Continuïteit cruciaal

Bij PCI System Health Management begrijpen we dat continuïteit cruciaal is voor jouw bedrijfsactiviteiten. Onze deskundige technici staan klaar om elk probleem dat je ondervindt snel en efficiënt aan te pakken, zodat jouw scan-, print- en documentbeheerprocessen soepel blijven verlopen. Kies voor PCI System Health Management en ervaar onze deskundige ondersteuning en servicebeheer. Neem contact op voor meer informatie of plan een servicecheck om de veerkracht van je systemen te waarborgen.

PCI System Health Management ondersteunt onder andere:

  • Kofax Control Suite
  • Papercut MF
  • Uniflow Online
  • Uniflow Print
  • MyQ

 

Staat jouw oplossing hier niet tussen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Essentieel in jouw securitybeleid

In het hart van elke bedrijfsvoering liggen de document- en gegevensstromen die als levensaders door je organisatie lopen. System Health Management speelt een cruciale rol in het beschermen van deze vitale processen. Onze oplossing zorgt ervoor dat jouw scan-, print- en documentherkenningssystemen niet alleen naadloos maar ook veilig functioneren. Onze proactieve benadering zorgt ervoor dat je bedrijfskritieke apparatuur en software altijd up-to-date is.

Wat wij bieden:

  • Dagelijkse Updates: Ons team controleert dagelijks op beveiligings- en versie-updates om systemen veilig te houden.
  • Prioritering van Urgentie: We handelen op basis van de ernst van kwetsbaarheden, van laag tot kritiek, om je gemoedsrust te bieden.
  • Aanpassing op Maat: Flexibiliteit is onze kracht. We kunnen nieuwe software assets toevoegen aan uw overeenkomst en u adviseren over de beste aanpak.
  • Naleving van Leveranciersbeleid: We volgen het releasebeleid van uw softwareleveranciers om ervoor te zorgen dat je altijd up-to-date bent.

Contactformulier

Elk thema vereist zijn eigen oplossingen en dus expertise. Wij helpenorganisatie met MPS- IT- AV en Supplies vraagstukken. Door jarenlange ervaring op het gebied van MPS, IT, Audiovisueel en Supplies hebben wij brede kennis en ervaring met allerlei uitdagingen binnen deze themas.
Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte