Jouw gevoelige organisatiedata beschermen met alleen een firewall en antivirus is niet meer voldoende. Het gevaar van hackers is tegenwoordig groter dan ooit tevoren. Beveilig alle informatiestromen met op maat gemaakte oplossingen van PCI.

Alle oplossingen voor een veilige omgeving

In een open digitale wereld waarin alles met elkaar verbonden is, staan veiligheid en privacy steeds meer op het spel. PCI levert oplossingen die direct en indirect bijdragen aan een veilige (IT-)bedrijfsomgeving en een veilige manier van werken. 

Waar komen bedreigingen vandaan en hoe zorg jij voor goede veiligheid rondom je activiteiten? Waar je ook bent, PCI helpt verder om te werken in een veilige IT-omgeving. Wij hebben een oplossing voor elk veiligheidsvraagstuk voor jouw (werk)omgeving. Daarom wordt dit kwartaal het thema Rise of Security uitgelicht. Binnen de kortste keren weet jij met PCI alles over oplossingen voor de juiste veiligheid van je werkomgeving.

De belangrijkste oplossingen voor een veilige omgeving

Wil jij jouw organisatie voorzien van de meest veilige werkplek? Laat PCI je helpen met op maat gemaakte oplossingen. Wij beveiligen jouw werkplek, in welke branche je organisatie zich ook bevindt. Wij helpen je verder met IT.

Bekijk dé oplossingen van PCI voor jouw IT veiligheid.

Waarom PCI voor jouw Rise of Security?

Support en een betrouwbare IT-omgeving Met meer dan 400 PCI Ambassadeurs werken we dagelijks met én voor duizenden organisaties. Met als doel om iedereen een stap verder te helpen. Veilig, snel en altijd in de buurt als het nodig is.

  • Beveiliging van jouw IT omgeving
  • Op locatie of in de cloud veilig geregeld
  • Ideale werkomgeving voor iedereen
  • Zeer gerichte en up-to-date kennis over de laatste ontwikkelingen
  • Kortom: jouw strategisch IT partner

Rise of security: altijd een oplossing voor elk vraagstuk

Voor elk vraagstuk vinden wij altijd een passende (op maat gemaakte) oplossing. Een betrouwbare IT-omgeving is wat jij kunt verwachten bij jouw Rise of Security bij PCI. Van Device-as-a-Service en Wifi-as-a-Service tot de juiste Security Awareness of Managed Firewall. Wij helpen je verder. Ook wanneer je werkplekken of vergaderruimtes wilt optimaliseren tot een veilige en fijne werkomgeving.

Zo helpt PCI jou aan veiligheid en privacy van jouw omgeving

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie organisatie op het gebied van veiligheid? Bij PCI verzorgen wij al jouw IT vraagstukken. Zo kun jij, waar je ook wilt, aan de slag binnen een ideale werkomgeving. Samen met al je collega’s. Van de juiste verbindingen en ruimtes tot de benodigde privacy en devices. PCI helpt iedereen op de beste manier te laten werken.

Deze organisaties gingen je voor
Onze partners in het creëren van veiligheid voor jouw organisatie

Benieuwd geworden naar de veiligheidsoplossingen van PCI?

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte