Communiceren, video vergaderen, delen van bestanden, projecten plannen en meer doe je met Microsoft Teams. Werk op een eenvoudige en prettige manier samen. Wil je Microsoft Teams zelf ervaren? Of heb je een specifieke vraag? Vraag het aan PCI. Wij helpen je graag!

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams zit geïntegreerd in het Office 365 pakket. Dat betekent dat het gekoppeld is met de bekende office toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint. Deel eenvoudig bestanden met collega’s of je team en werk samen in Microsoft Teams. Teams bevat vele handige functionaliteiten, denk bijvoorbeeld aan een handige interne zoekfunctie waarmee je eenvoudig chats, bestanden en meer kunt terugvinden. Of maak koppelingen met andere handige applicaties zoals PowerBI, OneNote, Planner en meer.

Vraag vrijblijvend advies

Up to date Security

Organisaties zien zich steeds vaker geconfronteerd met toenemende bedreigingen voor hun IT-infrastructuur en het verlies van gevoelige gegevens. PCI voert daarom altijd de meest recente software updates en patches door en zorgt ervoor dat de data op jouw device versleuteld wordt opgeslagen.

PCI Device as a Service combineert de laatste HP en Microsoft Windows10 technologie, met de helpdesk-ondersteuning en het proactieve beheer van PCI. PCI zorgt daarmee al in de basis voor een optimale en veilige inrichting.

Integreer handige apps en tools

Voeg apps toe door op de drie puntjes te klikken. De drie puntjes kun je vinden aan de linkerkant in het menu onder bestanden of onderaan in een chat. Je kunt naast de bekende Microsoft apps zoals Sharepoint, OneNote en Planner, ook diverse andere apps toevoegen. Door verschillende apps toe te voegen aan je team, breidt je Microsoft Teams uit tot een handige multitool waarin jij en je team kunnen samenwerken met alle benodigde informatie binnen handbereik. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Vraag om advies of vraag een training op afstand aan.

Met jouw organisatie het maximale uit Office 365 halen?Meer informatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over het Microsoft Teams pakket van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte