Met live stream ben je er altijd bij. Van het volgen van een les tot het bijwonen van een uitvaart. Nu hybride vormen van bijeenkomsten steeds gebruikelijker worden, zijn geoptimaliseerde oplossingen geen overbodige luxe meer.

Hoe werkt het?

De livestreaming oplossing maakt gebruik van een gepersonaliseerde en beveiligde (VPN) website. Op deze website kun je een sessie aanmaken en plannen. Genodigden ontvangen een unieke gebruikerscode inclusief wachtwoord. Voordat de sessie begint worden de gasten ontvangen in een virtuele wachtkamer. Tijdens de streaming kun je schakelen tussen verschillende weergaven. Bijvoorbeeld volledig beeld van de ruimte en spreker, spreker en een presentatie, of de presentatie volledig in beeld. Ook kan de sessie opgenomen en .

Complete livestream oplossing

PCI is al jaren gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoge kwaliteit audio en video oplossingen. Samen met hun partners heeft PCI een complete livestream oplossing ontworpen. Hierdoor is deze geschikt om te gebruiken in verschillende ruimtes.

Deze is voorzien van een touchscreen voor zeer eenvoudige bediening, zoals het aan en uitzetten van de stream en het selecteren van de verschillende videosignalen. Met de Full HD camera op statief kun je de ruimte en de sprekers goed in beeld brengen. Ook kun je, door het koppelen van bijvoorbeeld een laptop, presentaties en foto’s makkelijk weergeven op de livestream. Voor een heldere geluid gebruik je een extra microfoon (draadloze of bedraad)

Bekijk onze livestream business casess
Dit zijn de voordelen van de livestream oplossingen van PCI

  • Eenvoudig in gebruik
  • “Wachtkamer” functionaliteit
  • Stream voor een onbeperkt aantal kijkers
  • Veilig door gebruik van VPN
  • Betrouwbaar en stabiel
  • Inclusief topkwaliteit hardware
Onze partners in IT

Ook een livestream oplossing van PCI?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte