A-Partners waar we trots op zijn
Meer dan 1000+ organisaties gingen je voor
PCI Experience

Wanneer is een printer leasen interessant?

Ben je op zoek naar een printer, maar wil je die niet zelf kopen? Dit is een veel voorkomende vraag. Je wilt niet in een printer investeren, maar je hebt er wel eentje nodig. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun printers te leasen. Zo heb je geen omkijken naar het onderhoud en hoef je geen zorgen te maken om onverwachtse kosten. Herken jij een van deze situaties? Dan heeft PCI Nederland de oplossing voor jou, het is namelijk mogelijk om een lease overeenkomst af te sluiten.

Vraag vrijblijvend advies

 

 

 

Hoewel alles om ons heen steeds meer gedigitaliseerd wordt, blijft printen een essentieel onderdeel voor veel bedrijven. Veel gebeurt online, maar het blijft nog steeds van belang om zaken op papier te hebben. Denk aan belangrijke papieren die je fysiek wil overhandigen in plaats van enkel per mail. Dit maakt een printer voor bedrijven een investering waarvan jarenlang geprofiteerd kan worden. Of deze nou dagelijks of eens in de maand wordt gebruikt. Een printer leasen biedt de perfecte oplossing voor een optimale print-omgeving.

Printer leasen of kopen?

Bij een nieuwe printer denk je er al snel aan om er eentje te kopen. Dan zit het er immers direct op. Maar krijg je ineens problemen met je printer, dan dien je weer opnieuw een oplossing te vinden of al snel een nieuwe te kopen. Dat is zonde natuurlijk. Kies je echter voor een printer leasen? Dan verloopt het proces al heel anders wanneer je te maken krijgt met een defecte printer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Verschil tussen een printer leasen of kopen

Er zijn een aantal verschillen tussen een multifunctional/printer leasen of kopen.
Bij het kopen van een printer word je vaak geacht om in één keer het aankoopbedrag te betalen. Verdere kosten voor onderhoud, reparaties en additionele artikelen staan hier allemaal buiten. Deze kun je of los aanschaffen of je kan een serviceovereenkomst afsluiten waarbij toners en onderhoud inclusief zijn. Bij een printer leasen betaal je periodiek een vast bedrag waarvoor je de printer, service, toners en onderhoud krijgt. Dit betekent dat je dus de voordelen kunt ervaren van het hebben van een printer én tegelijkertijd direct de hulp krijgt die je nodig hebt bij problemen met de printer.

 

Wanneer is een printer leasen interessant?

Ben je op zoek naar een printer, maar wil je die niet zelf kopen? Dit is een veel voorkomende vraag. Je wilt niet in een printer investeren, maar je hebt er wel eentje nodig. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun printers te leasen. Zo heb je geen omkijken naar het onderhoud en hoef je geen zorgen te maken om onverwachte kosten. Herken jij een van deze situaties? Dan heeft PCI de oplossing voor jouw nieuwe printers, namelijk de mogelijkheid om een leaseovereenkomst af te sluiten.

De mogelijkheden van een printer leasen

Kies je ervoor een printer te leasen? Dan weet je zeker dat alle kosten voor de printer inbegrepen zijn. Denk aan de levering, installatie, reparatie, maar ook zeker verbruiksartikelen. Heb je namelijk te maken met een lege toner? Dan zorgen wij dat je direct een nieuwe toner ontvangt. Bij het leasen van een printer profiteer je dus van een uitstekend functionerende printer met alle onderhoud inbegrepen.

 

De voordelen van het leasen van een printer

  • Makkelijk upgraden. Heb je behoefte aan een andere printer, dan kan je gemakkelijk het lease contract aanpassen. Hierdoor heb je altijd een passende oplossing.
  • Onderhoud en service. Met lease heb je niet alleen de juiste printers, maar ook de juiste service. Zo weet je zeker dat je apparatuur altijd werkt.
  • Geen grote eenmalige investering. Het grote voordeel van leasen is dat je niet een grote eenmalige investering hoeft te doen. Hierdoor kan je wel de stap maken die noodzakelijk is, zonder diep in je buidel te tasten.
  • Voorspelbare kosten. Bij lease heb je een vooraf vastgelegd periodiek bedrag. Hierdoor heb je grip op je printkosten.
printer

Welke type printer

Er zijn verschillende type printers waaraan je kunt denken bij de keuze van een printer leasen. Van een eenvoudige printer en draadloos printen tot een A3 printer, multifunctionele printer of andere zakelijk printers. Met een multifunctionele printer kun je niet alleen printen. Ook is het mogelijk om documenten te scannen en kopiëren. Print je binnen jouw organisatie veel? Dan kun je het beste voor een multifunctional printer kiezen. Kies je liever voor een goedkope printer leasen? Dan kan dat uiteraard ook. Wel is het belangrijk te weten dat je bij goedkope printers te maken hebt met dure toners.

Welke printer het beste bij jouw organisatie past, is afhankelijk van de wensen, het budget en hoe intensief de printer wordt gebruikt. Laat je adviseren over de beste keuze voor jouw organisatie bij een printer leasen.

hp zorg printer

Printer leasen bij PCI

Kies jij voor een zakelijke printer leasen? Dan helpt PCI je verder. Wij denken mee met welke printer het beste past bij jouw organisatie en de werkzaamheden die er worden verricht. Denk aan zaken als hoe vaak de printer gebruikt wordt, is het voornamelijk in kleur of liever zwart-wit. Maar ook zeker of het scannen en kopiëren van documenten van belang is binnen de organisatie. Wij helpen je bij jouw keuze voor de juiste printer leasen. Neem contact met ons op. Onze experts gaan met jou in gesprek.

 

PCI als jouw strategische IT partner

Je kunt bij PCI terecht voor meer dan alleen nieuwe printers voor een optimale print- en scan-omgeving. Wil je jouw organisatie digitaal helemaal op peil hebben? PCI staat klaar om de ideale IT-omgeving te creëren voor jouw organisatie. Wij bieden verschillende diensten en oplossingen voor ieder IT-vraagstuk. En dat voor iedere branche. Altijd zorgen we voor een oplossing op maat. Iedere organisatie zit immers anders in elkaar als je kijkt naar de IT-infrastructuur.

Van managed print services en documentmanagement tot IT support & detachering, narrowcasting en print & scan; PCI helpt je verder. Altijd en overal.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kom in contact met een specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met een van onze specialisten over een printer leasen? Vul dan het formulier in op deze pagina en we nemen contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

printer

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Bij PCI kun je een printer leasen door een leaseovereenkomst af te sluiten. Hierbij betaal je periodiek een vast bedrag waarvoor je de printer, service, toners en onderhoud krijgt. Dit betekent dat alle kosten voor de printer inbegrepen zijn, zoals levering, installatie, reparatie en verbruiksartikelen. Het grote voordeel van leasen is dat je geen grote eenmalige investering hoeft te doen. Bovendien kun je makkelijk upgraden en profiteer je van de juiste service en onderhoud, waardoor je altijd een uitstekend functionerende printer hebt.

Een leaseovereenkomst bij PCI loopt meestal 5 jaar, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een contract van 3 of 6 jaar. Dit hangt af van de wensen en behoeften van de klant. Door de flexibiliteit van de looptijd van het contract kun je als klant de beste optie kiezen die past bij jouw organisatie. Na afloop van het contract is er de mogelijkheid om het leasecontract te verlengen, te upgraden of te beëindigen.

PCI levert professionele printers van gerenommeerde merken, zoals HP, Canon, Xerox, Sharp en Kyocera. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve technologieën. Door samen te werken met deze merken kan PCI een breed scala aan printers aanbieden die voldoen aan de verschillende behoeften en wensen van klanten. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige printer of een geavanceerde multifunctionele printer, bij PCI vind je altijd een printer die past bij jouw organisatie.

Als je een printer hebt geleased bij PCI en deze onverhoopt defect raakt, kun je rekenen op snelle hulp. Binnen 1 werkdag komt er een monteur langs om het probleem op te lossen, afhankelijk van het servicecontract dat je hebt gekozen. PCI biedt verschillende serviceovereenkomsten aan die variëren in de responstijd en de dekking van reparatie- en onderhoudskosten. Met een serviceovereenkomst ben je verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van eventuele storingen en problemen met je printer, waardoor je altijd verzekerd bent van een goed functionerende printer.

De kosten voor een printer leasen bij PCI zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type printer dat je kiest, de gewenste functies, de looptijd van het leasecontract en de serviceovereenkomst. Bij een leasecontract betaal je periodiek een vast bedrag waarvoor je de printer, service, toners en onderhoud krijgt. Dit betekent dat alle kosten voor de printer inbegrepen zijn. Door deze periodieke betaling heb je grip op je printkosten en hoef je niet in één keer een grote investering te doen. Neem contact op met PCI voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.

PCI biedt hoogwaardige professionele printers van gerenommeerde merken zoals HP, Canon en Xerox. Deze printers zijn van uitstekende kwaliteit en staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bovendien zorgt PCI voor het juiste onderhoud en de juiste service, waardoor je altijd een goed functionerende printer hebt. PCI biedt ook verschillende garanties en serviceovereenkomsten om ervoor te zorgen dat de printers betrouwbaar blijven werken gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst. Kortom, je kunt rekenen op betrouwbare en professionele printers bij PCI.

Bij PCI kun je verschillende soorten printers leasen, van eenvoudige printers tot multifunctionele printers en zakelijke printers. De functies van de printers kunnen verschillen afhankelijk van het type printer dat je kiest. Over het algemeen bieden de printers verschillende functies, zoals printen, scannen, kopiëren, en soms ook faxen. Ook kun je bij sommige printers kiezen voor dubbelzijdig printen en/of printen in kleur of zwart-wit. PCI adviseert je graag over welke printer het beste past bij jouw organisatie en de werkzaamheden die er worden verricht.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte