Een ideale werkplek voor jouw organisatie

De ideale werkomgeving is een omgeving die voorzien is van alle gemakken, waar online en offline elkaar vinden en versterken en jij je kan focussen op de werkzaamheden. Van een perfect functionerende WiFi-infrastructuur tot het eenvoudig reserveren van werkplekken of vergaderruimtes, PCI kan je hierbij helpen.

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer wordt ook wel workspace management genoemd. Bij werkplekbeheer betreft het niet enkel het organiseren en onderhouden van desktops en andere computers en IT-systemen op vaste werkplekken. Steeds meer bedrijven kiezen namelijk voor hybride werken, waardoor vanuit verschillende locaties én apparaten wordt gewerkt. Dit betekent dus ook dat het veiligheidsrisico’s kan opleveren.

Met werkplekbeheer focus je je daarom op het goed onderhouden en beveiligen van alle applicaties en apparaten, maar ook het netwerk en de cloud server. Daarmee zorg je dat werken vanuit welke locatie veilig gebeurt.

 

Het belang van goede werkplekbeheer

Het vormt een uitdaging om de functionaliteit en veiligheid van werkplekken te handhaven, vooral nu er veel vanuit huis wordt gewerkt. Ook is de wens naar flexibiliteit in hun werkplek groter, wat het nog uitdagender houdt voor goed werkplekbeheer. En dat met een perfecte IT-ervaring. Het voorkomen van storingen en effectief communiceren over onderhoud is cruciaal om medewerkers tevreden te houden en zakelijke kansen te behouden. Dit zijn immers zaken die snel kunnen leiden tot frustratie en verlies van productiviteit. En dat wil je als organisatie natuurlijk niet.

 

Optimaliseer jouw werkplekbeheer met PCI

Wil jij jouw werkplekbeheer optimaliseren, zodat elke medewerker – vanuit welke locatie of apparaat – zorgeloos en veilig kan werken? Kies voor PCI. Wij helpen jou met een naadloze IT-integratie, een efficiënte manier van werkplekbeheer én het creëren van een productieve werkomgeving. Met onze jarenlange kennis en ervaring in werkplekbeheer en -inrichting nemen wij het geheel voor jou uit handen. Van het mogelijk maken van flexibel werken tot het minimaliseren van downtime, PCI helpt je verder met een geoptimaliseerde werkomgeving. En dat in samenwerking met toonaangevende A-partners.

 

Creëer de beste IT-omgeving

Sta je voor een IT-uitdaging binnen je organisatie? Ontdek vandaag nog betrouwbare en veilige oplossingen voor een optimaal werkende IT-omgeving. Wij bieden de ondersteuning om zorgeloos door te werken in een ideale werksfeer. Onze IT-oplossingen tillen je organisatie naar een hoger niveau, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Ontdek nu hoe onze IT-oplossingen een ideale werkomgeving voor jou en je team kunnen realiseren in een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag mee met jouw IT-vraagstuk.

Vraag vrijblijvend advies

Dit zijn de voordelen van werkplekbeheer:

Waarom je werkplekbeheer uitbesteden bij PCI?

  • Voldoe aan alle ISO en AVG eisen
  • Op locatie of in de cloud veilig geregeld
  • Beveiliging van jouw (IT-)omgeving als beleid
  • Persoonlijk (IT-)security advies door specialisten
  • Real-time inzicht in de beschikbaarheid van vergaderruimtes en werkplekken

Kies voor PCI’s werkplekbeheer

Het waarborgen van een sterk IT-infrastructuur is van groot belang. Effectief IT-beheer is cruciaal om bedrijfsprocessen naadloos te laten verlopen. Laat onze experts dit voor jou uit handen nemen en de IeT faciliteiten op de werkplek 24/7 blijven monitoren. Ook kun je bij ons rekenen op de nieuwste updates en applicaties voor jouw IT. Wij helpen je verder met een geoptimaliseerde en goed functionerende IT-omgeving, zodat jouw bedrijfsprocessen zorgeloos blijven doorlopen. Vanuit welke locatie of welk apparaat dan ook.

 

PCI als jouw strategische IT-partner

Wil jij werken in een veilige IT-omgeving? Of kamp jij met een IT-uitdaging? PCI tilt je totale IT-omgeving naar een hoger niveau. Of het nu gaat om IT-veiligheid, printoplossingen of geavanceerde technologieën, onze experts staan voor je klaar en zorgen voor een passende IT-oplossing. PCI helpt je verder om altijd en overal te kunnen werken. En dat binnen een ideale werkomgeving, voorzien van optimale veiligheid én efficiëntie.

 

Ook voor andere vraagstukken staat PCI voor je klaar

Ben je op zoek naar de perfecte werkomgeving voor je organisatie? PCI is jouw strategische IT-partner die niet alleen IT-problemen aanpakt, maar ook oplossingen biedt voor audiovisuele (AV), print- en IT-uitdagingen. Hierdoor zijn we dé partner om de ultieme werkplek te creëren. Ontdek hoe we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan en ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden.

Bekijk al onze oplossingen

Deze organisaties gingen je voor
Onze partners waar we de ideale werkomgeving mee creëren

Geïnteresseerd geworden in onze Room & Workspace oplossingen?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Veelgestelde vragen

Onder werkplekbeheer valt het organiseren en onderhouden van desktops, computers, IT-systemen, applicaties en netwerk- en cloudservices, met inbegrip van het ondersteunen van hybride en flexibel werken.

Werkplekbeheer is belangrijk voor het handhaven van functionaliteit en veiligheid van werkplekken, het verhogen van efficiëntie, het minimaliseren van downtime en het bieden van een flexibele, productieve werkomgeving.

Gegevens op de werkplek worden beschermd door regelmatig onderhoud en updates, en beveiliging van netwerk en cloudservices om te zorgen dat werken vanuit verschillende locaties veilig gebeurt.

De IT-infrastructuur wordt 24/7 gemonitord en beheerd door experts om de beschikbaarheid te waarborgen, met behulp van real-time updates en proactief onderhoud.

Devicegebruik buiten kantoor wordt mogelijk gemaakt en beveiligd door IT-beheer dat zorgt voor veilige toegang op locatie en via de cloud, zodat medewerkers vanaf elke locatie en apparaat veilig kunnen werken.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte