Wat is een CIE sessie?

Een functionele en praktijkgerichte kennissessie over Microsoft 365 speciaal georganiseerd voor jouw organisatie, waarbij je met een kleine groep collega’s (min. 4 personen) zelf ervaart hoe het Microsoft 365 platform werkt. In één dagdeel krijgen jullie gratis inzicht in ‘de toekomst van jullie bedrijf.’

De Microsoft oplossing is gericht op teams en bedrijven die effectief willen werken op verschillende locaties, altijd eenvoudig belangrijke inzichten willen verkrijgen en productief willen samenwerken met collega’s en klanten.

Wanneer is dit iets voor jouw organisatie?

  • Als je in één dagdeel wilt weten wat Microsoft 365 voor jou en je bedrijf kan betekenen.
  • Als je toe bent aan verandering en verder wilt met ondernemen.
  • Als je wilt overstappen naar een moderne werkplek met Microsoft 365 als basis.
  • Als jouw bedrijf groeit of je jouw bedrijf wilt laten groeien en de continuïteit wilt borgen.

Schrijf je in

Het programma

Met min. 4 deelnemers per bedrijf neem je deel aan een online kennissessie van PCI. Deze kleine setting leent zich perfect voor de kennismaking met Microsoft 365 en de mogelijkheden van de moderne werkplek. Onder begeleiding van een trainer ervaar je zelf de voordelen van Microsoft 365.
Op basis van dagelijkse situaties binnen organisaties begeleiden we je langs verschillende business scenario’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitaal samenwerken met Teams, OneDrive en SharePoint en veilig werken en mobiel werken.

Inschrijven voor een sessie

Wil jij dat jouw/ met jouw collega’s een kennissessie volgen? Stuur je aanvraag via onderstaand formulier en één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Tip: neem deel met collega’s uit verschillende functierollen om de samenwerking tussen diverse afdelingen snel te kunnen optimaliseren.

Plan een (online) CIE-sessie

Wil jij met deelnemen aan een kennissessie, online, in-house of bij PCI? Vraag dan een CIE sessie aan.

Heb je vragen over je inschrijving? Mail marketing@pci.nl of bel 088 -543 0808.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte