Bewegen Werkt bevordert sinds 1989 de gezondheid van mensen en organisaties. Wat ooit begon met incompany bedrijfsfitnessprogramma’s, groeide gaandeweg uit tot een integraal aanbod op het gebied van gezondheid en werk. Inmiddels weet heel Nederland de Almelose organisatie te vinden om verzuim te verminderen, de vitaliteit van werknemers te verbeteren en/of het werkgeluk te verhogen. Bewegen Werkt gebruikt daarvoor een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

bewegen werkt

Doorontwikkeling als rode draad

Het werkwoord ‘doorontwikkelen’ loopt als een rode draad door het verhaal van Bewegen Werkt. Han Rutten, oprichter en directeur van Bewegen Werkt: “Wij zijn een innovatief bedrijf. Niet alleen omdat we ons dat voornemen. Het zit in de mensen. We zijn niet van het type dat gaat zitten afwachten, maar nemen het heft in handen. Ook nu. Natuurlijk, je weg vinden in een nieuwe werkelijkheid gebeurt altijd met vallen en opstaan. En soms is dat best lastig. Maar over het algemeen hebben we daar veel plezier in. Dus zien we een nieuwe kans, dan gaan we die onderzoeken.”

Laatste innovatie: Azure en Hybrid Workspace 365

Als het om IT-zaken gaat, schakelt Bewegen Werkt al sinds jaar en dag PCI IT Solutions in. Heeft PCI een nieuw product dat echt iets voor Bewegen Werkt is, dan heeft Han daar vaak wel oren naar. “IT helpt ons steeds een omgeving te creëren die onze visie en aanpak ondersteunt. Vorig jaar stelden we vast dat de oude IT-omgeving niet meer voldeed. We wilden een omgeving die makkelijk, doelmatig en interactief samenwerken bevordert; een veilige omgeving ook die goed performt en wijzigingen aankan; en waarbij bedrijfsapplicaties in de cloud staan, direct toegankelijk via Single Sign On (SSO). Daarom zijn we in de afgelopen maanden overgegaan naar de Azure-omgeving van Microsoft. Daarbinnen maken we gebruik van de Hybrid Workspace 365.”

Directer, sneller en makkelijker werken

Azure en de Hybrid Workspace 365 – ook wel De Moderne Werkplek genoemd – moeten meer gebruiksgemak opleveren. Han: “Dankzij de integratie met Microsoft Teams is onze communicatie veel directer. Alle apps zijn via één keer inloggen te bereiken vanuit één omgeving. Het aardige daarvan is dat jouw beginscherm er anders uit kan zien dan mijn beginscherm. Dat kun je zelf bepalen. Ook de rechtenstructuur is makkelijker. Eerder moest PCI regelen dat medewerker X wel daarin mag, maar niet daarin. Nu kunnen we rollen toekennen met daaraan gekoppelde rechten. Dat gaat een stuk sneller. Plus: het maakt koppelingen mogelijk tussen onze eigen website en tools, zoals onze inschrijftools. En we kunnen klanten beperkt toegang geven en zo bestanden met ze delen. Dat is allemaal AVG-goed afgedekt.”

Ik ben niet zo’n hopper en dat hoeft dus ook niet

“PCI IT Solutions is een betrouwbare club die z’n best wil doen om een tevreden klant op te leveren. Ze willen investeren in een duurzame relatie. Prettig, want ik ben niet zo’n hopper. Het moet gewoon goed zijn, mijn mensen moeten weten waar ze met hun problemen terecht kunnen en dat het dan ook opgelost wordt. Ze zijn ook bereid om te luisteren naar feedback en te kijken: waar moeten we in groeien? Problemen die er zijn proberen ze goed op te lossen. Kijk, we hebben natuurlijk een contract en alle afspraken staan op papier, maar die hebben we in al die jaren dat we samenwerken nog nooit uit de kast hoeven trekken om elkaar ergens op te wijzen. Dat zegt genoeg.”

Customer Service

Waar kan ik je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Meer vragen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte