Hoe veilig is jouw data?

Security of ICT-beveiliging is een erg breed begrip en voor veel organisaties een complex onderwerp. Bij PCI begrijpen we deze uitdaging. Daarom bieden we advies op maat, implementeren we oplossingen en zorgen we voor het beheer van jouw IT security. Onze aanpak is altijd afgestemd op de specifieke wensen van jouw organisatie, zodat je zorgeloos en veilig kunt werken binnen jouw IT-omgeving.

Het belang van goede IT security

Wil jij zorgeloos werken in een cloud omgeving met de juiste IT security? Laat PCI meekijken met jouw IT-infrastructuur om jouw organisatie van de juiste beveiliging te voorzien. Met IT security waarborg je de juiste veiligheid en beschikbaarheid van jouw data én identificeer je vroegtijdig potentiële dreigingen of risico’s. Oftewel: je beschermt jouw data en IT-omgeving met de experts van PCI aan jouw zijde.

Waarom kiezen voor IT Support?

Wil jij met jouw organisatie werken in een veilige IT-omgeving? Dankzij de IT Support van PCI ben jij direct op de hoogte zodra gebruikers te maken krijgen met onduidelijkheden op IT-gebied. Onze experts helpen bij alle vragen, wat leidt tot minder vertragingen en hindernissen. Ook kun je rekenen op continue monitoring van je IT-omgeving om mogelijke risico’s tijdig op te sporen en problemen als downtime en storingen te voorkomen. Zo worden problemen snel en efficiënt opgelost.

Altijd een op maat gemaakte oplossing

Cybercrime is in de afgelopen jaren enorm toegenomen en de verwachting is dat die stijging voorlopig zal aanhouden. Volgens een gedegen stappenplan bepalen we samen met jou welk beveiligingsniveau jouw organisatie nodig heeft. Hoe beveiligen we jouw kostbare data met bijvoorbeeld intellectueel eigendom en persoonsgegevens? Wij kijken daarbij naar classificatie van jouw data, risico’s, wet- en regelgeving, ISO-normering die van toepassing is en beleid. Alle onderdelen van jouw ICT-omgeving worden hierbij onder de loep genomen. Daarna bepalen we, samen met jou, de haalbare maatregelen en gaan we deze implementeren.

Benieuwd hoe wij een op maat gemaakte oplossing kunnen realiseren voor jouw IT-vraagstuk?

De voordelen van IT security bij PCI

Zo helpen onze IT-experts je verder:

  • Op locatie of in de cloud veilig geregeld
  • Beveiliging van jouw ICT-omgeving als beleid
  • Persoonlijk IT security advies door onze specialisten
  • Samenwerken met toonaangevende security partners

Beveilig jouw data met PCI als IT-partner

Betwijfel jij of jouw data wel veilig genoeg is en wil jij zorgeloos, vanaf welke locatie of device dan ook, aan het werk in jouw (cloud) werkomgeving? PCI helpt je op weg. Aan de hand van een gestructureerde en efficiënte aanpak gaan wij aan de slag met het goed beveiligen van jouw IT-omgeving én zorgen we ervoor dat we continu monitoren op cyberdreigingen. Wij doen alles om jouw IT-landschap te verbeteren en toekomstbestendig te houden.

 

Meer dan alleen IT security

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor andere IT-oplossingen naast IT security? Met onze zeer gerichte IT-kennis hebben wij altijd een oplossing op IT-gebied om zo de perfecte werkomgeving te creëren. Zo kun je bij ons terecht voor oplossingen voor de cloud, Managed Endpoint, een complete digitale transformatie en meer. En dat binnen iedere branche.

 

Ook voor andere vraagstukken staat PCI voor je klaar

Ben je op zoek naar de optimale werkomgeving voor jouw organisatie? PCI is jouw strategische IT-partner die niet alleen IT-vraagstukken aanpakt, maar ook oplossingen biedt voor audiovisuele (AV), print– en IT-uitdagingen, waardoor wij een allesomvattende partner zijn voor de ideale werkomgeving. Ontdek hoe wij maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften en vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan. Onze experts staan klaar om je te begeleiden.

 

Ontdek printoplossingen

Ontdek audiovisuele oplossingen

Deze organisaties gingen je voor
Onze partners in het creëren van een veilige IT-omgeving

Geïnteresseerd geworden in onze IT-security oplossingen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

IT security omvat het adviseren, implementeren en beheren van maatregelen om digitale informatie en IT-infrastructuur te beschermen tegen cyberdreigingen.

Wij bieden gepersonaliseerd advies, op maat gemaakte implementatie van oplossingen en beheer van IT security, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Risico’s zijn onder meer datalekken, identiteitsdiefstal, uitval van systemen en compliance-overtredingen, wat kan leiden tot financiële en reputatieschade.

Je kunt jouw organisatie beter beveiligen door een samenwerking met PCI voor beveiligingsbeleid, monitoring, risicomanagement en het implementeren van afgestemde IT security maatregelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte