Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie. Wil je SharePoint zelf ervaren? Of heb je een specifieke vraag? Vraag het aan PCI. Wij helpen je graag.

office

Wat is SharePoint?

Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen met het hele team met SharePoint. Via dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie word samenwerken nog makkelijker. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie.

Meer informatie

Kennis delen met je collega’s

Met één klik vind je wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint, samen met de waardevolle verbindingen en gesprekken die je kunt voeren in Yammer, kan de organisatie optimaal en snel gebruikmaken van alle beschikbare kennis.

Automatiseer bedrijfsprocessen met Sharepoint

Van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Verhoog de productiviteit door deze processen te transformeren. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

Dit zijn de voordelen van Microsoft Sharepoint

  • Wees overal bereikbaar
  • Eenvoudig bestanden delen door de gehele organisatie
  • Moeiteloos bestanden beheren
  • Automatiseer bedrijfsprocessen op schaalbare wijze
Open office DaaS

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over Microsoft Sharepoint van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte