A-Partners waar we trots op zijn
Meer dan 1000+ organisaties gingen je voor

Device-as-a-Service van PCI

Kies voor de DaaS van PCI en creëer de ideale werkomgeving voor iedereen. Zorg voor een hogere werknemerstevredenheid door je medewerkers te laten werken met de nieuwste devices. Devices die voorzien zijn van de hoogste kwaliteit en veiligheid. Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuze voor de devices voor elk type medewerker. Ook wanneer er sprake is van onduidelijkheid of defecte apparaten staan wij voor je klaar. Zie ons als jouw strategische IT-partner. Altijd en overal.

Wist je dat je bij ons terecht kan voor alle IT-oplossingen? Naast Device-as-a-Service helpen wij je ook verder met samenwerken, clouddiensten, digitale transformatie of andere complexe IT-vraagstukken.

Laptop of PC tegen vaste prijs per maand

Wil jij voor alle medewerkers de beste laptops en pc’s, maar ook de service die daarbij hoort? Dan kies je voor DaaS (Device-as-a-Service). Met deze volledige service creëer je voor iedere medewerker de ideale werkomgeving en kan iedereen altijd en overal aan het werk. Van snelle reparatie tot nieuw device en van vaste prijs per maand tot betalen voor gebruik. Ontdek alle voordelen van DaaS.

Eenvoudiger werken met DaaS

Met Device-as-a-Service zorg jij voor de devices van medewerkers, zoals een laptop of PC. Wij leveren voor elk type medewerker een device en helpen je verder bij het maken van de juiste keuze. De laptops of PC’s worden geheel gebruiksklaar geleverd. Ook nemen wij werk uit handen door alle devices van je organisaties te beheren. Voor een vaste prijs per maand kunnen jij en je medewerkers gebruik maken van DaaS.

Raakt een device defect? Dan bel je PCI. Wij komen de volgende werkdag op locatie voor reparatie of het afleveren van een tijdelijk device, zodat jij snel weer verder kunt.

 

Vaste prijs per maand

DaaS is momenteel dé manier voor het afnemen van laptops en PC’s (het device). Dat betekent niet langer meer devices kopen of leasen; bij ons neem je het af als een service en betaal je alleen voor het gebruik van de laptop of PC, niet voor het bezit van de devices. Komt de looptijd van je contract ten einde? Dan nemen wij je devices weer terug.

Wil jij in jouw organisatie starten met DaaS? Dan helpen we jou met het leveren, configureren en beheren wij jouw DaaS-werkplekken. Hierbij voorzien wij jou van onze analyse en asset rapportage en helpen je verder met onze IT-dienstverlening. DaaS geeft jouw IT-afdeling meer ruimte om te focussen op het optimaliseren van de IT-processen. Maar het allerbelangrijkste: met managed IT services creëer je een ideale werkomgeving voor iedere medewerker.

Contact opnemen

 

Up-to-date Security

Toenemende cyber-dreiging en bescherming van gevoelige informatie zijn speerpunten bij elke IT-infrastructuur. Daarom zijn onze devices ingericht met de meest recente software updates en patches. Alle data op jouw device wordt met deze software versleuteld opgeslagen en verlaagt de risico’s op het verlies van gevoelige gegevens.

Device-as-a-Service combineert de laatste HP en Microsoft Windows10 technologie met onze service voor proactief beheer en helpdesk-ondersteuning. Daarmee zorgt PCI in de basis voor een optimale en veilige inrichting van jouw devices. Alles wat je wilt weten over veiligheid vind je hier.

 

Kwaliteit

De basis van Device-as-a-Service bestaat uit kwaliteitsproducten. De speciaal samengestelde modellijn van HP Elite laptops, mini pc’s en een Z-workstations, zijn getest op betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid. Ook zijn ze goed leverbaar, zodat wij uniformiteit kunnen garanderen binnen werkplekken.

Hoogwaardige kwaliteit en service mag je van PCI verwachten. Wij zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatie en processen en hebben een ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000-1 en NEN7510 certificering.

Ontdekken en ontwerpen
Ontdekken en ontwerpen

Stel met onze specialisten de ideale digitale werkplek voor je medewerkers samen. Maak een keuze uit ons ruime assortiment HP zakelijke laptops en bekijk welke HP Zbook of HP Elitebook het best bij jouw taak past.

Pre-configureren
Pre-configureren

Bespaar tijd en verhoog de productiviteit van je IT-organisatie. Wij verzorgen alle voorbereidende taken, zoals het uitpakken van devices, tagging, registratie en plaatsen van juiste de software-images en accessoires.

Implementatie
Implementatie

De medewerker haalt eenvoudig, online de laatste instellingen binnen voor het gebruik van zijn device en kan snel aan de slag.

Optimaliseren en beheren
Optimaliseren en beheren

Met proactief beheer, onderhoud, support en inzichtelijke analyses vergroot PCI de uptime van je medewerkers.

Onderhoud en reparatie
Onderhoud en reparatie

Reparatie en vervanging van het device vindt bij jou op locatie plaats, conform de SLA. Vanzelfsprekend met minimale onderbreking voor de medewerker.

Circulair afvoer
Circulair afvoer

Devices die aan het einde van de termijn worden vervangen, worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Daarbij dragen we samen bij aan een circulaire economie en duurzaamheid. Ook dragen we zorg voor 100% veilige verwijdering van je data.

Zo helpt Device-as-a-Service je verder

Dit zijn de voordelen en helpen je om een ideale werkomgeving te creëren:

  • Volledige ontzorging door een complete service
  • Up-to-date beveiliging met de nieuwste software updates
  • Voorspelbare kosten door een vaste prijs per device per maand
  • Efficiënte en betrouwbare bedrijfsprocessen door moderne apparatuur
  • Besparing van kosten door vooraf geen hoge investeringen te hoeven doen
  • Naadloze integratie door de samenwerking tussen de systemen en apparaten
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van DaaS
Open office DaaS

PCI helpt je verder met IT

PCI heeft regionale kantoren verdeeld over heel Nederland en helpt je verder met IT en het creëren van een ideale werkomgeving voor iedere medewerker. Van een veilige werkplek tot digitale vergaderomgeving en van mobiel printen tot cybersecurity; Wij bieden de juiste IT oplossing. Ongeacht de branche waarin jouw organisatie zit. Wij weten als geen ander dat iedere branche anders is en dat er daarom altijd een unieke IT-oplossing nodig is. Dus in welke branche jouw organisatie zich ook bevindt, wij helpen je verder met IT.

Lees meer over ons

Creëer jouw ideale werkplek met PCI

Wij kijken vanuit een helikopterview mee naar jouw werkomgeving om deze zo ideaal mogelijk in te richten. Zo zorgen wij er met Device-as-a-Service voor dat medewerkers alle middelen hebben om zo efficiënt mogelijk te werken. Denk naast laptops en PC’s ook aan printen, audiovisuele middelen voor vergaderingen of het zo praktisch mogelijk inrichten van de werkplek. Dit zodat het niet uitmaakt of je op kantoor, thuis of een andere locatie werkt; met DaaS kun je je werk altijd en overal uitvoeren.

Wij delen onze kennis en trainen je medewerkers continu, zodat zij altijd op de hoogte zijn van onze diensten en producten.

PCI als jouw strategische IT partner

Mogen we je verder helpen? Dan starten we met het in kaart brengen van jouw huidige IT-omgeving. Als we deze inzichtelijk hebben kunnen we met onze kennis en expertise een plan maken voor een ideale IT-technische werkomgeving. Naast IT-kennis hebben wij zeer gerichte kennis van audiovisuele oplossingen, printen en kantoorartikelen. Wij helpen je graag verder met een managed service omgeving.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je een vraag over Device-as-a-Service of een andere dienst? Ben jij klaar om van jouw werkplek de ideale werkomgeving te maken? Neem contact met ons op of maak een afspraak met een van onze IT-specialisten. Direct een offerte ontvangen voor de mogelijkheden van jouw werkomgeving? Vraag eenvoudig een offerte aan.

Via het formulier kun je eenvoudig met ons in contact komen en nemen snel contact met je op.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Hybrid workspace 365

Open office DaaS

Download onze gratis whitepaper over Hybrid Workspace 365 innovatie in informatie en communicatiebeheer voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

DaaS, oftewel Device as a Service, is een revolutionaire manier van het afnemen van laptops en PC’s (devices). Je betaalt alleen voor het gebruik van de laptop of PC, niet voor het bezit. Aan het einde van de contractlooptijd nemen wij deze weer terug.

Voor DaaS is er een speciaal samengestelde modellijn bestaande uit HP Elite laptops, mini pc’s en Z-workstations. Voor de hoogste betrouwbaarheid kiezen wij exclusief voor kwaliteitsproducten van HP als basis voor onze DaaS dienst. Onze devices worden altijd intensief getest op betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid. Ook zijn ze voor langere tijd goed leverbaar om uniformiteit te garanderen.

Voor een vaste prijs per maand neem je al Device-as-a-Service af bij PCI. Hierbij zit het gebruik van de verschillende devices, de plaatsing en de installatie bij inbegrepen. Maar ook eventuele onderhoud, reparaties, vervanging en de afvoer. Je betaalt enkel voor het gebruik van de device(s), niet voor het bezit. Loopt je contract bij ons af? Dan nemen wij de devices weer terug.

PCI voert altijd de meest recente software updates en patches door en zorgt ervoor dat de data op jouw device(s) versleuteld wordt opgeslagen.

  • Hogere tevredenheid en productiviteit bij medewerkers
  • Werken met de nieuwste hardware
  • Voorspelbare kosten: met een vaste prijs per maand heb jij de IT-kosten geregeld
  • Vermindering van de werkdruk op je IT-afdeling, dus meer tijd voor andere werkzaamheden

Devices die aan het einde van de termijn wordt vervangen, worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Hiermee dragen we samen bij aan een circulaire economie en duurzaamheid. Ook dragen we zorg voor 100% veilige verwijdering van je data.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte