onderzoeksrapport MKB beveiliging

PCI Experience

Download onze gratis whitepaper over Sharp Onderzoeksrapport MKB beveiliging voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Zakelijke printers zijn professionele printers ontworpen voor kantooromgevingen, geschikt voor printen, kopiëren, scannen, en soms faxen. Ze zijn meestal multifunctioneel en geoptimaliseerd voor hogere volumes en efficiëntie.

Zakelijke printers werken door documenten en afbeeldingen te printen, kopiëren en scannen, vaak verbonden met een netwerk voor gemakkelijke toegang vanuit verschillende apparaten binnen een organisatie.

Ze dragen bij aan verhoogde productiviteit, kostenbesparing, en het leveren van afdrukken van hoge kwaliteit. Ze ondersteunen ook efficiënte documentverwerking en -beheer in kantooromgevingen.

De keuze hangt af van je specifieke behoeften, zoals printvolume, type documenten, en functies zoals netwerkconnectiviteit en multifunctionaliteit. Onze printerkeuzewijzer of het advies van een van onze experts kan je helpen bij het maken van de juiste keuze.

De kosten variëren afhankelijk van functies, merk, en capaciteit. Je kunt ze aanschaffen via directe aankoop of flexibele leaseopties voor een vast bedrag per maand.

Belangrijke functies om te overwegen zijn print- en scansnelheid, netwerkconnectiviteit, multifunctionaliteit, printkwaliteit, en ondersteuning voor verschillende papierformaten en -soorten.

Beveiliging kan worden bereikt door middel van netwerkbeveiliging, gebruikersauthenticatie, encryptie, en eventueel printmanagementsoftware voor het beheren van toegangsrechten. Lease je printer via ons zodat je printer altijd optimaal beveiligd is.

Ja, er zijn opties om zakelijke printers te leasen of te huren, wat flexibiliteit biedt en de initiële investeringskosten kan verlagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte