Extron

De uitgebreide IT-oplossingen die onze klanten helpen bij het bereiken van hun doelen, worden mede mogelijk gemaakt door Extron. Een belangrijk aspect van ons succes is onze samenwerking met kwalitatieve partners die onze toewijding aan kwaliteit en innovatie delen. Een van die waardevolle partners is Extron.

Partnerschap

Extron is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van audiovisuele technologie. Hun expertise strekt zich uit over een breed scala aan toepassingen, waardoor ze in staat zijn om oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van diverse organisaties. Met een rijke geschiedenis in het ontwerpen van geïntegreerde AV-oplossingen, biedt Extron technologieën die audio en video van hoge kwaliteit mogelijk maken in verschillende omgevingen. De samenwerking tussen PCI en Extron zorgt voor een naadloze integratie, betrouwbare prestaties en duurzaamheid binnen de IT-oplossingen die we aanbieden. Samen hebben we gewerkt aan het creëren van geïntegreerde AV-oplossingen die klanten in staat stellen om effectief te communiceren, samen te werken en informatie te delen.

 

Samenwerking

  • Expertise: Extron’s diepgaande expertise in AV-technologieën vult onze bredere IT-oplossingen aan en zorgt ervoor dat we onze klanten uitgebreid kunnen bedienen en goed doordachte oplossingen kunnen bieden.
  • Techniek: Onze samenwerking met Extron benadrukt technische uitmuntendheid en innovatie. Dit vertaalt zich in oplossingen die niet alleen presteren, maar ook duurzaam en energie-efficiënt zijn.
  • Visie: Zowel PCI als Extron delen een gezamenlijke visie om klanten te voorzien van hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve oplossingen die aan de verwachtingen voldoen en waarde toevoegen.

 

Voor onze klanten

Onze samenwerking met Extron stelt ons in staat om op maat gemaakte AV-oplossingen te bieden die naadloos integreren met onze bredere IT-aanbiedingen. Voor onze klanten betekent dit dat ze kunnen rekenen op goed ontworpen en hoogwaardige AV-systemen die de communicatie verbeteren, samenwerking vergemakkelijken en de algehele efficiëntie verhogen.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte