Wil jij kunnen vertrouwen op jouw audiovisuele systemen en gebruik maken van technische ondersteuning als dat nodig is? PCI biedt services aan voor een optimaal werkende audiovisuele systemen. Wij zijn jouw audiovisuele partner en zorgen ervoor dat de systemen optimaal presteren, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsgroei.

Optimale audiovisuele systemen in jullie organisatie

Met onze AV Services bieden we dienstverlening aan waarbij jij ons inschakelt voor het beheer en onderhoud van jouw audiovisuele (AV) systemen. Hieronder kun je verstaan: het monitoren, onderhouden en verbeteren van systemen om ervoor te zorgen dat ze altijd optimaal functioneren. Dit omvat bijvoorbeeld het bijhouden van software-updates, maar ook het diagnosticeren en oplossen van problemen en het vervangen van onderdelen wanneer dit nodig is. Deze services helpen bij het verbeteren van de betrouwbaarheid en prestaties van AV-systemen zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wat betekent monitoring?

Monitoring is een belangrijk onderdeel bij het verlenen van onze service. Dit geldt met name ook voor audiovisuele (AV) systemen. Monitoring omvat het constant controleren en bewaken van de AV-systemen om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren en om eventuele problemen snel op te sporen en op te lossen. Denk bij AV Services bijvoorbeeld aan:
Regelmatige controles, zoals …

  • Software-updates om de prestaties en beveiliging van systemen te verbeteren
  • Vervangen van defecte of verouderde onderdelen om de prestaties en betrouwbaarheid van de AV-systemen te waarborgen
  • Preventief onderhoud om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen.
PCI Stonehenge
Dit zijn de voordelen van AV Services:

  • Optimaal niveau van jouw AV-systemen
  • Up-to-date AV software door regelmatige updates
  • Verbeterde prestaties en betrouwbaarheid van je AV-systemen
  • Tijd- en kostenbesparend door het voorkomen van mogelijke uitval en complexe problemen
  • Problemen met je systeem worden vroegtijdig opgespoord en opgelost voordat ze zich voordoen

Verbeter jouw systemen met de AV Services van PCI

Kies jij voor AV Services? Door je systemen met de AV Services van PCI te verbeteren, verhoog je de technische prestaties en efficiëntie van je audiovisuele systeem. Dit kan door middel van upgrades van hardware of software, het optimaliseren van de configuratie en instellingen of door het implementeren van nieuwe technologieën. Het doel is om te zorgen voor een betere gebruikerservaring en een maximale beschikbaarheid van het audiovisuele systeem.

Voor een optimale AV omgeving

PCI helpt je met de beste audiovisuele oplossingen voor jouw organisatie. Je kunt bij ons terecht voor verschillende AV Services oplossingen, namelijk: AV Support, AV Maintenance, AV Device Management, AV Asset Management en AV Inventarisatie. Wij denken met je mee over de beste mogelijkheden voor jouw organisatie om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van jouw AV-systemen.

Deze organisaties gingen je voor

Niet alleen AV, maar ook IT

Naast audiovisuele oplossingen voor je organisatie helpen wij je ook verder op IT-gebied. Van thema’s als samenwerkenveilig printen en clouddiensten tot de juiste veiligheiddigitale transformatie en managed IT services. Wij helpen je met een optimale IT-infrastructuur en bovenal: het creëren van een ideale moderne werkplek.

Benieuwd geworden wat onze AV oplossingen voor jouw organisatie kan betekenen?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen
Onze partners in het creëren van een optimale IT omgeving

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte