Beheer en onderhoud van jouw AV-systemen

Onderhouden is een belangrijk aspect binnen onze dienstverlening waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van audiovisuele (AV) systemen. Het omvat het uitvoeren van reguliere controles en reparaties om ervoor te zorgen dat de systemen altijd optimaal functioneren.

Wat komt er kijken bij AV Maintenance?

AV Maintenance helpt bij het optimaal laten presteren van jouw audiovisuele apparatuur. Met reguliere controles, software-updates en het vervangen van verouderde of defecte onderdelen staan wij voor je klaar. Door preventief onderhoud van je AV-systemen (AV Maintenance) helpen wij problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Betrouwbare en beter presterende AV-systemen

Door het uitvoeren van regelmatig onderhoud, kunnen problemen worden opgespoord en opgelost voordat ze zich voordoen. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid en prestaties van de AV-systemen verhoogd. Het kan ook helpen om tijd en kosten te besparen door het voorkomen van potentiële uitval en het vereffenen van meer complexe problemen voordat ze zich voordoen.

Zo helpt AV Maintenance je verder

Dit zijn de voordelen van AV Maintenance

  • Reguliere controles: uitvoeren van reguliere inspecties en tests om eventuele problemen op te sporen en te verhelpen
  • Software-updates: installeren van software-updates en upgrades om de prestaties en beveiliging van de systemen te verbeteren
  • Vervanging van onderdelen: vervangen van defecte of verouderde onderdelen om de prestaties en betrouwbaarheid van de systemen te waarborgen
  • Preventieve onderhoud: uitvoeren van preventieve onderhoudsmaatregelen om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen
MS Teams meeting

PCI helpt met jouw beheer en onderhoud

Wil jij over AV-systemen beschikken die altijd voorzien zijn van de nieuwste software-updates, maar bovenal: probleemloos gebruik? PCI helpt je graag met jouw AV Maintenance. Wij zorgen ervoor dat je binnen jouw organisatie altijd gebruik maakt van de best werkende AV-systemen en -apparaten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor je organisatie? Wij denken met je mee.

Altijd een oplossing voor jouw AV-systemen

De ideale audiovisuele omgeving creëren voor jou, je medewerkers en klanten? PCI helpt je verder met onze AV Services. Denk bijvoorbeeld aan AV support, AV Device Management, AV Asset Management en AV Inventarisatie. Daar blijft het echter niet bij. Ook voor een veilige IT-omgeving en optimale print- en scan-omgeving kun je bij ons terecht. Wij helpen jou bij het creëren van de ideale moderne werkplek.

Kom in contact met een specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met een van onze specialisten over AV Maintenance? Vul dan het formulier in op deze pagina en we nemen contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte