Alle oplossingen voor veilig en betrouwbaar documentmanagement

Document management zorgt ervoor dat je grip krijgt op de documentstromen binnen jouw organisatie. Door middel van het toevoegen van verplichte velden kan je documenten gemakkelijker terugvinden. Bovendien krijg je een beter inzicht in de lifecycle van een document.

Concreet houdt dit in dat je vanaf het creëren van het document precies kan inzien welke aanpassingen plaats hebben gevonden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om wijzigingen in het document te bekijken en zelfs om deze terug te draaien. Mocht je het document per ongeluk verwijderd hebben, dan is het ook mogelijk om dit terug te draaien.

Geoptimaliseerde bedrijfsprocessen met documentmanagement

Wil jij voor jouw organisatie geoptimaliseerde bedrijfsprocessen hanteren? Dan helpt documentmanagement hier optimaal bij. Met documentmanagement is het mogelijk om de grote hoeveelheid informatie binnen je organisatie overzichtelijk en behapbaar te houden. Het zorgt voor meer efficiëntie in het documentbeheer van jouw organisatie. Benieuwd wat voor waarde het biedt voor specifiek jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met je.

Vrijblijvend Contact

PCI helpt bij het creëren van de ideale werkplek

De ideale werkplek creëer je met PCI als jouw strategische IT-partner. Wij helpen jou om zo optimaal mogelijk aan het werk te gaan. Scan en herken samen met PCI en ontdek hoe jij efficiënt omgaat met de hoeveelheid informatie van jouw organisatie. Wij staan je bij met zaken als digitale personeelsdossiers, M-files en andere oplossingen op het gebied van documentmanagement.

Vraagstukken over je IT- of printomgeving? Of loop je tegen zaken aan als het gaat over audiovisuele apparatuur? Geen probleem – ook daarvoor kun je bij PCI terecht. Wij staan voor je klaar om de beste oplossing te bieden voor jouw vraagstuk en samen te zorgen voor de beste werkomgeving.

Meer over IT

Meer over Print

Zo helpt PCI je verder met documentmanagement

Support en een betrouwbare IT-omgeving Met meer dan 400 PCI Ambassadeurs werken we dagelijks met én voor duizenden organisaties. Met als doel om iedereen een stap verder te helpen. Veilig, snel en altijd in de buurt als het nodig is.

  • De juiste PCI Ambassadeurs worden gekoppeld en helpen je verder
  • Met jouw IT-medewerkers delen wij onze kennis
  • As-a-service oplossingen voor iedere organisatie
  • Het beste advies over documentmanagement
  • Veilig en betrouwbaar IT-beheer voor jouw organisatie
  • Altijd AVG compliant en ISO gecertificeerd
Deze organisaties gingen je voor
Onze partners voor documentmanagement

Geïnteresseerd geworden in hoe PCI jou verder helpt met documentmanagement?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte