Gold Partner

Citrix en PCI werken samen met technologie die een veilige, consistente en gebruiksvriendelijke digitale werkplek mogelijk maakt. IT bestaat uit steeds complexere hybride en (multi)cloud omgevingen. Mede door het gebruik van Citrix technologie zijn dergelijke IT omgevingen makkelijker te implementeren, te beheren en te monitoren. Altijd, overal en op elk type device. Zodat jij je kunt blijven richten op waar jij goed in bent. PCI is Citrix CSA Gold partner en Citrix CSP premier partner.

Citrix Workspace

Citrix is een platform voor digitale workspaces, waarin medewerkers alles vinden wat ze nodig hebben om productief te zijn, met één uniforme gebruikerservaring, en waarmee de IT-afdeling de beschikking krijgt over maximale zichtbaarheid, eenvoud en security, wat nodig is om alles goed te kunnen aansturen.

Sinds 1989 vereenvoudigt Citrix de manier waarop mensen toegang krijgen tot de applicaties en content die ze voor hun werk nodig hebben, altijd en overal. Vandaag rekenen meer dan 100 miljoen gebruikers in 400.000 verschillende organisaties op Citrix om een betere manier van werken mogelijk te maken. Citrix biedt technologie voor digitale workspaces, networking, security en analytics – alles om het eenvoudiger te maken.

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte