Alle oplossingen voor de moderne werkplek

Stel je voor dat je overal kan gaan zitten en direct aan de slag kan, dat biedt de moderne werkplek jou. Of je nu werkt met je laptop, pc of mobiel. Op kantoor, onderweg, lekker vanaf huis of misschien wel op kantoor én onderweg. Waar je ook bent, je hebt al je bestanden altijd veilig en overal bij de hand. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding. Zo kan je overal eenvoudig en zorgeloos aan het werk in jouw ideale moderne werkomgeving.

Alle oplossingen voor de moderne werkplek

Stel je voor dat je overal kan gaan zitten en direct aan de slag kan, dat biedt de moderne werkplek jou. Of je nu werkt met je laptop, pc of mobiel. Op kantoor, onderweg, lekker vanuit huis of misschien wel op kantoor én onderweg. Waar je ook bent, je hebt al je bestanden altijd veilig en overal bij de hand. Het enige wat je nodig hebt, is een internet verbinding. Zo kun je overal eenvoudig en zorgeloos aan het werk in jouw ideale moderne werkomgeving.

HP_PREMIUM

Het creëren van een moderne werkplek

Om een moderne werkplek te creëren, is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Uiteraard doe je dat door na te denken over de inrichting van je ruimte, zoals vergaderruimtes, maar ook de technologieën en flexibiliteit die wordt toegepast in je organisatie is van groot belang om een optimale moderne werkplek te creëren. En wat daar invloed op heeft? Goede IT.

Optimale IT voor jouw moderne werkplek

IT speelt een erg belangrijke rol bij een optimale moderne werkplek. Denk bijvoorbeeld aan een cloud-opslag waar je eenvoudig bij kan om vanuit iedere plek aan de slag te gaan met je werk. Maar ook de mogelijkheid tot videoconferencing en draadloos apparatuur zorgt ervoor om het werk efficiënter te maken en daarmee werken op afstand realiseerbaar te maken. Kunnen jouw collega’s altijd en overal aan de slag met hun werk en dat met de juiste IT-veiligheid en flexibiliteit? Dan kun je zeggen dat jouw organisatie echt beschikt over een moderne werkplek.

Altijd de ideale inrichting voor jouw vergadering

We richten de vergaderruimte altijd in naar jouw behoeften. Deze behoeften breng je in kaart via onze keuzecheck, waar vervolgens direct een advies voor een type vergaderruimte met een prijsindicatie. Zodra je een offerte aanvraagt, neemt een van onze specialisten contact met je op om aanvullende wensen in kaart te brengen. Dit zorgt voor een nog betere inrichting van jouw vergaderruimte.

Start de keuzewijzer

online vergaderen
Zo helpt PCI jou aan de moderne werkplek

Support en een betrouwbare IT-omgeving. Met meer dan 400 PCI Ambassadeurs werken we dagelijks met én voor duizenden organisaties. Met als doel om iedereen een stap verder te helpen. Veilig, snel en altijd in de buurt als het nodig is.

  • De juiste PCI Ambassadeurs worden gekoppeld en helpen je verder
  • Met jouw IT-medewerkers delen wij onze kennis
  • As-a-service oplossingen voor iedere organisatie
  • Het beste advies over de moderne werkplek
  • Veilig en betrouwbaar IT-beheer voor jouw organisatie

PCI helpt jouw aan de moderne werkplek

Iedere organisatie vergt een andere aanpak om tot een moderne werkplek te komen. Dat weten wij bij PCI als geen ander. Daarom hanteren wij altijd een persoonlijke aanpak per organisatie, voor iedere branche, om jou zo te voorzien van een op maat gemaakte oplossing. Alles om de ideale werkplek te creëren voor jou, je medewerkers en de gehele organisatie

PCI als strategisch IT-partner?

PCI helpt je met een ideale, moderne werkplek creëren voor iedere medewerker binnen een organisatie. Of het nu gaat om een werkplek reserveren, de juiste veiligheid creëren, een optimale print & scan omgeving of een vergaderruimte inrichten; PCI biedt de juiste oplossing. En dat voor iedere branche. Wij zorgen voor een optimale werkomgeving met een sterke IT-infrastructuur.

Deze organisaties gingen je voor
Onze partners in het creëren van de moderne werkplek

Geïnteresseerd geworden in een moderne werkplek?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vraag vrijblijvend advies aan een van onze specialisten of vraag een offerte op maat aan. Onze specialisten denken mee met een passende oplossing voor jouw organisatie. Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

PCI helpt je verder. Altijd en overal.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte