Deze organisaties gingen je voor
De sleutel tot efficiëntie en kennisdeling

Of je nu documenten wilt delen, kennis wilt beheren of samen wilt werken aan projecten, SharePoint biedt de ideale oplossing. Met krachtige functies zoals versiebeheer, machtigingen en zoekmogelijkheden, stelt SharePoint teams in staat om naadloos samen te werken en informatie snel en gemakkelijk te vinden. Wil je zelf de voordelen van SharePoint ervaren? Of heb je specifieke vragen over SharePoint? Vraag het aan PCI, wij helpen je graag. Ontdek hoe SharePoint jouw organisatie kan transformeren.

office

Wat is SharePoint?

Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen met het hele team met SharePoint. Via dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie wordt samenwerken nog makkelijker. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie. Benieuwd naar meer informatie?

Meer informatie

Kennis delen met je collega’s

Met één klik vind je wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint, samen met de waardevolle verbindingen en gesprekken die je kunt voeren in Yammer, kan de organisatie optimaal en snel gebruik maken van alle beschikbare kennis.

 

Automatiseer bedrijfsprocessen met Sharepoint

Van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Verhoog de productiviteit door deze processen te transformeren. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie met PCI!

Dit zijn de voordelen van Microsoft Sharepoint

  • Overal toegang tot jouw documenten, bestanden, lijsten, agenda's en meer
  • Eenvoudig bestanden delen door de gehele organisatie
  • Moeiteloos bestanden beheren
  • Automatiseer bedrijfsprocessen op schaalbare wijze
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Microsoft Sharepoint
Open office DaaS

Ontdek Microsoft SharePoint met PCI

Ontdek hoe PCI met zijn uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van SharePoint jouw organisatie naar nieuwe hoogten kan brengen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het implementeren van SharePoint, het aanpassen van functionaliteiten of het bieden van training en support, ons toegewijde team staat voor je klaar. Samen zullen we de kracht van SharePoint ontketenen en jouw organisatie in staat stellen om efficiënter te werken, kennis te delen en succes te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie

PCI als strategische partner

PCI is jouw partner voor de beste oplossingen op het gebied van IT, audiovisuele systemen en print. We begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen en behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw vraagstukken. Of je nu een kleine onderneming of een grote multinational bent, wij luisteren naar jouw wensen en streven ernaar om een veilige en geoptimaliseerde omgeving te creëren. Laat PCI je verder helpen en ontdek hoe wij jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over Microsoft Sharepoint van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Hybrid workspace 365 innovatie in informatie en communicatiebeheer

Download onze gratis whitepaper over Hybrid workspace 365 innovatie in informatie en communicatiebeheer voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte