A-Partners waar we trots op zijn
HP desk printer

Mobiel printen op systemen van verschillende merken

Het is mogelijk om mobiel te printen op systemen van verschillende merken. Of je nu via een Canon, Ricoh, HP, Kyocera of Sharp mobiel wilt printen maakt dan ook niet uit. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we je hier ook altijd bij helpen. We kunnen onze diensten dus aanpassen op jou systeem. Dit is een groot voordeel want zo weet je zeker dat je overal waar je komt kan printen.

Meer informatie

Tegenwoordig werken we steeds meer met onze mobiele telefoon. Zoveel dat je misschien zou verwachten dat printen vanaf je mobiel net zo normaal is als mobiel werken. Met de PCI accounting- en securitysoftware is printen vanaf mobiel eenvoudiger en veiliger. Het voldoet aan alle behoeftes van mobiele werknemers in een grote onderneming en zorgt er voor dat er sneller en flexibeler gewerkt kan worden.

Wat is mobiel printen?

Met mobiel printen kan je vanaf ieder apparaat documenten afdrukken, bijvoorbeeld via je smartphone, tablet of pc. Je kan ook via wifi printen waardoor je op elke locatie je documenten kan afdrukken, zelfs als je niet op de wifi zit. Met het mobiel printen van PCI Nederland kan je op elke willekeurige printer afdrukken op een veilige, snelle en makkelijke manier. Zo kan er altijd, overal, door iedereen en op elk apparaat mobiel geprint worden. Ideaal als je als bedrijf efficiënter en slimmer wilt werken.

 

Hoe PCI Nederland kan helpen met printen vanaf je mobiel

Om mobiel printen zo snel, efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen heeft PCI accounting- en securitysoftware. Deze software zorgt er voor dat alles verloopt zoals het hoort en het zelfs nog een stukje makkelijker maakt. Zo kan je een gratis app downloaden waarmee je rechtstreeks kan printen vanaf je mobiel naar alle printers in het bedrijfsnetwerk.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Verder helpen?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte