De oplossingen voor jouw IT-infrastructuur en Mobility

Tegenwoordig is een robuuste IT-infrastructuur en hybride werken een minimum vereiste. Goede vergaderruimtes met kwalitatieve AV-oplossingen met microfoons, werkende systemen en veilige IT-oplossingen liggen daarbij aan de basis. Daarom faciliteert PCI een gestroomlijnde overgang door niet alleen een sterke basis van IT-infrastructuur aan te bieden, maar ook door het leveren van oplossingen die zowel in fysieke als digitale sferen gelijke mate van productiviteit en connectiviteit waarborgen. Dit thema ontsluit een spectrum van benaderingen waarbij wij je zorgen wegnemen en de weg naar een naadloze digitale transformatie banen.

Laat jouw IT en AV analyseren en krijg toekomstbestendig advies

Of je het wilt of niet: de technologie gaat voorruit. Je kunt niet meer om AI heen, hoort over de ‘next gen’ cybersecurity, en hoort elke paar dagen over de nieuwste technologische vooruitgang. Hoe zorg je ervoor dat jij bijblijft? De experts van PCI verdiepen zich constant in deze thema’s om jou strategisch inzicht te leveren. Door proactief zaken aan te pakken zijn we in staat om te anticiperen op technologische ontwikkelingen en trends, en je organisatie door de complexiteiten en uitdagingen van mobiel werken te loodsen met gegrond en innovatief advies.

 

Strategisch Device Management

In plaats van voor eenvoudige inventarisatie en beveiliging van apparaten te gaan, streven we naar een holistische benadering van apparaatbeheer. Met een focus op elke fase van de levenscyclus van het apparaat, van inkoop tot afschrijving, bieden we strategieën die niet alleen gericht zijn op het optimaliseren van de efficiëntie, maar ook op het realiseren van kostenvoordelen door een doordachte en toekomstgerichte planning en implementatie. Denk aan leasen van jouw apparatuur, zodat je zonder hoge investeringen toch gebruik kunt maken van wat jouw bedrijf nodig hebt. Door Everything-as-a-service aan te bieden kun je zowel hardware als software, AV en IT in huis halen met transparante vaste kosten. Daarbij kun je makkelijk opschalen als het nodig blijkt, en zorgen wij voor onderhoud. Onze experts denken strategisch met je mee en kijken naar wat voor jouw bedrijf werkt.

Waarom PCI voor jouw Shift to Hybrid?

Support en een betrouwbare IT-omgeving Met meer dan 400 PCI Ambassadeurs werken we dagelijks met én voor duizenden organisaties. Met als doel om iedereen een stap verder te helpen. Veilig, snel en altijd in de buurt als het nodig is.

 • Expertise in hybride werkplekoplossingen en samenwerking.
 • Op maat gemaakte, flexibele IT-strategieën voor elke branche.
 • Naadloze integratie van cloud- en beveiligingstechnologieën.
 • Uitstekende ondersteuning en training voor medewerkers.
 • Betrouwbare partner voor een soepele overgang naar hybride werken.

Maatwerk advies voor optimale IT-oplossingen

PCI onderscheidt zich door een gepersonaliseerde aanpak in IT-consultancy. Elke organisatie kent unieke uitdagingen en vereisten, en onze specialisten zijn toegewijd aan het begrijpen van deze nuances. Onze op maat gemaakte adviezen zorgen voor een naadloze integratie van nieuwe technologische oplossingen, waarbij niet alleen huidige behoeften worden aangepakt, maar ook een robuuste basis voor toekomstige ontwikkelingen wordt gelegd.

Waar kun je aan denken bij een optimale Infrastructure & Mobility?

 • Kostenefficiënte schaalbaarheid door cloud computing
 • Deskundig advies voor gepersonaliseerde IT-strategieën
 • Geoptimaliseerde IT-infrastructuur met grondige expertise
 • Gecentraliseerd apparaatbeheer voor verbeterde beveiliging en efficiëntie
 • Inzichten in opkomende technologieën voor toekomstbestendige aanpassingen
 • Stroomlijning van processen met automatisering voor verhoogde operationele efficiëntie
Deze organisaties gingen je voor
Onze partners in het creëren van veiligheid voor jouw organisatie

Benieuwd geworden naar de veiligheidsoplossingen van PCI?

Veelgestelde vragen

Door het aanbieden van geïntegreerde IT en AV-oplossingen, van de implementatie van smart office technologieën tot het leveren en beheren van apparaten zoals laptops en verrijdbare schermen.

Van IT-trainingen om de adoptie van nieuwe technologieën te bevorderen, tot het aanbieden van specifieke IT- en AV-services, PCI biedt een breed scala aan oplossingen.

Met oplossingen als IT Adoptie, IT Infrastructuur, en AV System Integration zorgen wij voor een naadloze werkervaring, ongeacht de locatie van je teamleden.

Door middel van AV-oplossingen zoals LED Schermen en Narrowcasting, evenals IT-services, zorgt PCI voor heldere en effectieve communicatie, zowel onsite als remote.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte