IT Support voor alle IT-zorgen

Jouw IT-infrastructuur is van cruciaal belang voor het succes van jouw bedrijf. Daarom wil je ervoor zorgen dat de infrastructuur je niet in de steek laat. Met de IT support van PCI ben je voorzien van professionele monitoring en beheer van jouw IT-omgeving op afstand. Hierdoor kunnen problemen zo snel mogelijk geïdentificeerd en opgelost worden. Door IT Support & Detachering als een dienst af te nemen, hoef je je niet meer te bekommeren om het beheer en onderhoud van jouw IT-omgeving.

Jouw ondersteuning in IT

De IT Support & Detachering service van PCI is meer dan alleen een hulplijn; het is jouw persoonlijke gateway naar een wereld van IT-expertise. Wanneer je tegen functionele IT-vragen  aanloopt, staat ons team van experts voor je klaar om te assisteren. Dankzij geavanceerde monitoring kunnen we potentiële problemen vroegtijdig detecteren en aanpakken voordat ze een impact hebben op jouw werkzaamheden. En met onze remote control functie kunnen we, met jouw toestemming, direct ingrijpen om problemen op te lossen, software te updaten of zelfs nieuwe tools te implementeren. Het resultaat? Minimale onderbrekingen en maximale productiviteit voor jou en je team.

 

Waarom kiezen voor IT Support?

Wil jij met jouw organisatie werken in een veilige IT-omgeving? Dankzij de IT Support van PCI ben jij direct op de hoogte zodra gebruikers te maken krijgen met onduidelijkheden op IT-gebied. Onze experts helpen bij alle vragen, wat leidt tot minder vertragingen en hindernissen. Ook kun je rekenen op continue monitoring van je IT-omgeving om mogelijke risico’s tijdig op te sporen en problemen als downtime en storingen te voorkomen. Zo worden problemen snel en efficiënt opgelost.

Offerte aanvragen

 

Behoud een sterke IT-infrastructuur

Wil jij jouw organisatie beschermen tegen eventuele cyberdreigingen en daarom van de juiste veiligheid voorzien? PCI helpt je verder met onze geavanceerde aanpak bij Managed Endpoint. Wij blijven voortdurend jouw digitale omgeving analyseren, monitoren en identificeren tijdig verdachte activiteiten om bedreigingen voor te zijn. Zo zorgen we voortdurend voor de juiste beveiliging van jouw data met Managed Endpoint.

PCI helpt je verder. Altijd en overal.

 

PCI als jouw IT-partner

PCI biedt uitgebreide IT Support om organisaties te ondersteunen bij het behouden van een sterk IT-infrastructuur. Ons team van deskundige professionals staat klaar om jouw organisatie te helpen bij al je IT-uitdagingen. Welk IT-vraagstuk je ook hebt, wij hebben er een antwoord op. Wij nemen jouw IT uit handen, zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten binnen de organisatie. Zie PCI als jouw strategische IT-partner.

Advies nodig over je print- of audiovisuele omgeving? Ook daarvoor kun je terecht bij PCI.

Ontdek onze AV services

Ontdek onze printoplossingen

De voordelen van IT Support bij PCI

Zo helpt onze IT support je verder:

  • 24/7 ondersteuning
  • Werken met een sterk IT-infrastructuur
  • As-a-service oplossingen voor iedere organisatie
  • Proactieve monitoring om problemen te voorkomen
  • Vermindering van downtime en productiviteitsverlies

Maak zorgeloos gebruik van jouw IT-omgeving

Ben jij op zoek naar betrouwbare IT support? Ons team van IT-experts staat klaar voor elk IT-vraagstuk om jouw organisatie te voorzien van een optimale IT-veiligheid. Met onze expertise aan je zijde hoef jij je niet druk te maken over complexe uitdagingen in de IT. Met de IT Support van PCI help jij je organisatie te groeien en innoveren, maar vooral altijd om zorgeloos gebruik te maken van stabiele en betrouwbare IT-systemen.

 

 

Jouw IT Support bij PCI

Een sterk IT-infrastructuur bouwen? Laat dat maar over aan PCI. Wij begrijpen dat de ideale werkomgeving voor iedereen anders is. Met zorgvuldige, op maat gemaakte oplossingen helpen wij jouw organisatie aan een goede IT-omgeving. Van oplossingen als Managed Firewall en Monitoring-as-a-Service tot Managed IT Services en clouddiensten,  Alles om de ideale werkplek te creëren.

 

Waarmee mogen wij jou helpen?

Wil je een sterke IT-infrastructuur voor jouw organisatie opzetten? Of wil je meer weten over onze diensten, organisatie of het realiseren van een moderne werkplek? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om te helpen en bieden op maat gemaakte IT-oplossingen die perfect bij jouw organisatie passen.

Deze organisaties gingen je voor
Onze partners voor onze IT services

Benieuwd geworden naar de IT diensten van PCI?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Veelgestelde vragen

IT Support is een professionele dienstverlening gericht op monitoring en beheer van IT-infrastructuren. Dit omvat directe respons op IT-problemen, preventieve monitoring om issues te voorkomen, en het werken met veilige systemen om de continuïteit en betrouwbaarheid van IT-diensten te waarborgen.

PCI onderscheidt zich door onze uitgebreide expertise in diverse IT-gebieden, onze focus op klanttevredenheid en onze proactieve aanpak. We combineren MSSP, MSP, MPS, AV Systeem Integratie en IT Systeem Integratie om een effectieve service te bieden.

Ons team ondergaat regelmatig trainingen en certificeringen om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, best practices en beveiligingsbedreigingen.

We communiceren proactief met onze klanten over geplande updates of onderhoud. Je wordt ruim van tevoren geïnformeerd en we zullen altijd streven naar minimale onderbreking van jouw bedrijfsactiviteiten.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte