Leer van de experts

Onze sprekers, vooraanstaande cybersecurity-experts, zullen diepgaande inzichten en praktische adviezen delen over hoe jij kan voldoen aan de NIS2 eisen. Zij zullen voorbeelden en best practices presenteren om jouw organisatie te helpen voorbereiden op de implementatie van de richtlijn.

Voor wie is deze webinar?

Deze webinar is bedoeld voor IT-professionals, compliance officers, en besluitvormers binnen bedrijven die vallen onder de NIS2 richtlijn. Het is essentieel voor iedereen die de cybersecurity van hun organisatie serieus neemt en zich wil voorbereiden op de nieuwe EU-wetgeving.

Bekijk nu

Bekijk de on-demand webinar om volledig voorbereid te zijn op de implementatie van de NIS2 richtlijnen. De verwijzing naar de bronnen die in de webinar voorbijkomen, vind je in de downloadable slidedeck hieronder.

PCI Insights...NIS2

Download de slidedeck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over hoe PCI jouw kan ondersteunen bij jouw NIS2 compliance traject? Ons team van experts staat klaar om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor ondersteuning op maat.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Powered by:

PCI logoHPE logo

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte