A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
headway-5QgIuuBxKwM-unsplash

Wat is IT Adoptie?

IT Adoptie neemt je medewerkers mee in een compleet verandertraject, zodat zij de nieuwe manier van werken accepteren en leren werken met de nieuwe IT tools. Iedere medewerker binnen je organisatie heeft een eigen karakter en bereidheid om z’n werkwijze te veranderen. Bij IT adoptie voor Office 365 leren je medewerkers bijvoorbeeld hoe zij het beste kunnen werken in Office 365.

De specialisten inventariseren, coachen en begeleiden; alle medewerkers zullen de nieuwe manier van werken omarmen.

De keuze voor Office 365 en andere tools is pas een succes als de medewerkers ook succesvol gebruik maken van de functionaliteiten. De overgang naar nieuwe IT tools vraagt echt om een andere manier van dagelijks werken door de mensen. Met IT Adoptie neemt het gebruik van de nieuwe tools toe en leren de medewerkers steeds meer nieuwe functionaliteiten kennen. Je organisatie haalt het maximale uit de nieuwe tools en technologieën.

Hulp bij thuiswerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams downloaden is één. Maar zorg ook dat je eruit haalt wat erin zit. Onze IT specialisten zitten klaar om jou te helpen met vragen over samenwerken op afstand en leggen je graag alle mogelijkheden uit. Van veilig data delen tot het opzetten van meetings.

Vraag vrijblijvend advies

Jouw IT Adoptie coach

Wij zorgen ervoor dat de IT Adoptie coaches klaarstaan, zoals Roy Deen, die met ruime praktijkervaring en organisatorische deskundigheid de medewerkers kan begeleiden, aansturen en motiveren. Middels Interactief coachen. Ons uitgangspunt is oprecht begaan te zijn met álle medewerkers binnen de organisatie. PCI is gecertificeerd (Prosci) voor verandermanagement en werkt volgens dat gestructureerde proces waarbij mensen worden begeleid in de verandering.

 

Karakters met karakter

De mate waarin de medewerkers de verandering accepteren en omarmen bepaalt de mate van succes. Elke medewerker binnen de organisatie heeft een eigen karakter. Met een eigen visie, mening, opleidingsniveau en bereidheid tot veranderen. In de adoptiecurve brengen we de medewerkers en hun houding ten opzichte van de aankomende veranderingen in kaart. Iedereen heeft een eigen verhaal en wij staan open voor deze verschillende verhalen.

 

Compleet verandertraject

Zijn de medewerkers zich bewust van de nieuwe manier van werken? Zien zij er het nut, de noodzaak en de voordelen van in? Hoe overtuig je de medewerkers van de meerwaarde voor henzelf? Voordelen als gemakkelijker samenwerken, informatie delen en meer productiviteit. We helpen jouw organisatie met een compleet verandertraject. Door de medewerkers te informeren, hen te betrekken bij de voorbereiding, planning en uitvoering, en hen te begeleiden bij het werken met de nieuwe tools.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kom in contact met een IT Adoptie specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze IT Adoptie specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Kantoor van de Toekomst

newline vergaderen

Download onze gratis whitepaper over kantoor van de toekomst voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte