Ontwikkelingen

Om je goed van dienst te zijn én te blijven houdt PCI de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij je altijd verder helpen. Ook met de rapportagetool van je printerpark. De opkomst van organisaties die automatisering (of een deel daarvan) in de Cloud laten opereren zien wij groeien. Ons dienstenpakket sluit hier op aan, zodat wij je verder kunnen helpen met managed printing. Een belangrijke ontwikkeling in printmanagement is de software voor o.a. tellerstandenbeheer en tonermanagement, dat vanuit de Cloud beschikbaar wordt gesteld. Ook wordt het mogelijk om firmware updates te pushen naar het printerpark, waardoor je sneller kunt inspelen op security verbeteringen.

PCI IT 3

Voordeel

Dit jaar wordt de huidige rapportagetool omgezet, met als voordeel dat wij verdergaande inzichten verschaffen in het printerpark én dat deze in de Cloud veilig en secuur werkt. Bijkomend gemak is de eenvoudige overstap om 100% in de Cloud te printen, maar Hybride en on premise werken blijft natuurlijk ook mogelijk.

Wat betekent dit voor jouw organisatie?

Het is goed te weten dat jouw printerpark wordt omgezet bij één van de servicebezoeken van onze engineers. Wil je hier meer over weten dan zijn wij bereikbaar via onderstaande contactformulier.

Contact

Wil je meer weten over de nieuwe tool voor het printerpark of 100% printen in de Cloud?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte