In vrijwel elke organisatie staan printers, of jouw organisatie nu 2 of 10.000 medewerkers telt er blijft een noodzaak om documenten geprint of gescand te hebben. Of je nu heel veel print of juist heel weinig wij helpen je met het vinden van een printer die past bij jouw organisatie.

Verschil tussen een printer leasen of kopen

Er zijn een aantal verschillen tussen het kopen en het (all-in) leasen van een printer of multifunctional. Bij het kopen van een printer word je vaak geacht om in één keer het aankoopbedrag te voldoen. Verdere kosten voor onderhoud, reparaties en additionele artikelen staan hier allemaal buiten. Deze kun je of los aanschaffen of je kan een service overeenkomst afsluiten waarbij toners en onderhoud inclusief zijn. Bij (all-in) lease betaal je periodiek een vast bedrag waarvoor je de printer, service, toners en onderhoud krijgt. Bij koop ben jij de eigenaar van de printer of multifunctional en bij (all-in) lease blijft PCI eigenaar.

PCI Experience

Wanneer is een printer leasen interessant?

Ben je op zoek naar een printer, maar wil je die niet zelf kopen? Dit is een veel voorkomende vraag. Je wilt niet in een printer investeren, maar je hebt er wel eentje nodig. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun printers te leasen. Zo heb je geen omkijken naar het onderhoud en hoef je geen zorgen te maken om onverwachtse kosten. Herken jij een van deze situaties? Dan heeft PCI Nederland de oplossing voor jou, het is namelijk mogelijk om een lease overeenkomst af te sluiten.

Vraag vrijblijvend advies

Onafhankelijk leverancier van plotters

Als onafhankelijk leverancier kunnen wij je perfect adviseren op het gebied van plotters en grootformaat printers. Als je interesse hebt in een plotter of een full color grootformaat printer sta je vaak voor een lastige keuze. PCI helpt jou om de juiste keuze te maken en wordt er geholpen bij onderhoud van de aangeschafte plotter, printer of full color printer. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt.

De voordelen van leasen

  • Makkelijk upgraden. Heb je behoefte aan een andere printer, dan kan je gemakkelijk het lease contract aanpassen. Hierdoor heb je altijd een passende oplossing.
  • Onderhoud en service. Met lease heb je niet alleen de juiste printers, maar ook de juiste service. Zo weet je zeker dat je apparatuur altijd werkt.
  • Geen grote eenmalige investering. Het grote voordeel van leasen is dat je niet een grote eenmalige investering hoeft te doen. Hierdoor kan je wel de stap maken die noodzakelijk is, zonder diep in je buidel te tasten.
  • Voorspelbare kosten. Bij lease heb je een vooraf vastgelegd periodiek bedrag. Hierdoor heb je grip op je printkosten.
hp printer
Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*