Kies met DaaS voor de meest complete ontzorging rondom je laptop of PC. Voor een vaste prijs per maand kunnen je medewerkers excelleren en ontlast je jouw IT-afdeling. We leveren je laptop of PC gebruiksklaar en beheren alle devices van jouw organisatie. Raakt er een device toch defect? Dan bel je met PCI en we komen de volgende werkdag op locatie voor reparatie of voor het afleveren van een tijdelijk device. Alles zodat jij weer verder kunt.

HP_PREMIUM

Laptop of PC tegen een prijs per maand

DaaS, oftewel Device as a Service, is een revolutionaire manier van het afnemen van laptops en PC’s (het device). Je betaalt alleen voor het gebruik van de laptop of PC, niet voor het bezit. Aan het einde van de contractlooptijd nemen wij deze weer terug.

De DaaS werkplekken worden geleverd, geconfigureerd en beheerd door ons, waarbij we je voorzien van onze analyse en asset rapportage. Daarmee werkt DaaS in jouw voordeel en maakt ze tijd vrij voor jouw IT afdeling, om zich te concentreren op het optimaliseren van de IT processen

Vraag vrijblijvend advies 

Up to date Security

Organisaties zien zich steeds vaker geconfronteerd met toenemende bedreigingen voor hun IT-infrastructuur en het verlies van gevoelige gegevens (datalekken). PCI voert daarom de meest recente software updates en patches door en zorgt ervoor dat de data op jouw device versleuteld wordt opgeslagen.

PCI Device as a Service combineert de laatste HP en Microsoft Windows technologie, met onze  helpdesk-ondersteuning en het proactieve beheer van PCI. We zorgen daarmee al in de basis voor een optimale en veilige inrichting.

Contact opnemen

 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en uniformiteit

Voor de hoogste betrouwbaarheid kiezen wij exclusief voor kwaliteitsproducten als basis voor onze DaaS dienst. De HP Elite laptops, mini pc en Z-workstations, zijn door ons intensief getest op betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk dezelfde generatie devices te leveren. Al kan het voorkomen dat er model gewisseld worden voor nieuwe modellen of door veranderingen in de beschikbaarheid van de devices.

Van installatie tot support

Ontdekken en ontwerpen

Creëer samen met onze specialisten de ideale digitale werkplek voor je medewerkers tegen de laagste kosten. Maak een keuze uit ons ruime assortiment HP zakelijke laptops, bekijk welke HP Zbook of HP Elitebook het best bij je taak past.

Pre-configureren

Bespaar tijd en verhoog de productiviteit, alle voorbereidende taken zoals het uitpakken van devices, doa testen, tagging, registratie en plaatsen van juiste software-images en accessoires verzorgen wij voor je.

Implementatie

De medewerkers kunnen snel aan de slag, nadat het device via internet de laatste instellingen binnenhaalt voor gebruik.

Optimaliseren en beheren

Met proactief beheer, onderhoud, support en inzichtelijke analyses vergroten wij de uptime van je medewerkers.

Onderhoud en reparatie

Reparatie en vervanging van het device vind bij jou op locatie plaats, conform de SLA. Vanzelfsprekend met minimale onderbreking voor de medewerker.

Circulair afvoer

Devices die aan het einde van de termijn wordt vervangen, worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Daarbij dragen we samen bij aan een circulaire economie en duurzaamheid. Ook dragen we zorg voor 100% veilige verwijdering van je data.

Dit zijn de voordelen van Device as a Service:

  • Tevreden en productieve medewerkers, met de nieuwste hardware die past bij de functie.
  • Voorspelbare kosten: met een vaste prijs per device per maand zijn je IT-kosten helder, inzichtelijk en voorspelbaar.
  • Geen hoge investeringen vooraf: je kapitaal blijft vrij voor overige investeringen.
  • Verminderen van werkdruk op je IT-afdeling: meer tijd voor strategische werkzaamheden.
Open office DaaS
Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Veelgestelde vragen

DaaS, oftewel Device as a Service, is een revolutionaire manier van het afnemen van laptops en PC’s (devices). Je betaalt alleen voor het gebruik van de laptop of PC, niet voor het bezit. Aan het einde van de contractlooptijd nemen wij deze weer terug.

Voor DaaS is er een speciaal samengestelde modellijn bestaande uit HP Elite laptops, mini pc’s en Z-workstations. Voor de hoogste betrouwbaarheid kiezen wij exclusief voor kwaliteitsproducten van HP als basis voor onze DaaS dienst. Onze devices worden altijd intensief getest op betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid. Ook zijn ze voor langere tijd goed leverbaar om uniformiteit te garanderen.

Voor een vaste prijs per maand neem je al Device-as-a-Service af bij PCI. Hierbij zit het gebruik van de verschillende devices, de plaatsing en de installatie bij inbegrepen. Maar ook eventuele onderhoud, reparaties, vervanging en de afvoer. Je betaalt enkel voor het gebruik van de device(s), niet voor het bezit. Loopt je contract bij ons af? Dan nemen wij de devices weer terug.

PCI voert altijd de meest recente software updates en patches door en zorgt ervoor dat de data op jouw device(s) versleuteld wordt opgeslagen.

  • Hogere tevredenheid en productiviteit bij medewerkers
  • Werken met de nieuwste hardware
  • Voorspelbare kosten: met een vaste prijs per maand heb jij de IT-kosten geregeld
  • Vermindering van de werkdruk op je IT-afdeling, dus meer tijd voor andere werkzaamheden

 

Devices die aan het einde van de termijn wordt vervangen, worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Hiermee dragen we samen bij aan een circulaire economie en duurzaamheid. Ook dragen we zorg voor 100% veilige verwijdering van je data.

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over Device as a Service van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.
Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte