A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor

Wat is PCI service en onderhoud?

PCI service en onderhoud is een extra service voor onze klanten. Van telefonische ondersteuning tot service engineers die worden ingeschakeld voor storingen, onderhoud maar ook preventief onderhoud. Dit betekent dat alle onderdelen vervangen worden wanneer de technische levensduur die de fabrikant aan onderdelen heeft toegekend bereikt is. Deze service is zowel voor koop- als lease printers beschikbaar. Zo kan jij altijd verder.

Meer informatie

Elke printer heeft onderhoud nodig en dat beseffen wij bij PCI maar al te goed. Met landelijke dekking, vakkundige service engineers en een uiterst behulpzame helpdesk staan we altijd voor je klaar. All to keep you going.

Landelijke dekking van ons printer onderhoud

Naast een landelijke dekking van onze service engineers hebben wij ook een kundige helpdesk en een serviceportal om jouw leven gemakkelijker te maken. In onze portal vind jij een overzicht van alle printers in jouw organisatie. Met de printer service kun je in deze portal meldingen doen van storingen en bestellingen van toners plaatsen. De portal is 24/7 bereikbaar, maar wij staan ook telefonisch voor je klaar. De helpdesk kan je telefonisch ondersteunen bij het oplossen van simpele storingen waar geen schroevendraaier voor nodig is, zodat jij weer snel door kan.

 

Printer onderhoud voor alle merken

Het maakt niet over wat voor soort printer je beschikt. Wij bieden service voor printers van veel verschillende merken. Of je nu een HP bedrijfsprinter, Canon bedrijfsprinter of ander merk printer hebt. Onafhankelijk van het merk, lossen we de problemen zo snel mogelijk op.

Voordelen van PCI service en onderhoud

De printer service van PCI Nederland is voor elk bedrijf een grote toegevoegde waarde. Het team bestaat uit ervaren service Engineers en IT specialisten die jou een optimale service bieden. Met een eigen serviceorganisatie die landelijk opereert hebben wij altijd een service engineer bij jou in de buurt. Of het nu gaat om:

  • het installeren van nieuwe machines,
  • het implementeren van software oplossingen,
  • het onderhoud of het verhelpen van een storing,
  • een verhuizing of verplaatsing van een machine,
  • een training voor je (nieuwe) medewerkers.
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van PCI Printer service en onderhoud
hp printer

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Verder helpen?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Onderzoeksrapport MKB beveiliging

hp printer

Download onze gratis whitepaper over onderzoeksrapport MKB beveiliging voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte