In vrijwel elke organisatie staan printers, of jouw organisatie nu 2 of 10.000 medewerkers telt er blijft een noodzaak om documenten geprint of gescand te hebben. Of je nu heel veel print of juist heel weinig wij helpen je met het vinden van een printer die past bij jouw organisatie.

Verschil tussen een printer leasen of kopen

Er zijn een aantal verschillen tussen het kopen en het (all-in) leasen van een printer of multifunctional. Bij het kopen van een printer word je vaak geacht om in één keer het aankoopbedrag te voldoen. Verdere kosten voor onderhoud, reparaties en additionele artikelen staan hier allemaal buiten. Deze kun je of los aanschaffen of je kan een service overeenkomst afsluiten waarbij toners en onderhoud inclusief zijn. Bij (all-in) lease betaal je periodiek een vast bedrag waarvoor je de printer, service, toners en onderhoud krijgt. Bij koop ben jij de eigenaar van de printer of multifunctional en bij (all-in) lease blijft PCI eigenaar.

Direct een offerte aanvragen

PCI Experience

Wanneer is een printer leasen interessant?

Ben je op zoek naar een printer, maar wil je die niet zelf kopen? Dit is een veel voorkomende vraag. Je wilt niet in een printer investeren, maar je hebt er wel eentje nodig. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun printers te leasen. Zo heb je geen omkijken naar het onderhoud en hoef je geen zorgen te maken om onverwachtse kosten. Herken jij een van deze situaties? Dan heeft PCI Nederland de oplossing voor jou, het is namelijk mogelijk om een lease overeenkomst af te sluiten.

Vraag vrijblijvend advies

 

 

 

De voordelen van leasen

  • Makkelijk upgraden. Heb je behoefte aan een andere printer, dan kan je gemakkelijk het lease contract aanpassen. Hierdoor heb je altijd een passende oplossing.
  • Onderhoud en service. Met lease heb je niet alleen de juiste printers, maar ook de juiste service. Zo weet je zeker dat je apparatuur altijd werkt.
  • Geen grote eenmalige investering. Het grote voordeel van leasen is dat je niet een grote eenmalige investering hoeft te doen. Hierdoor kan je wel de stap maken die noodzakelijk is, zonder diep in je buidel te tasten.
  • Voorspelbare kosten. Bij lease heb je een vooraf vastgelegd periodiek bedrag. Hierdoor heb je grip op je printkosten.
hp printer
Sheila Abdoelrahman
Direct een offerte ontvangen voor een leasecontract?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Neem dan direct contact met ons op.

Deze organisaties worden geholpen door de printers van PCI

Verder helpen?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte