Deze organisaties gingen je voor

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams zit geïntegreerd in Microsoft365. Dat betekent dat het gekoppeld is met de bekende toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint. Deel eenvoudig bestanden met collega’s of je team en werk samen in Microsoft Teams. Teams bevat vele handige functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een handige interne zoekfunctie waarmee je eenvoudig chats, bestanden en meer kunt terugvinden. Of maak koppelingen met andere handige applicaties zoals PowerBI, OneNote, Planner en meer. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie en vraag vrijblijvend advies.

Vraag vrijblijvend advies

De ultieme tool voor naadloze communicatie en samenwerking

Met Microsoft Teams heb je alle tools binnen handbereik om effectief te communiceren, naadloos videovergaderingen te houden, bestanden te delen en samen projecten te plannen. Wil je zelf de kracht van Microsoft Teams ervaren? Neem contact op met PCI en ontdek hoe dit platform jouw team in staat stelt om efficiënt en plezierig samen te werken. Heb je specifieke vragen over Microsoft Teams? PCI staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de nodige ondersteuning. Ervaar de mogelijkheden van Microsoft Teams en geef jouw samenwerking een boost!

Up to date Security

Organisaties worden steeds vaker geconfronteerd met toenemende bedreigingen voor hun IT-infrastructuur en het verlies van gevoelige gegevens. PCI voert daarom altijd de meest recente software-updates en patches door en zorgt ervoor dat de data op elk device versleuteld wordt opgeslagen.

PCI Device as a Service combineert de nieuwste HP- en Microsoft Windows10 technologie, met de helpdesk-ondersteuning en het proactieve beheer van PCI. PCI zorgt daarmee al in de basis voor een optimale en veilige IT-security en inrichting.

 

Integreer handige apps en tools

Voeg apps toe door op de drie puntjes te klikken. De drie puntjes kun je vinden aan de linkerkant in het menu onder bestanden of onderaan in een chat. Je kunt naast de bekende Microsoft apps zoals Sharepoint, OneNote en Planner ook diverse andere apps toevoegen. Door verschillende apps toe te voegen aan je team, breidt je Microsoft Teams uit tot een handige multitool waarin jij en je team kunnen samenwerken met alle benodigde informatie binnen handbereik. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Vraag om advies of vraag een training op afstand aan.

Dit zijn de voordelen van Microsoft Teams:

Met jouw organisatie het maximale uit Office 365 halen?Meer informatie

Start vandaag nog met Microsoft Teams

Bij PCI begrijpen we de waarde van Microsoft Teams als een krachtig samenwerkingsplatform dat organisaties transformeert. Wij staan klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het implementatieproces. We zorgen voor een naadloze integratie van Microsoft Teams binnen jouw bestaande IT-infrastructuur en bieden op maat gemaakte training en support om ervoor te zorgen dat jouw team het maximale uit Teams haalt. Bovendien blijven we up-to-date met de nieuwste functies en updates, zodat jouw organisatie altijd profiteert van de nieuwste mogelijkheden.

MS Teams meeting
Teams meeting

Altijd een oplossing met PCI als strategische partner

Samen met PCI kun je vertrouwen op een betrouwbare partner die jou helpt om de samenwerking te optimaliseren en de productiviteit te verhogen met Microsoft Teams. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen op weg naar succes.

Ook voorzien wij jou van de beste oplossing op IT-, audiovisueel- of printgebied? Laat PCI je verder helpen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor ieder vraagstuk. En dat voor iedere organisatie, binnen iedere branche. We luisteren naar je vraagstuk en proberen een passende oplossing te bedenken die aansluit op jouw organisatie en wensen. Creëer een veilige omgeving met PCI.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over het Microsoft Teams pakket van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over VerSaaSing onder Controle

Download onze gratis whitepaper over VerSaaSing onder Controle voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte