Vectra

Het garanderen van robuuste en geavanceerde beveiliging is belangrijk voor het beschermen van bedrijfsgegevens en het minimaliseren van risico’s in een steeds veranderend technologisch landschap. Daarom zijn we blij met onze samenwerking met Vectra, een grote speler op het gebied van AI-gestuurde bedreigingsdetectie en -respons.

Keuze

De aantoonbare expertise van Vectra in het leveren van geavanceerde oplossingen voor het detecteren en aanpakken van bedreigingen is waardevol. Hun benadering, gebaseerd op Attack Signal Intelligence, gaat verder dan traditionele detectiemethoden en identificeert gedragingen van aanvallers die anders mogelijk onopgemerkt zouden blijven.

 

Samenwerking

Onze samenwerking met Vectra versterkt onze algehele mogelijkheden om effectieve en doortastende beveiligingsoplossingen te bieden aan onze klanten. Door Vectra kan er nauwlettend toezicht worden gehouden op aanvallers en potentiële bedreigingen, waarbij proactief ingegrepen wordt voordat deze bedreigingen zich ontwikkelen tot ernstige inbreuken. Door deze samenwerking zorgen we voor betrouwbare en eerlijke beveiligingsoplossingen die het vertrouwen waard zijn.

 

Slimme aanpak

Vectra’s unieke combinatie van beveiligingsonderzoek en datawetenschap stelt ze in staat om bedreigingen in realtime te identificeren en te neutraliseren. Door deze inzichten te integreren met onze uitgebreide IT-oplossingen, kunnen we klanten een effectieve verdedigingslinie bieden tegen de groeiende complexiteit van cyberbedreigingen.

 

Partnerschap

Ons partnerschap met Vectra versterkt onze missie om voorop te lopen in de wereld van IT-oplossingen en beveiliging. Samen blijven we alert, veerkrachtig en toegewijd aan het beschermen van jouw bedrijf tegen de complexer wordende dreigingen van vandaag en morgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte