Veel ICT-vraagstukken vragen om leiderschap, visie, strategie en een stip aan de horizon. Wij zijn expert op het vlak van ICT-strategie en ICT-architectuur. Diensten die er op gericht zijn om organisaties verder te ontwikkelen, zodat de bedrijfsdoelstellingen gehaald kunnen worden.

Kiezen wat niet te doen

Zoals Michael Porter in 1979 al zei: ‘The essence of Strategy is choosing what not to do.’ Wij richten ons op het opstellen van een strategisch meerjaren IT-plan, dat o.a. bestaat uit doelarchitectuur, projectenportfolio & roadmap, budget & financiering en organisatie & governance.

Colleagues Problem Solving At Computer Together

Samen

De IT Strategie moet naadloos aansluiten op de bedrijfsstrategie. Samen stellen we korte- en lange termijndoelen vast, bepalen de koers en evalueren, want planning en monitoren van afspraken is cruciaal voor een optimale IT-omgeving.

Meer informatie

Prioriteiten

Zorg samen met PCI voor een strategische IT-aanpak en richt je op het verschil tussen het heden en de toekomst. Een gericht plan met acties en prioriteiten zorgt voor een stabiel IT-fundament in een veilige online omgeving, zodat je zorgeloos door kunt gaan met ondernemen.

Weet wat er gebeurt

De wereld om ons heen verandert continu. Het is zaak om een IT strategie te volgen die aansluit bij deze veranderingen. PCI luistert, inventariseert en adviseert in dit proces. Samen brengen wij de actuele en toekomstige situatie in kaart en helpen met een stabiele IT-omgeving.

Dit zijn de voordelen van IT Strategie:

  • Betrouwbare en veilige IT begint bij weten wie je bent en wat je wilt
  • We zetten samen een duidelijke stip aan de horizon
  • Welke invloed hebben wet- en regelgeving op mijn IT?
  • Hoe richt ik mijn IT-organisatie en de bijbehorende processen zo effectief mogelijk in?
Open office DaaS

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over IT Strategie van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte