A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
EDR gaat verder waar antivirus stopt

Het IT-landschap is uitermate dynamisch. Met name omdat ze vrijwel continu te maken heeft met cyberaanvallen in de vorm van malware, ransomware, exploits en phishing. Ondertussen hebben securityfabrikanten moeite met het detecteren en blokkeren van deze dreigingen tot het moment dat de virusdefinitie herkend wordt en er een signature beschikbaar is.

Om dergelijke dreigingen beter het hoofd te bieden biedt PCI Managed Endpoint Detection & Response.

Managed Endpoint Detection & Response voor jouw cybersecurity

EDR beschermt je tegen moderne cyberaanvallen dankzij de nieuwste next generation-beveiligingstechnieken. Geen overbodige luxe als je bedenkt dat in de tweede helft van 2021 het dagelijks gemiddelde van ransomware-aanvallen wereldwijd met 150% is gestegen. Des te belangrijker dus om als organisatie over de juiste cyberveiligheid te beschikken.

Advies of offerte aanvragen

 

Waarom Managed Endpoint Detection & Response?

In deze digitale tijd, met eindeloze mogelijkheden en nieuwe manieren van werken, is een ‘gewone’ antivirussoftware niet langer genoeg. Met de vele mogelijkheden komen er immers ook meer onzichtbare bedreigingen dan ooit – en dat is precies waar Managed Endpoint Detection & Response in kan ondersteunen. Met deze geavanceerde technologie is het mogelijk proactief bedreigingen te detecteren voor ze een risico vormen en jouw cybersecurity optimaal te versterken. Met Managed Endpoint bescherm je dus jouw organisatie door voorloper te zijn op eventuele cyberaanvallen en zorg je voor de juiste beveiliging.

 

Bescherm jouw data met Managed Endpoint Detection & Response

Wil jij jouw organisatie beschermen tegen eventuele cyberdreigingen en daarom van de juiste veiligheid voorzien? PCI helpt je verder met onze geavanceerde aanpak bij Managed Endpoint Detection & Response. Wij blijven voortdurend jouw digitale omgeving analyseren en monitoren en identificeren tijdig verdachte activiteiten om bedreigingen voor te zijn. Zo zorgen we voortdurend voor de juiste beveiliging van jouw data met Managed Endpoint Detection & Response.

Ontdek de mogelijkheden

 

Ook voor print- en audiovisuele oplossingen een oplossing

Wil jij binnen jouw organisatie zorgen voor de ideale werkomgeving? PCI staat klaar als jouw strategische IT-partner. Je kunt echter niet alleen bij ons terecht voor een oplossing op ieder IT-vraagstuk. Met oplossingen voor audiovisuele (AV), print– en IT-uitdagingen zijn wij dé partner die elk aspect aanpakt voor de ideale werkomgeving. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen. Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan en laat ons deskundige team je begeleiden naar op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw behoeften.

Meer over onze AV Services

Meer over onze printoplossingen

newline vergaderen verrijdbaar scherm

EDR heeft drie waardevolle kenmerken:

#1 Immunisatie
Zodra een aanval is ontdekt en voorkomen worden details onmiddellijk gedeeld met andere endpoints binnen jouw netwerk. Daardoor worden ze immuun voor de aanval.

#2 Remediation door roll-back
Verwijderde of aangepaste bestanden worden automatisch hersteld naar hun staat van vóór de aanval.

#3 Forensics
We leveren per aanval een 360°-rapport op inclusief bestandsinformatie, pad, machinenaam, IP-adres, domeinnaam, enzovoort.

De voordelen van Managed EDR bij PCI:

 • Up-to-date software
 • Heldere rapportages
 • Beter beveiligde service en werkplekken
 • Monitoring en bewaking voor een optimale bescherming
 • Betalen per device, per maand - zonder grote investeringen
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Managed EDR
Large telefoon

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over informatie beveiligen die buiten uw bereik ligt

Download onze gratis whitepaper over informatie beveiligen die buiten uw bereik ligt voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak de overstap naar proactieve beveiliging

Ben jij klaar om de beveiliging van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Ga proactief aan de slag met het veiligstellen van jouw organisatie tegen moderne bedreigingen. PCI helpt je met Managed Endpoint Detection & Response waarbij we jouw digitale omgeving voortdurend blijven monitoren, detecteren en snel reageren op eventuele dreigingen. Bescherm je organisatie tegen cyberaanvallen met PCI aan je zijde.

 

PCI helpt je verder met IT

Met regionale kantoren verspreid over Nederland, leidt PCI jou door de wereld van IT en zorgt voor een optimale werkomgeving voor alle medewerkers. Van veilige devices tot video conferences, en van mobiel printen tot de juiste IT-veiligheid  – PCI biedt de passende IT-oplossing, ongeacht de sector waarin jouw organisatie opereert. We begrijpen dat elke branche uniek is en dat daarom maatwerk in IT essentieel is. Dus, welke sector jouw organisatie ook vertegenwoordigt, met PCI vind je de juiste IT-ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Managed Endpoint Detection & Response (EDR) is een geavanceerde beveiligingsoplossing gericht op het beschermen van eindpunten zoals computers en mobiele apparaten.

 • Voortdurende controle van eindpuntactiviteiten om schadelijk gedrag en verdachte patronen te herkennen.
 • Bij detectie van dreigingen reageert EDR automatisch, variërend van het beëindigen van kwaadaardige processen tot volledige herstelacties.
 • Biedt diepgaande inzichten in beveiligingsincidenten, helpend bij herstel en preventie van toekomstige aanvallen.
 • Een ‘managed’ EDR wordt 24/7 gemonitord en beheerd door beveiligingsexperts van PCI. Hierdoor krijgen organisaties toegang tot top-tier beveiliging zonder een intern expertteam.
 • EDR-oplossingen kunnen vaak worden geïntegreerd met andere beveiligingstools voor een holistische benadering van cybersecurity.

In de hedendaagse digitale wereld is de beveiliging van jouw IT-systemen cruciaal. Managed Endpoint Detection & Response (EDR) biedt een krachtige beschermingslaag voor jouw bedrijf:

 • EDR bewaakt alle eindpunten – zoals computers en mobiele apparaten – om ervoor te zorgen dat dreigingen in real-time worden herkend en aangepakt.
 • Bij een beveiligingsincident reageert EDR onmiddellijk, minimaliseert schade en beschermt bedrijfsgegevens en -middelen.
 • Met ‘managed’ EDR krijgt je toegang tot een team van beveiligingsexperts die voor jou werken, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf.
 • Begrijp wat er op jouw netwerk gebeurt en ontvang waardevolle informatie om toekomstige bedreigingen te voorkomen.

Investeren in Managed EDR betekent een krachtige verdediging opzetten, terwijl jij doorgaat met waar jij goed in bent – jouw bedrijf leiden.

Managed EDR viedt een robuuste bescherming tegen cyberdreigingen, proactief en reactief.

 • Monitoring van Eindpunten: EDR-tools zijn geïnstalleerd op alle eindpunten, zoals computers en smartphones. Ze houden voortdurend activiteiten in de gaten om ongewoon of verdacht gedrag te detecteren.
 • Intelligente Detectie: Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en dreigingsinformatie, identificeert EDR kwaadaardige patronen en bekende malware-signaturen.
 • Automatische Respons: Bij detectie van een dreiging komt EDR direct in actie. Dit kan betekenen dat een schadelijk proces wordt gestopt of een bestand in quarantaine wordt geplaatst.
 • Ondersteund door Experts: ‘Managed’ EDR betekent dat er een team van specialisten achter de schermen werkt. Zij monitoren 24/7, voeren analyses uit en grijpen in wanneer nodig.

De reactiesnelheid van Managed Endpoint Detection & Response (EDR) op dreigingen hangt af van verschillende factoren, waaronder de specifieke technologie van de EDR-oplossing, de configuratie, het soort dreiging en de capaciteiten van de managed service provider. Echter, een van de primaire voordelen van EDR-oplossingen is hun vermogen om in real-time of bijna real-time te reageren op gedetecteerde dreigingen.

In onze digitale wereld is de bescherming van jouw  IT-omgeving cruciaal. Dit is waarom Managed EDR een betrouwbare keuze is voor jouw beveiliging:

 • Geavanceerde Technologie: EDR gebruikt cutting-edge technologie om voortdurend activiteiten op uw eindpunten te monitoren, waarbij dreigingen in real-time worden gedetecteerd.
 • Automatische Beveiliging: Bij detectie van bekende dreigingen komt EDR onmiddellijk in actie, minimaliserend risico en beperkend potentiële schade.
 • Ondersteuning door Experts: Met ‘managed’ EDR staat een team van beveiligingsspecialisten altijd voor je klaar. Zij zorgen voor continue monitoring, detectie en reactie, waarbij menselijke expertise wordt gecombineerd met automatisering.
 • Constante Updates: EDR-systemen worden regelmatig bijgewerkt om te reageren op de nieuwste dreigingen, waarborgend dat jouw beveiliging altijd up-to-date is.

Kiezen voor Managed EDR betekent investeren in een veilige, betrouwbare en proactieve beveiligingsoplossing voor jouw organisatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte