A-Partners waar we trots op zijn
Gerelateerde referenties

Ontdek de voordelen van een perfecte afstemming door M-files met Dynamics te integreren. Creëer met deze integratie een geoptimaliseerde werkomgeving. Eén waar documentbeheer, workflow automatisering en bedrijfsprocessen samenkomen. Met deze integratie zorg je voor jouw organisatie voor de perfecte samenhang in efficiëntie, samenwerking en compliance én worden de bedrijfsprestaties naar een hoger niveau getild.

Ga aan de slag met M-files in combinatie met Dynamics!

Wat M-Files in combinatie met de Dynamics connector gebruiken zo aantrekkelijk maakt voor bedrijven, is de efficiëntie voor documentbeheer. M-Files biedt geavanceerde mogelijkheden voor het beheer van documenten en informatie. Met behulp van intelligente metadata en zoekfuncties kunnen gebruikers documenten snel en gemakkelijk vinden. Door M-Files te integreren met Microsoft Dynamics wordt dit nog gemakkelijker. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanuit Dynamics direct documenten toe te voegen aan jouw M-Files omgeving en andersom. Dit maakt het mogelijk om informatie snel te delen en gemakkelijk te vinden, zonder dat je hiervoor tussen verschillende applicaties hoeft te schakelen. Dit resulteert in een betere productiviteit en minder tijdverspilling.

Meer informatie

Een 360-graden weergave van informatie

Wil jij voor jouw organisatie aan de slag met M-files integreren met Dynamics? Laat PCI je verder helpen. M-Files in combinatie met de Dynamics connector biedt je organisatie de mogelijkheid om te voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van documentbeheer en informatiebeveiliging. Daar dragen wij graag aan bij, zodat je altijd en overal beschikt over de ideale werkplek voor jou, je medewerkers en de gehele organisatie.

Waarom kiezen voor M-files in combinatie met Dynamics?

Dit zijn de voordelen van de integratie van M-files in combinatie met Dynamics:

  • Naadloze gegevensuitwisseling mogelijk
  • Efficiënter ingerichte processen
  • Betere samenwerking tussen diverse teams
  • Voldoen aan regelgeving en nalevingsvereisten

M-Files van PCI

Wil je de informatiebeheerprocessen van jouw organisatie efficiënter maken? Kies dan voor PCI’s M-Files. Met M-Files kun je eenvoudig content vinden, beheren en delen, ongeacht de omvang van jouw organisatie. Het platform automatiseert en verbetert informatiebeheerprocessen, waardoor ze effectiever verlopen. Met altijd up-to-date software en een intuïtieve gebruikerservaring, biedt M-Files een gebruiksvriendelijke oplossing. Bovendien is het platform toegankelijk op elk apparaat, of je nu op locatie werkt of in de cloud. Beheer documenten veilig, bespaar tijd en creëer slimme workflows met M-Files.

 

Ontdek de voordelen met PCI!

Ben je het zat om eindeloos te zoeken naar documenten en wil je kostbare tijd besparen met moeiteloos documentbeheer? Maak de slimme keuze voor PCI’s M-Files. We integreren M-Files naadloos met Dynamics, waardoor het gemakkelijker wordt om je documenten veilig en overzichtelijk te bewaren. Je hoeft nooit meer kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar informatie. Met PCI vind, deel, beheer en beveilig je jouw documenten en content sneller dan ooit tevoren.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

PCI helpt je verder, altijd en overal

Ben je klaar om aan de slag te gaan met het integreren van M-Files met Dynamics? Kies dan voor PCI. Bij PCI gaan we verder dan alleen het oplossen van IT-problemen. We bekijken je volledige werkomgeving vanuit een helikopterperspectief, zodat we het beste advies kunnen geven voor je IT-infrastructuur. We streven naar de beste werkplek voor jou en je medewerkers. Met onze ondersteuning helpen we je bij het creëren van de ideale werkomgeving.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Egbert van den Bosch
Egbert van den Bosch PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte