Zorgwerkers zijn zonder uitzondering mensen met een diepgewortelde passie voor het verlenen van zorg. Ze worden echter overspoeld met data; kwaliteitsrichtlijnen en registratie vreten tijd en het echte werk, de zorgverlening, komt in het gedrang. Eric Ruumpol, Senior Accountmanager/Teamleider Detachering bij PCI, heeft deze handige en informatieve whitepaper opgesteld voor bestuurders in de zorg- en welzijnssector.

Bestuurders zijn daarom continu op zoek naar middelen waarmee zij werknemers effectiever en efficiënter kunnen laten werken en daardoor meer tijd overhouden voor cliënten. Daarnaast zijn bestuurders op zoek ook naar oplossingen die het werk leuker maken en de medewerkers tevreden houden. De optiek van Eric Ruumpel is Hybrid Workspace 365 dé manier om dat voor elkaar te krijgen.

Hij legt uit hoe je met Hybrid Workspace 365 de effectiviteit en efficiency van processen verbetert, jouw zorginstelling aantrekkelijker maakt voor personeel en cliënten, en de interne betrokkenheid hoog houdt. Alle drie de doelen dragen bij aan beter gemotiveerd personeel en cliënten die alle aandacht en zorg krijgen die ze
nodig hebben. De sleutelwoorden hiervoor zijn: tijdbesparing, connectie en gemak.

Lees ook zijn blog over 5 redenen waarom de zorg VerSaaSing gaat omarmen.

Eric Ruumpol

Waar kan ik je mee helpen?

Eric Ruumpol Salesmanager & Teamlead Detachering

Eric Ruumpol

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte