A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
De ideale werkplek?

Het is best lastig om werkplekken op de gewenste afstand te plaatsen. En het kan zelfs onmogelijk of ongewenst zijn om met alle medewerkers tegelijk op kantoor te zijn. De drukte kan bijvoorbeeld een gebrek aan focus of ruimte veroorzaken om het werk goed uit te voeren. Daarom wordt er steeds vaker hybride gewerkt: een manier van werken waarin medewerkers zelf een werkplek kiezen om te werken. Of dat nu vanuit kantoor, huis of een andere locatie is. Om hier binnen een organisatie zo efficiënt mogelijk mee om te gaan, is een applicatie ontwikkeld. Een applicatie waarin een werkplek reserveren mogelijk wordt gemaakt en er niet langer sprake is van een overvolle of juist lege kantoorruimte.

Nieuwe manier van werken

De afgelopen jaren zijn de werkplekken in organisaties sterk veranderd. Waar voorheen iedereen een vaste werkplek had en achter zijn of haar computer of laptop zat, is dat nu wel anders. Denk aan het delen van bureaus, statafels waaraan wordt gewerkt, flexplekken of de mogelijkheid om hybride te werken.

Deze geheel nieuwe manier van werken zorgt voor een combinatie van alleen en samenwerken. Het kan zelfs bijdragen in de mate waarin werknemers geïnspireerd raken door nieuwe omgevingen of mensen. Veel organisaties bieden deze manier van werken aan. Waarom? Medewerkers zouden altijd en overal hun werk moeten kunnen doen of toegang moeten hebben tot relevante informatie, ongeacht de werkplek. Deze flexibele werkwijze zorgt ervoor dat medewerkers kunnen werken waar, wanneer en hoe zij dat willen.

 

Flexwerken leidt tot meer ruimte op kantoor

Wil jij toekomstbestendig te werk gaan en deze nieuwe manier van werken ook kunnen bieden in jouw organisatie? Dan is het aanbieden van flexibel werken binnen je organisatie haast een must. Wél is het zonde van werkplekken op kantoor die leeg blijven. Je betaalt de werkplekken immers niet voor niets én wil dat jouw kantoor de plek is waar je medewerkers werken, vergaderen of overleggen. Of zit je juist in een situatie waarin je meer medewerkers hebt dan werkplekken?

 

Dé oplossing: werkplekken reserveren

Voor beide situaties heb je een ideale uitkomst: de mogelijkheid om een werkplek te reserveren. Maak optimaal gebruik van de beschikbare werkplekken in je pand door het reserveren van werk- of flexplekken. PCI helpt je het reserveren en beheren van je werkplekken eenvoudiger te maken met de reserveringsapp: hierin kunnen medewerkers via ieder apparaat een werkplek, flexplek of vergaderruimte reserveren én wordt alle ruimte in je pand of gebouw(en) optimaal benut.

 

Applicatie voor een werkplek reserveren

Met onze PCI applicatie kun je snel en eenvoudig zien welke werkplekken er vrij zijn en jouw eigen werkplek reserveren. Reserveren kan via de desktop, app en tablet of smartphone. Medewerkers kunnen zo via een (mobiele) online portal een werkplek reserveren. Gebruik FacilitorFlex om inzicht te krijgen in welke plekken er daadwerkelijk worden gebruikt na reservering en hoeveel mensen er in het pand zitten en combineer dit met Deskguide van LeftClick om te zien hoeveel medewerkers aanwezig zijn op kantoor.

Hoe reserveer je een werkplek?

Klaar om de ruimte in je kantoorpand optimaal te benutten? Of je medewerkers in touch te houden met je organisatie door de mogelijkheid om werkplekken te reserveren? Dan kan onze PCI applicatie daarbij helpen. Het reserveren van een werkplek is zeer eenvoudig in de app en wordt in maximaal 5 stappen uitgevoerd:

 1. Kies een gebouw*
 2. Kies een beschikbare datum
 3. Kies een verdieping*
 4. Kies een werkplek (via een plattegrond of uit een lijst)
 5. Kies een tijdvak

*Indien van toepassing.

networking as a service
Zo helpt een werkplek reserveren je verder

Dit zijn de voordelen van een werkplekreserveringssysteem:

 • Reserveren via een portaal of mobiel
 • Maximale bezettingsgraad
 • Reserveren op plattegrond
 • Meerdere gebouwen/etages mogelijk
 • Inzicht in type werkplek
 • Volledig ISO 27001 gecertificeerd en AVG-proof
 • Reserveringen wijzigen
 • Vaste configureerbare bloktijden
 • Mail notificatie met gereserveerde werkplek
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Werkplekken reserveren
onderweg it

Een hybride, flexibele werkplek

Heeft jouw organisatie de nieuwe, flexibele manier van werken helemaal omarmd? Of is het de wens deze werkwijze nog strakker door te voeren? Biedt medewerkers een professionele, inspirerende en moderne hybride werkomgeving en biedt de mogelijkheid om werkplekken te reserveren. Hiermee heeft iedere medewerker de kans om op kantoor te komen en te kunnen werken op een werkplek. Bovendien bespaart het je onnodige lege ruimtes in je pand of gebouw(en). Maak snel en eenvoudig werkplekken reserveren mogelijk en creëer de ideale hybride werkomgeving.

Waarom jouw werkplek reserveren met PCI?

Bij het hanteren van een moderne manier van werken komt het bieden van flexibele werkplekken automatisch kijken. PCI helpt je verder deze werkwijze te omarmen met onze reserveer-applicatie. Bespaar je medewerkers een lange zoektocht naar een werk- of flexplek door de vele mogelijkheden die onze applicatie biedt. Met onze applicatie verloopt het vinden van werk- of flexplekken nog sneller, eenvoudiger en efficiënter. Maar daar blijft het niet bij. Blijk je te maken te hebben met andere IT-problemen? Dan helpen we je altijd verder . PCI helpt met al je IT-oplossingen.

hci-hpe-digitale-transformatie

PCI helpt je verder met IT

PCI helpt je met het creëren van een ideale werkomgeving voor iedere medewerker binnen je organisatie. Of het nou gaat om een werkplek reserveren, een veilige werkplek creëren met de juiste IT security; PCI biedt de juiste IT-oplossing. Dit doen wij voor iedere branche,. Dus in welke branche je organisatie ook zit: wij zorgen voor een optimale werkplek met een sterke IT-infrastructuur.

PCI zorgt ervoor dat je altijd en overal je werk kunt uitvoeren met de juiste expertise.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over het reserveren van een werkplek of over een van onze andere diensten? Ben jij klaar om van jouw organisatie de ideale hybride werkomgeving te maken? Neem contact met ons op of maak een afspraak met één van onze IT-specialisten. Direct een offerte aanvragen voor de reserveer mogelijkheden met onze applicatie? Ook dat kan eenvoudig via onze website: vraag vrijblijvend een offerte aan.

Via het formulier op deze pagina kom je eenvoudig met ons in contact. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Customer Service
Customer Service Klantenservice
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Hybride werken

office

Download onze gratis whitepaper over Hybride werken voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van het systeem dat je gebruikt. Gebruik je GoBright, dan kan jij jouw gereserveerde plek in GoBright vinden door de volgende stappen te volgen:

 1. Log in op je GoBright-account.
 2. Ga naar de tab “Reserveringen” in het menu.
 3. Hier kun je een overzicht zien van al je gereserveerde plekken, inclusief de locatie, datum en tijd van de reservering.
 4. Je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie om snel een specifieke reservering te vinden.
 5. Indien je problemen ondervindt, kun je contact opnemen met de helpdesk van PCI.

Om een reservering in GoBright te annuleren, kun je volgende stappen volgen:

 1. Log in op je GoBright-account.
 2. Ga naar de tab “Reserveringen” in het menu.
 3. Zoek de reservering die je wilt annuleren.
 4. Klik op de knop “Annuleren” naast de reservering.
 5. Volg de aanwijzingen op het scherm om de annulering te bevestigen.
 6. Indien je problemen ondervindt, kun je contact opnemen met de helpdesk van GoBright.

Of het mogelijk is om de reserveringstijd van jouw werkplek te verlengen, hangt af van de specifieke locatie waar je een plek hebt gereserveerd en de beschikbaarheid van de werkplek.

Of je in GoBright uit hoeft te checken bij het verlaten van jouw gereserveerde werkplek, hangt af van de specifieke locatie waar je een plek hebt gereserveerd. Sommige locaties vereisen dat je uitcheckt bij het verlaten van de werkplek, terwijl andere locaties geen uitcheckproces vereisen. Het is het beste om te checken of er een uitcheckproces is op de website van de locatie of dit te vragen aan de receptie van de locatie. Indien er geen uitcheckproces is, hoef je niets te doen bij het verlaten van jouw gereserveerde werkplek. Jouw reservering zal automatisch beëindigd worden aan het einde van de gereserveerde tijd. Indien er wel een uitcheckproces is, is het belangrijk om dit proces te volgen om te vermijden dat er extra kosten aangerekend worden of om er zeker van te zijn dat jouw reservering is beëindigd.

GoBright wordt op verschillende locaties ingezet, zoals:

 1. Co-working spaces: dit zijn professionele omgevingen waar mensen samenwerken en hun eigen bedrijven runnen.
 2. Business centers: dit zijn professionele omgevingen waar mensen werken in kantoorruimtes die gehuurd kunnen worden voor een bepaalde periode.
 3. Hotelkamers: sommige hotels bieden werkplekken aan in hun kamers die geboekt kunnen worden voor een bepaalde periode.
 4. Openbare bibliotheken: sommige bibliotheken bieden werkplekken aan voor mensen die willen werken in een stille omgeving.
 5. Cafés en restaurants: sommige cafés en restaurants bieden werkplekken aan voor mensen die willen werken terwijl ze eten of drinken.

Zodra je het contactformulier hebt verstuurd, zullen we binnen één werkdag contact met je opnemen. Wil je sneller in contact komen met een specialist? Gebruik dan de chatfunctie op de website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag.

Zeker! Zie hier het voorbeeld filmpje: video.

Dat kan per situatie verschillen. Neem contact op met onze specialisten om jouw wensen met ons door te nemen en te kijken wat het beste aansluit op jouw situatie.

Sommige locaties bieden flexibiliteit in de indeling van de werkplekken en kunnen de plattegrond wijzigen om aan de wensen van de gebruikers te voldoen, terwijl andere locaties een vast layout hebben en geen wijzigingen aanbrengen. Houd er wel rekening mee dat wijzigingen in de plattegrond, zoals het toevoegen of verwijderen van werkplekken, mogelijk gepaard gaan met extra kosten.

Er is geen specifiek maximum aan het aantal werkplekken dat je kan toevoegen in GoBright.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte