Heb jij te maken met verouderde systemen, groei of uitbreiding van het bedrijf, problemen met de huidige systemen, nieuwe toepassingen of functies, veranderde verwachtingen, extra  wet- of regelgeving of aangepast budget? Dan denken wij graag met jou mee over de oplossing die aansluit op de wensen en eisen.

Het gebruik van professionele AV-systemen

Professionele audiovisuele (AV) systemen zijn geavanceerde technologische oplossingen die worden gebruikt voor communicatie, presentatie, entertainment en opname. Denk aan geluids- en videoconferentie-systemen, video- en LED-walls, versterkers, beheersystemen, projectoren en opnameapparatuur. Professionele AV-systemen kunnen een brede range van technologieën en toepassingen omvatten. PCI is gespecialiseerd in een breed scala aan AV-systemen en toepassingen.

Wij leveren AV-systemen aan een verscheidenheid aan organisaties. Dit doen we voor bedrijven, maar ook voor de overheid, onderwijsinstellingen en de entertainmentindustrie. Dit is echter slechts een selectie van de sectoren die onze professionele AV-systemen gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op

Van ontwerp tot implementatie

PCI is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van audiovisuele (AV) systemen en oplossingen. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerpen van AV-systemen voor specifieke omgevingen en toepassingen, zoals conferentiezalen, vergaderruimten, openbare ruimtes, en entertainment-evenementen. Ook leveren en installeren wij AV-apparatuur, zoals geluids- en video conferentiesystemen, geluids- en videowanden en versterkers. Bovendien helpen wij ook bij het onderhouden van de AV-systemen. Ook wanneer er sprake is van een defect. Daarbij bieden we trainingen aan om je de AV-systemen te helpen begrijpen, zodat je organisatie alles uit de systemen kan halen.

Wanneer is het moment voor een nieuw AV-systeem?

Er zijn verschillende momenten waarop een nieuw systeem van belang kan zijn. Denk aan veroudering of problemen met je huidige AV-systemen. Maar ook wanneer je organisatie maar blijft groeien en er behoefte is aan hogere kwaliteit systemen om mee te werken. Wij adviseren jou op deze momenten over de nieuwste ontwikkelingen en helpen jou bij het selecteren van een systeem dat volledig aansluit op jouw specifieke eisen. Bovendien houden we regelmatig contact om altijd op de hoogte te blijven van veranderende eisen en verwachtingen.

PCI Stonehenge
Waarom kiezen voor audiovisuele systemen?

Audiovisuele (AV) systemen bieden een aantal voordelen en toegevoegde waarde voor gebruikers, afhankelijk van de specifieke toepassing. Dit zijn de belangrijkste voordelen van professionele AV-systemen:

 • Verbeterde kwaliteit van presentaties
 • Samenwerken en vergaderen op afstand
 • Verbeterde kwaliteit van opnames en uitzendingen
 • Vermindering van kosten door verminderde noodzaak aan fysieke aanwezigheid
 • Hoge betrouwbaarheid en verhoogde levensduur van AV-systemen door proactief onderhoud

Hoe kies je het juiste AV-systeem?

Is jouw organisatie toe aan een nieuw AV-systeem om optimaal te kunnen werken? Laat PCI je verder helpen. Kies je voor AV met PCI, dan lopen we verschillende stappen met je door. Zo beoordelen we de locatie waarbij je gebruik wilt maken van AV-systemen, maar kijken we ook naar de doelen om een ontwerp te maken dat geheel op maat aansluit op jouw specifieke eisen. Op basis daarvan maken we een implementatieplanning en zorgen wij voor het installeren en configureren van jouw AV-systemen.

Deze organisaties gingen je voor

De voordelen van AV Services

AV Services zijn diensten die wij aanbieden om het beheer en onderhoud van jouw professionele audiovisuele (AV) systemen voor jou over te nemen. De voordelen kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke diensten die worden aangeboden. Hieronder enkele voorbeelden van voordelen die klanten kunnen ervaren:

 • Proactief onderhoud: wij voeren proactief onderhoud uit om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Dit helpt om de betrouwbaarheid en de levensduur van AV-systemen te verlengen.
 • 24/7 beschikbaarheid: wij zijn 24/7 beschikbaar voor ondersteuning en oplossing van problemen, wat helpt om snel problemen op te lossen en de uptime van AV-systemen te verhogen.
 • Deskundige ondersteuning: wij bieden deskundige ondersteuning voor AV-systemen, waaronder technische ondersteuning, beheer en configuratie. Zo worden problemen sneller opgelost en de gebruikerservaring verbeterd.
 • Kostenbesparing: wij helpen om kosten te besparen door de noodzaak om interne IT-personeel aan te nemen of te behouden te verminderen.
 • Flexibiliteit: wij bieden flexibele diensten aan die kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van een klant. Dit kan helpen om de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen.
 • Continu verbeteren: wij blijven het systeem verbeteren en updaten, zodat klanten altijd beschikken over de meest recente technologieën en functies.

PCI helpt jou aan een AV-oplossing

Ben jij op zoek naar een oplossing voor jouw AV-systemen? Laat PCI je verder helpen. Wij helpen jou bij al je AV-problemen, van communicatieproblemen tot issues met het bedienen en beheren van je AV-apparatuur en de kosten die erbij komen kijken. Wij bieden oplossingen aan voor optimale AV services, waaronder AV support, AV maintenance, AV device management, AV asset management en AV inventarisatie. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. PCI helpt je verder met jouw AV-systemen. Altijd en overal.

Ook voor een oplossing op IT- of printgebied kun je bij ons terecht. Wij helpen je altijd met een passende oplossing voor jouw organisatie.

Benieuwd geworden wat onze AV oplossingen voor jouw organisatie kan betekenen?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen
Onze partners in het creëren van een optimale IT omgeving

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte