A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor

PCI helpt met jouw beheer en onderhoud

Wil jij over AV-systemen beschikken die altijd voorzien zijn van de nieuwste software-updates, maar bovenal: probleemloos gebruik? PCI helpt je graag met jouw AV Device Management. Wij zorgen ervoor dat je binnen jouw organisatie altijd gebruik maakt van de best werkende AV-systemen en -apparaten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor je organisatie? Wij denken met je mee.

Beheer en onderhoud van jouw AV-systemen

Audiovisuele (AV) Device Management verwijst naar het beheer van de technologie en apparatuur die wordt gebruikt voor audio- en visuele communicatie en presentaties in een organisatie. Dit omvat het beheer van projectoren, schermen, geluidssystemen, videoconferentie-apparatuur, camera’s en andere AV-apparaten. Door de juiste AV Device Management kunnen organisaties hun AV-infrastructuur optimaliseren, de gebruikerservaring verbeteren en problemen snel oplossen om downtime en verloren productiviteit te minimaliseren.

Wat komt er kijken bij AV Device Management?

Device Management is een onderdeel binnen onze dienstverlening en omvat het beheer en onderhoud van audiovisuele (AV) apparaten en systemen. Hierbij gaat het om taken als:

 • het installeren en configureren van apparaten
 • het monitoren van de prestaties en gezondheid
 • het uitvoeren van software-updates en onderhoud
 • het helpen bij het oplossen van technische problemen

Kom in contact

 

AV Device Management voor de juiste onderhoud

Het doel van AV Device Management is om de betrouwbaarheid en prestaties van AV-apparaten en -systemen te waarborgen. Ook kan hiermee downtime worden verminderd door proactief te handelen voordat problemen zich voordoen. Het maakt het ook eenvoudiger voor je om het beheer van apparaten en systemen uit te besteden aan een ervaren partner zoals PCI, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij altijd toegang hebt tot de nieuwste technologieën en de best mogelijke prestaties en beschikbaarheid van jouw AV-systemen.

AV Device Management bij PCI

Vaak vallen je AV/IT-middelen buiten de standaard hardware die je gebruikt voor jouw moderne werkplek. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van laptops en andere devices. Daarvoor bieden wij AV Device Management, waarmee wij je een aantal taken uit handen nemen:

 • Device Detection & Response
 • Patchmanagement
 • Monitoring
Device Detection & Response
Device Detection & Response

Device Detection & Response is een functie die automatisch detecteert wanneer er nieuwe AV/IT-apparatuur wordt aangesloten op het netwerk en hierop adequaat reageert. Hierdoor wordt de integratie van nieuwe apparatuur vereenvoudigd en worden mogelijke fouten voorkomen.

Patchmanagement
Patchmanagement

Patchmanagement houdt in dat de beveiligingsupdates en bugfixes voor de AV/IT-apparatuur automatisch worden geïnstalleerd. Hierdoor blijven de devices up-to-date en worden beveiligingsrisico's beperkt.

Monitoring
Monitoring

Monitoring is het continu monitoren van de status en prestaties van de AV/IT-apparatuur. Hierdoor kunnen eventuele problemen snel worden opgespoord en opgelost, waardoor de beschikbaarheid van de apparatuur wordt vergroot. Bovendien word je proactief op de hoogte gebracht van afwijkingen van normwaarden of overschrijding van vastgestelde normwaarden.

Zo helpt AV Device Management je verder

 • Hogere productiviteit met een goed ontworpen AV-systeem
 • Verbeterde beveiliging omdat apparatuur wordt gemonitord
 • Kostenbesparend door het goede beheer en onderhoud van apparaten
 • Verbeterde gebruikerservaring door minimalisatie technische problemen
Start vandaag nog en neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Device Management bieden wij op al je Microsoft Teams Rooms devices en op devices van de fabrikanten waaronder Yealink en Barco. Of de dienst ook voor jouw devices kan worden aangeboden? Neem hiervoor contact met ons op. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

PCI als jouw AV- én IT-partner

Wist je dat je naast AV Device Management ook voor andere oplossingen voor AV services terecht kunt bij ons? Wij helpen je ook met AV Support, AV inventarisatie, AV Asset Management en AV Maintenance. Daar blijft het echter niet bij. Ook voor een optimale IT-security en print- en scan-omgeving kun je bij ons terecht. Wij helpen jou bij het creëren van de ideale moderne werkplek.

thuiswerken

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kom in contact met een specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met een van onze specialisten over een van onze diensten? Vul dan het formulier in op deze pagina en we nemen contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper "Hybride werken"

Download onze gratis whitepaper "Hybride werken" voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte