A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
printer

Wat is een A3 printer?

Er zijn veel verschillende printformaten. Het bekendste formaat is het A4 formaat, wat een afmeting van 21 bij 29,7 centimeter heeft. In totaal zijn er 7 verschillende formaten en voor zakelijke doeleinden wordt een A3 printer vaak gebruikt. Dit formaat van 29,7 bij 42 cm wordt veel gemaakt voor het printen van bijvoorbeeld stickervellen en posters. Veel bedrijven maken dan ook dagelijks gebruik van een printer die A3 kan printen en ook voor jouw organisatie is het wellicht interessant om er een aan te schaffen of te leasen.

Vrijblijvend advies aanvragen

A3 printer als dé oplossing voor afdrukproces

Voor veel bedrijven is een A3 printer een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Deze printers zijn ideaal voor het printen van bijvoorbeeld brochures en posters. Door dit goed in te richten, kan er binnen de organisatie efficiënter gewerkt worden. Bij PCI doen wij er alles aan om jouw bedrijf of afdeling hiermee te helpen.

Verhoogde productiviteit met A3 printers

A3 printers brengen efficiëntie en productiviteit naar een nieuw niveau. Met de mogelijkheid om heldere en scherpe afdrukken te produceren in een groter formaat dan standaard printers, is het gemakkelijk te zien waarom steeds meer bedrijven kiezen voor A3-printers. Met geavanceerde technologieën en eenvoudige integratie in bestaande systemen, zijn A3 printers de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar verbetering in hun afdrukproces.

 

Verschillende mogelijkheden voor een A3 printer

Wil jij een A3 printer voor op kantoor? Of meerdere? Dan is er keuze uit diverse soorten A3 printers. Denk bijvoorbeeld aan een A3 printer voor het enkel printen van documenten of een A3 printer die je ook kunt gebruiken voor het afdrukken van foto’s. Of natuurlijk naast het printen scannen en kopiëren. Ook heb je de keuze voor printers die aangesloten zijn aan WiFi, bluetooth of je netwerk. Benieuwd welke A3 printer het meest geschikt is voor jouw organisatie? Laat ons met je meedenken in je keuze voor de A3 printer, zodat je binnenkort gebruikmaakt van een professionele printer geheel naar jouw wensen.

 

Welke A3 printer past bij jouw bedrijf?

Welke A3 printer het beste bij jouw bedrijf of afdeling past, ligt grotendeels aan de specificaties ervan. Zo heb je multifunctionele printers die naast het printen in verschillende formaten ook veel andere functies bevatten. Of ben je juist op zoek naar een printer die specifiek is ingesteld voor één taak? Onze adviseurs van PCI kijken vanuit een merkonafhankelijk oogpunt, waardoor je zeker weet dat er wordt gekeken naar wat jij echt nodig hebt.

De voordelen van een A3 printer:

Dit zijn de voordelen van A3 printers:

  • Scherpe en heldere afdrukken
  • Veelzijdig door de vele mogelijkheden
  • Geschikt voor zowel kleine als grote organisaties
  • Groter afdrukformaat en meer ruimte op een pagina
  • Eenvoudig te gebruiken en naar eigen hand aan te passen
  • Sneller en efficiënter printen in vergelijking met een A4 printer
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van A3 printers
magazine

Hoe PCI jou kan helpen met een A3 printer

Wil jij binnen je organisatie aan de slag met een A3 printer? Onze adviseurs brengen de wensen van jouw organisatie graag in kaart om vanuit een merkonafhankelijk oogpunt het beste advies te geven over welke A3 printer het beste bij de organisatie past. Als sparringpartner willen wij graag met jou op zoek naar de ideale situatie voor jouw organisatie om zo bij te dragen aan jouw doelstellingen.

 

Ook ondersteuning in onderhoud van A3 printer

Kies je voor PCI? Dan blijft het niet bij enkel een advies voor de beste zakelijke printer. Ook helpen wij bij eventuele onderhoud van je A3 printer. Dus heb je ineens te maken met een defecte A3 printer? Wij kijken mee. Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor een printer leasen? Ontdek de beste keuze voor jouw A3 printer met PCI.

 

PCI helpt verder op print- én IT-gebied

Je kunt bij PCI terecht voor meer dan alleen nieuwe een A3 printer voor een optimale print- en scan-omgeving. Wil je jouw organisatie digitaal helemaal op peil hebben? PCI staat klaar om voor jouw organisatie de ideale IT-omgeving te creëren. Wij bieden verschillende diensten en oplossingen voor ieder IT-vraagstuk. En dat voor iedere branche. We zorgen altijd voor een oplossing op maat. Iedere organisatie zit immers anders in elkaar als je kijkt naar de IT-infrastructuur.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je een vraag over een A3 printer of een van onze diensten? Ben jij klaar om binnen jouw organisatie de ideale print- en scan-omgeving te creëren? Neem contact met ons op of maak een afspraak met een van onze IT-specialisten. Direct een offerte ontvangen voor de mogelijkheden van jouw werkomgeving? Vraag eenvoudig een offerte aan.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

magazine

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Een A3 printer is een printer die papierformaat A3 (29,7 x 42 cm) kan afdrukken. Dit formaat biedt meer ruimte om informatie te presenteren en is ideaal voor het printen van bijvoorbeeld posters en stickervellen. A3 printers zijn vaak multifunctioneel en kunnen naast printen ook scannen en kopiëren.

Het is moeilijk om te zeggen wat de beste A3 printer is, omdat het afhangt van de specifieke behoeften en vereisten van een organisatie. Bij de keuze van een A3 printer is het belangrijk om te kijken naar factoren zoals printvolume, functies (zoals scannen, kopiëren en faxen), connectiviteit, kosten en betrouwbaarheid. PCI kan adviseren welke A3 printer het beste past bij de behoeften en vereisten van een organisatie.

Met een A3 printer kunnen documenten en afbeeldingen in een groter formaat afgedrukt worden dan met standaard A4 printers. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om posters, brochures, presentaties en andere marketingmaterialen in een groter formaat en met hogere resolutie af te drukken. Ook bieden A3 printers vaak de mogelijkheid tot dubbelzijdig afdrukken, scannen en kopiëren, waardoor ze multifunctioneel en efficiënt in gebruik zijn. Bovendien zijn er verschillende soorten A3 printers beschikbaar, met diverse functies en aansluitmogelijkheden, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote organisaties.

Een A3 printer heeft als voordelen dat het grotere afdrukformaten kan produceren, waardoor er meer ruimte is om informatie op een pagina te presenteren. De prints zijn scherp en helder en kunnen van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast werkt een A3 printer snel en efficiënt en biedt het veelzijdige mogelijkheden, zoals het afdrukken van posters, stickervellen en foto’s. Het is een eenvoudig te gebruiken apparaat en geschikt voor zowel kleine als grote organisaties.

Bij PCI krijg je een professioneel advies op maat voor de beste A3 printer die past bij de behoeften van jouw organisatie. PCI biedt niet alleen hoogwaardige printers, maar ook ondersteuning in onderhoud en reparatie. Daarnaast heeft PCI aantrekkelijke leasecontracten, waardoor je niet in één keer hoeft te investeren in een printer en flexibel kunt zijn in het upgraden of vervangen van de printer. Met de leasecontracten van PCI heb je geen omkijken meer naar het onderhoud en heb je altijd de beschikking over de nieuwste apparatuur.

De kosten voor een A3 printer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, de specificaties en de functies van de printer. Bij PCI zijn er diverse A3 printers beschikbaar in verschillende prijsklassen. Naast aanschaf biedt PCI ook aantrekkelijke leasecontracten aan, waarbij je voor een vast bedrag per maand gebruik kunt maken van de printer, inclusief onderhoud en service. De kosten voor een A3 printer kunnen dus variëren, afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden.

Bij PCI bieden we verschillende merken A3 printers aan, waaronder HP, Canon, Ricoh, Sharp en Kyocera. Welk merk het meest geschikt is voor jouw organisatie hangt af van verschillende factoren, zoals de gewenste functionaliteiten en het beschikbare budget. Onze adviseurs kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte