Deze bedrijven gingen je al voor
Organiseer ceremonies die iedereen kan bijwonen

Esibi van PCI is een innovatieve en betrouwbare oplossing waarmee je ceremonies of plechtigheden persoonlijker, toegankelijker en efficiënter kunt maken. Met Esibi kan je ceremonies organiseren die aansluiten bij deze digitale tijd en die rekening houden met de specifieke wensen en behoeften van de betrokkenen.

Iedereen is welkom

Organiseer ceremonies fysiek én digitaal

Wij bieden de mogelijkheid om ceremonies van overal ter wereld te volgen, zonder dat je daadwerkelijk aanwezig hoeft te zijn. Deze betrouwbare oplossing geeft je de mogelijkheid een ceremonie online samen te stellen door middel van Online Ceremonie, online bij te wonen via Webcast en op locatie doormiddel van digital signage informatie te delen via Castia. De voordelen zijn flexibiliteit, toegankelijkheid en de mogelijkheid tot personalisatie.

Uitvaartstichting Hilversum over de samenwerking met PCI

Stel je ceremonie samen

Esibi Online Ceremonie

Esibi Online Ceremonie is een innovatieve en betrouwbare oplossing voor locaties om betrokkenen de mogelijkheid te bieden een plechtigheid en herdenkingsdienst te organiseren en samen te stellen op een manier die past bij deze moderne tijd. Met deze oplossing kan je vanuit een online omgeving een ceremonie samenstellen met presentaties, muziekstukken, foto’s en eventueel ook video’s. Deze oplossing biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele ceremonies, zoals flexibiliteit, toegankelijkheid en gepersonaliseerde plechtigheid. Ook biedt het een naadloze integratie met de bestaande audiovisuele (AV)-installatie van de locatie en een hoge mate van beveiliging en privacy.

Gericht informatie delen

Esibi Castia

Esibi Castia verspreidt informatie via beeldschermen naar een specifieke groep op een specifieke locatie. Zo kan je tijdens een ceremonie gerichte informatie delen met de bezoekers en ontvangt iedereen de juiste informatie op het juiste moment. Dit biedt meerdere voordelen, zoals flexibiliteit, gerichte communicatie, gemak en helderheid en kostenbesparingen.

Online livestreamen

Esibi Webcast

Of het nu gaat om een bruiloft, een uitvaart, een plechtigheid of iets anders, je kunt deze live uitzenden met Esibi Webcast. Deze oplossing biedt dierbaren de kans om vanuit huis de ceremonie te volgen. Zo kan iedereen toch aanwezig zijn terwijl de livestream gehouden wordt. Dit kan eenvoudig met één camera, of met meerdere camera’s en een professionele productie gestreamd worden. Het voordeel is dat de kosten van dit soort ceremonies vaak kostenbesparender zijn en toch zorgt voor betrokkenheid, rust en een goed te volgen dag.

Contact opnemen

Waarom al velen op Esibi vertrouwen

  • Op afstand toch betrokken
  • Overal ter wereld te volgen
  • Geschikt voor diverse ceremonies
  • Naadloze integratie met jouw installatie
  • Waardige ceremonies die vlekkeloos verlopen
  • Toegankelijk en mogelijkheid tot personaliseren
Meer dan 50+ organisaties kiezen voor Esibi, jij ook?

Wij zorgen dat jij tevreden bent

PCI zorgt voor maatwerk

Vraag je je af of dit wel bij jouw bedrijf, evenement of dag past? PCI denkt graag met je mee en kan de software personaliseren. Of je nu een gematigd budget hebt of graag voor het allerbeste gaat, wij denken proactief mee om ervoor te zorgen dat jij verder kunt. Want wij helpen je graag om te doen waar jij goed in bent.

 

Meer dan alleen Esibi

Wist je dat je naast onze Esibi dienst voor meer terecht kunt bij PCI? Bijvoorbeeld voor zaken als IT-security, audiovisuele services (AV), een gehele digitale transformatie of een optimale print & scan-omgeving uit handen te geven aan ons. Met onze zeer gerichte kennis hebben wij altijd een oplossing om de ideale werkplek of werkomgeving te creëren. Dit doen wij voor iedere organisatie – binnen elke branche. Benieuwd naar al onze oplossingen? Neem een kijkje in ons overzicht van de oplossingen die wij bieden. Alles voor het creëren van jouw moderne werkplek. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Contact opnemen

Wij werken al jarenlang met vertrouwde A-partners

Benieuwd geworden naar onze Esibi oplossingen?

Benieuwd naar de slimme online ceremonie oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Veelgestelde vragen over Esibi

Esibi is een innovatieve en betrouwbare oplossing van PCI waarmee locaties de mogelijkheid wordt geboden om digitale ceremonies en plechtigheden te organiseren die persoonlijk, toegankelijk en efficiënt zijn. Met Esibi kunnen ceremonies worden georganiseerd die aansluiten bij de digitale tijd, rekening houdend met de wensen en behoeften van de betrokkenen. Esibi biedt verschillende functies zoals de Online Ceremonie, waarmee ceremonies kunnen worden samengesteld met presentaties, muziek, foto’s en video’s, en Esibi Castia voor gerichte informatieverspreiding via beeldschermen. Ook is er Esibi Webcast, waarmee ceremonies live kunnen worden uitgezonden, zodat mensen vanuit huis kunnen deelnemen. Esibi streeft naar flexibiliteit, toegankelijkheid, personalisatie en naadloze integratie met bestaande installaties.

Je gebruikt Esibi om digitale ceremonies en plechtigheden te organiseren en bij te wonen, zodat ze zowel persoonlijk als toegankelijk zijn, ongeacht waar men zich in de wereld bevindt. Met de functie ‘Esibi Online Ceremonie’ kun je een unieke ceremonie creëren met diverse elementen zoals muziek, foto’s en video’s. ‘Esibi Castia’ stelt je in staat om specifieke informatie te delen via beeldschermen, wat zorgt voor gerichte communicatie tijdens het evenement. Daarnaast kun je met ‘Esibi Webcast’ ceremonies live uitzenden, zodat degenen die niet ter plaatse zijn, toch de gebeurtenis kunnen volgen. Esibi is ook ontworpen om naadloos te integreren met bestaande audiovisuele apparatuur en hecht veel waarde aan beveiliging en privacy.

Esibi wordt beschouwd als een betrouwbare en innovatieve oplossing voor het organiseren van digitale ceremonies en plechtigheden. Het biedt voordelen zoals flexibiliteit, toegankelijkheid, personalisatie en naadloze integratie met bestaande installaties. Veel klanten vertrouwen al dagelijks op Esibi voor hun evenementen, waardoor jij er zeker van kunt zijn dat het betrouwbaar is en aan jouw behoeften voldoet.

Of Esibi past bij jouw bedrijf hangt af van de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Als je op zoek bent naar een oplossing om ceremonies of evenementen digitaal toegankelijker te maken en deze te personaliseren, dan zal Esibi zeker een goede keuze zijn. Bovendien denken wij graag mee en zorgen we ervoor dat de software gepersonaliseerd wordt naar jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies gebaseerd op jouw bedrijfssituatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte